Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Mehmet altuğ kardeşim bir dahaki sefere senin için dikkat ederim bak ettim şu an .

Mehmet altuğ kardeşim bir dahaki sefere senin için dikkat ederim bak ettim şu an .

Cümle sonundaki noktadan hareketle bir gelişme olduğunu söylemek mümkün. Lakin benim veya bir başkası için değil de esasen kendinize ve anadilinize saygınızdan ötürü dikkat etmeniz gerektiğinin farkına vardığınızda, daha kalıcı bir gelişmeden bahsedecek hale gelebiliriz :)

Yiğidim sen edebiyat hocası falan mısın yada küçükken çok azar yedin büyüyünce böyle milletemi salça oluyorsun daha kendin noktalama işaretlerini nerede nasıl kullanılacağını bilmiyorsun git bak işine boş boğazlık yapma

Yiğidim sen edebiyat hocası falan mısın yada küçükken çok azar yedin büyüyünce böyle milletemi salça oluyorsun daha kendin noktalama işaretlerini nerede nasıl kullanılacağını bilmiyorsun git bak işine boş boğazlık yapma
Kullanım koşulları
Madde 1- Bu mecrada Türkçe dil ve yazım kurallarına dikkat edilmelidir.

Üye olurken bunu kabul etmişsiniz.

Yol bisikletine geçmeli mi geçmemeli mi sorusu çık aklımdan.
Bisiklete başladıktan (çocukluk hariç) 3-4 ay sonra direk aklıma gelip buranın da gazıyla gerçekleştirdiğim bir hayaldi. Yol bisikleti başka bir dünya. Bana uymadı, tuttuk onu tura çevirmeye çalıştık, saçma oldu tabi ve şimdikiyle takas ettim (Giant tı). Ha, pişmanlık vs oldu mu, asla, tecrübe etmiş olduk, çok keyifliydi. Elimizde de kalmadı. Dene gitsin derim. Atla deve değil ya.🙂
Yolu bu değil, hata yapıyorsun. Sadece üyelik tarihine bakman yeterli.

Bisiklet sürerken ara ara arka lastiğe bakıyorum patladı mı diye .Bir tek ben mi böyle yapıyorum?

• Beğen
Tepkiler: mrtbyrm
Tur bisikletinden yarış yol bisiklete geçtim carraro 011. Şimdi o çadırımı metimi biçok kamp malzememi nasıl taşıyacağım. Sizler nasıl yapıyorsunuz otelde falan mı kalıyorsunuz. Sele altı 10 litre çanta aldım ama ona anca kıyafet bikaç yiyecek sığar. Usta abilerim ablalarım bana bi akıl verin 🙂

Efes Pilsen'i azalt derim.

Tur bisikletinden yarış yol bisiklete geçtim carraro 011. Şimdi o çadırımı metimi biçok kamp malzememi nasıl taşıyacağım. Sizler nasıl yapıyorsunuz otelde falan mı kalıyorsunuz. Sele altı 10 litre çanta aldım ama ona anca kıyafet bikaç yiyecek sığar. Usta abilerim ablalarım bana bi akıl verin 🙂
Turdan yol bisikletine geçip o ekipmanı yol a adapte etmek çok zor. Bike-packing bir yere kadar. Mutlaka bu şekilde tur yapacaksan kamp olayını minimize edeceksin, matın ve çadırın tulumun ne kadar minimal olsa da yol a entegresi zor zira bunlar 3 ayrı paket. Yemek araç gereçlerini zaten unut.
Yapacağın şey hijyen ve kıyafet taşımak olabilir. Burada öğretmenevlerinde kalarak (ki kısmen ben de öyle yapmıştım) tur yapan tecrübeli arkadaşlar vardı. Otele göre çok daha uygun, kahvaltı veriyor, duş var, elektrik var. Rotandaki tüm öğretmenevlerini belirleyip planlama yapabilirsin. Bölgeye ve mevsime göre doluluk ve fiyatlar değişir. Ben hiç planlamadan çıktım, yolda cepten buldum ve yer ayırttım, giderken kafana takılmıyor. Çok tecrübeli bir turcu değilim bir uzun bir kısa 2 tur yapmışlığım var.
Bisiklet sürerken ara ara arka lastiğe bakıyorum patladı mı diye .Bir tek ben mi böyle yapıyorum?
Patlayınca genelde bakmanıza gerek kalmadan hissediyorsunuz. Tubeless (dublex) olmadığı için dibe oturması çok kısa sürüyor. O yüzden olayı akışına bırakın, kötü ihtimallerle keyfiniz kaçmasın. Bir tavsiye, iki levye, bir iç lastik ve pompa taşırsanız, bu güven verir. Tamirle de uğraşmazsınız patlarsa.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Yıllar süren yol ve şehir macerasından sonra yakın zamanda bir mtb sahibi oldum.
Şimdi sürekli bakınıyorum, istanbul'da nerede mtb sürülür diye.
Herkes Belgrad diyor, bi gidip bakacağım yollara ve rotalara ama daha uzun parkurlu, daha az insanlı rotalar da arıyorum aslında.
Böyle bir girişimde bulunmamın en büyük sebebi artık arkamdan gelen araç bana çarpar mı endişesi ile sürmek istemememden kaynaklanıyor.
Yani hukukun olmadığı bu ülkede motorlu araçlarla aynı yolda olmak fazlasıyla tedirgin ediyor ve açıkçası korkuyorum da.
Atar arabanın arkasına, giderim ormana diyorum. Ama benzin de artık ateş pahası.
Bu ülkede ne zor herşey. giderek daha da zorlaşıyor.
Bugün şirkette aldığımız bir eğitimde, 2050 senesinde dünya nüfusunun %75'inin şehirlerde yaşayacağı öngörüsünde bulundu ceo.
Nasıl yaşayacağız bu şehirlerde? Hadi biz bir şekilde kendimizi öyle veya böyle kurtardık, gelecek nesil nasıl yapacak?
Nasıl spor yapacaklar?
Veya spor yapacaklar mı?
Yapabilecekler mi?
İlk defa mtb sahibi olduğum için mtb parçalarını araştırıyorum, komponent fiyatlarına bakıyorum, yarın zincir uzadığında ne girecek bize diye, 11li zincirlerin ve rublelerin fiyatları 2000lere dayanmış.
Şimdiden zincir uzama zamanını hesap ediyoruz.
Sıkıldım yine akşam akşam. :(

