Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Şuan altımda SALCANO Hector var. Ama uygun sele boyutunu bir türlü bulamadım nasıl olmalı sele yüksekliği?

Allahını peygamberini vatanını seven varsa, şu kızcağıza ulaşsın ve Kapıkule'ye kadar eşlik ederek ülke sınırlarının dışına çıkarsın:
Utanç portresi. Başına bişey gelmesin diye Erkek fatma olmuş resmen. Bi bıyıkları eksik :agla:

kapak_100130.jpg

• Beğen
Tepkiler: Clal ve HakanAydn
Bisikletçi arkadaşlar hayvanseverler gibi inanılmaz güzel bir noktada birleşmiş insanlar. Motosiklette bu kısmen vardır. Motosiklete binerken karşı cinsi etkileme, ego tatmini, sosyal statü vs gibi pek çok etken devreye girebilir. Sadece sesi için bile binler harcayabilirsin.
Bisikletle pedal yapa yapa kime ne havası atabilirsinki 🙂.

Karboncular hariç (valla şaka) 😁

Şu minik alet müthiş bir şey ya,birde fiyatı bu kadar olmasa,almamak için zor tutuyorum kendimi.
isteyenlere link, (link)
81XUXE0zD6L._AC_SL1500_.jpg
Instagram'da biri paylaşmış da gördüm bende bugün gerçekten iyi düşünülmüş acaba tek şarjla kac sefer şişiriyor.

Motosiklete binerken karşı cinsi etkileme, ego tatmini, sosyal statü vs gibi pek çok etken devreye girebilir.
"Önlerinden geçerken motoru öttüreyim de hatunlar hasta olsun" diyenler ve uygulayanlar var ya... Neyse ağzımı bozmıyım şimdi hadi.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve HakanAydn
"Önlerinden geçerken motoru öttüreyim de hatunlar hasta olsun" diyenler ve uygulayanlar var ya... Neyse ağzımı bozmıyım şimdi hadi.
İşin bir ilginç tarafı o etkilemeye çalıştıklarının bir kısmı etkilenmişler ama üzerindekine değil motora. Bir sayko arkadaşım var sürekli onları paylaşıp duruyor. Ön kaldıran, motorda sele üzerine çıkan vs vs. Ortak kullandıkları motor 250cc racing grubu(yamaha, honda), bajaj marka gibi. Youtube'da (link) var vaktiyle burada bir konuda görmüştüm. O gibi kişilerin videosundan burada bol bol çıkıyor. Gördüğüm kadarıyla kendisi çok saygı değer bir motor kullanıcısıdır.

Şu minik alet müthiş bir şey ya,birde fiyatı bu kadar olmasa,almamak için zor tutuyorum kendimi.
isteyenlere link, (link)
81XUXE0zD6L._AC_SL1500_.jpg
Instagram'da biri paylaşmış da gördüm bende bugün gerçekten iyi düşünülmüş acaba tek şarjla kac sefer şişiriyor.
Kendisi ile sürüş yapma şerefine erişememiş olsam da takip edip sevdiğim bisikletçilerdendir. Yorumlarda yazana göre 20 dakikada şarj oluyormuş, 2 tane lastik şişiriyormuş. Bana göre iki dezavantajı var fiyatı ve üzerinde basınç göstergesi olmaması.
(link)

Yol bisikletine geçmeli mi geçmemeli mi sorusu çık aklımdan.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
İşin bir ilginç tarafı o etkilemeye çalıştıklarının bir kısmı etkilenmişler ama üzerindekine değil motora. Bir sayko arkadaşım var sürekli onları paylaşıp duruyor. Ön kaldıran, motorda sele üzerine çıkan vs vs. Ortak kullandıkları motor 250cc racing grubu(yamaha, honda), bajaj marka gibi. Youtube'da (link) var vaktiyle burada bir konuda görmüştüm. O gibi kişilerin videosundan burada bol bol çıkıyor. Gördüğüm kadarıyla kendisi çok saygı değer bir motor kullanıcısıdır.

Kendisi ile sürüş yapma şerefine erişememiş olsam da takip edip sevdiğim bisikletçilerdendir. Yorumlarda yazana göre 20 dakikada şarj oluyormuş, 2 tane lastik şişiriyormuş. Bana göre iki dezavantajı var fiyatı ve üzerinde basınç göstergesi olmaması.
(link)
Aynen hocam işte bu arkadaş, berk, ama dediğiniz gibi hadi göstergeyi de geçtik fiyatı çok yüksek🙄

Son düzenleme:

(link)
Acil durumlar için kullanacağımızı farz edersek göstergesiz olması göz ardı edilebilir,boyutuda bir avantaj ama rakam gerçekten ülke şartlarını düşünce insanı durduruyor.

800 tl ye pompa aldım .İnsanlar diyor ki :” ne gerek var bu kadar pahallısını almaya 150 tl’ye de var pompa git onu al.” 😀

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Selamlar, bundan 5 ya da 6 yıl önce puma marka bir saat almıştım. O saat bu nabız bandıyla entegre olup nabız verisini alıyordu. Saat bozuldu bu bant çalışıyor. Spor salonunda koşu bandı direk görüyor bunu. Telefon ya da ant + cihazlar görmüyor. Sanırım kızıl ötesi bağlantı ile bağlanıyor. Bu konuda fikir sahibi olan var mıdır. Ben bu cihazı nasıl kullanabilirim. Yoksa çöp mü

309605 dosyayı görüntüle

309606 dosyayı görüntüle
Blotoouth uyumsuz olabilir benimde yeni nabız bandı eski telefona bağlanmıyor.
800 tl ye pompa aldım .İnsanlar diyor ki :” ne gerek var bu kadar pahallısını almaya 150 tl’ye de var pompa git onu al.” 😀
Pompa önemli de geç 🤨🤨

sitesine baktım bu küçük olan 100 PSI tek şişirim ama farklı modeller var daha büyük olanları 120 150 PSI ve 3 - 4 şişirim yapabiliyor.
Yol bisikletine geçmeli mi geçmemeli mi sorusu çık aklımdan.

Bu düşünce kusma hissi gibidir bir kere geldimi kusmadan rahatlayamazssın AL O YOL BİSİKLETİNİ

Her sabah @srdrmrs 'ın endurance ilanına bakıp iç geçirip işten ayrıldığım aklıma geliyor ve düldüle atlayıp antrenmana çıkıyorum :D günaydın ahali

4. bisiklet için evde yerim kalmadı. bir de çok kullanmıyorum. yoksa satılacak bisiklet değil de arkadaşlar ikna etti beni :)

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
4. bisiklet için evde yerim kalmadı. bir de çok kullanmıyorum. yoksa satılacak bisiklet değil de arkadaşlar ikna etti beni :)
Kesinlikle kaçırılacak bisiklet de değil :D Allah sahibine bağışlasın :srnsml:

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
sitesine baktım bu küçük olan 100 PSI tek şişirim ama farklı modeller var daha büyük olanları 120 150 PSI ve 3 - 4 şişirim yapabiliyor
Elimde zaten Xiaomi markasının şarjlı pompası var. Zamanında gaza gelip aldım. Şimdi fiyatına bakıyorum, iyi ki almışım.

Onlar henüz Bay John D. Rockefeller ile tanışmamışlar belli ki. "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim" vecizesini literatüre kazandırmıştır kendisi.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Öncelikle herkese Sa Carraro flexi 121D almayı düşünüyorum ilk katlanırım olacak yaş 30 yıllarca bmx kullandım artık inşallah çocuğuma bırakacağım onu rafına kaldırdım şimdi işe spora gitmek için bir arayışa girdim yokuş yok denecek kadar tavsiyeniz ne olur şimdiden teşekkürler

Öncelikle herkese Sa Carraro flexi 121D almayı düşünüyorum ilk katlanırım olacak yaş 30 yıllarca bmx kullandım artık inşallah çocuğuma bırakacağım onu rafına kaldırdım şimdi işe spora gitmek için bir arayışa girdim yokuş yok denecek kadar tavsiyeniz ne olur şimdiden teşekkürler

Öncelikle As. Tavsiyemiz, meramınızı noktalama işaretlerine dikkat ederek anlatmayı denemek olabilir :)

Geri