Bir ara soulrider reklamları vardı. Yoksa o güzel vegan insanlar o güzel atlara bindiler ve gittiler de demirin tuncuna, insanın hiçine mi kaldık. Tipini sevdiklerim forum sizsiz renksiz.

Ekonomik kriz, orta sınıfın çöküşü, bu insanların hobilerine yaptıkları harcamaları kısmaları veya tamamen vazgeçmeleri sonucunda ilk darbe alanlar, SoulRider, Brelis gibi özel siparişle imalat yapan butik atölyeler oluyor ne yazık ki. Tam olarak işleyişlerini bilmemekle beraber, umarım yurtdışında da tanınır-bilinir olmuşlardır ve yurtdışı müşterilerine ürün satabilir hale gelmişlerdir diyorum. Bu aşamaya gelebildiler ise, yurtdışından getirdikleri kaynakla kriz döneminde en azından ayakta kalmayı başarabilirler.

evde zone 2 çalışmak için trainer almalı mıyım?

Ekonomik kriz, orta sınıfın çöküşü, bu insanların hobilerine yaptıkları harcamaları kısmaları veya tamamen vazgeçmeleri sonucunda ilk darbe alanlar, SoulRider, Brelis gibi özel siparişle imalat yapan butik atölyeler oluyor ne yazık ki. Tam olarak işleyişlerini bilmemekle beraber, umarım yurtdışında da tanınır-bilinir olmuşlardır ve yurtdışı müşterilerine ürün satabilir hale gelmişlerdir diyorum. Bu aşamaya gelebildiler ise, yurtdışından getirdikleri kaynakla kriz döneminde en azından ayakta kalmayı başarabilirler.
Brelis 'in yurt dışı tarafı nasıl olduğunu bilmemekle Soulrider 'ın bunu başardığını düşünüyorum. Keza paylaşımlarında gördüğüm kadarı ile yabancı Soulrider kullanan bisikletçiler de var. Forumda kullanıcısı çok olmasa da yurt içi satışı da bir hayli fazla olduğuna inanıyorum.
(link)

Brelis 'in yurt dışı tarafı nasıl olduğunu bilmemekle Soulrider 'ın bunu başardığını düşünüyorum. Keza paylaşımlarında gördüğüm kadarı ile yabancı Soulrider kullanan bisikletçiler de var. Forumda kullanıcısı çok olmasa da yurt içi satışı da bir hayli fazla olduğuna inanıyorum.
(link)
Bence gerek yurtiçi, gerekse yurtdışı, butik üretim yapan bir bisiklet markası olarak gerekli ilgi ve alakayı gördüklerini düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam, soulrider firmasından bisiklet alan bir arkadaş, sosyal medya ortamında süreci anlatan bir görselini görmüştüm, yada videosunu izlemiştim. Kişiye özel üretim olduğu için, bikefit ve boya süreci, ürünün ortaya çıkması olsun. 3 aydan aşağı değil ve birde sizden önce sipariş veren müşterileri bekleme sürecini de dahil edersek 3 ayı rahat aştığını hatırlıyorum.

Sitesinden soru cevap bölümünden alıntıdır;

Kişiye özel üretimler için bekleme süreleri nedir?
Siparişin verildiği tarihe göre değişmekle beraber genelde 5-6 ay arasında

(link)
Var bi hayalim,ölçüme göre yılki yaptırmak:cool: (celeste rengi)

Bisiklete başladıktan (çocukluk hariç) 3-4 ay sonra direk aklıma gelip buranın da gazıyla gerçekleştirdiğim bir hayaldi. Yol bisikleti başka bir dünya. Bana uymadı, tuttuk onu tura çevirmeye çalıştık, saçma oldu tabi ve şimdikiyle takas ettim (Giant tı). Ha, pişmanlık vs oldu mu, asla, tecrübe etmiş olduk, çok keyifliydi. Elimizde de kalmadı. Dene gitsin derim. Atla deve değil ya.🙂

Yolu bu değil, hata yapıyorsun. Sadece üyelik tarihine bakman yeterli.
Abi atla deve değilde şehirde yol bisikleti satan yok dolayısıyla deneyimleyebileceğim bir yer yok önce dışarda test sonra karar vermem gerekecek güya bana pisletini vercekti güncelleyince hemen arkasını döndü hayin :p @Rhodiumm

Abi atla deve değilde şehirde yol bisikleti satan yok dolayısıyla deneyimleyebileceğim bir yer yok önce dışarda test sonra karar vermem gerekecek güya bana pisletini vercekti güncelleyince hemen arkasını döndü hayin :p @Rhodiumm
Anahtar üstünde, istediğin vakit al git 😅

• Hahaha
Tepkiler: Myali
Geri