Can Çelik
🛠 🛠 🛠
- Tepki
- 8.101
- İsim
- Can Çelik
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Fixed Gear
Aleyküm slm krdşm.Öncelikle herkese Sa Carraro flexi 121D almayı düşünüyorum
Aleyküm slm krdşm.Öncelikle herkese Sa Carraro flexi 121D almayı düşünüyorum
Mehmet altuğ kardeşim bir dahaki sefere senin için dikkat ederim bak ettim şu an .
Kullanım koşullarıYiğidim sen edebiyat hocası falan mısın yada küçükken çok azar yedin büyüyünce böyle milletemi salça oluyorsun daha kendin noktalama işaretlerini nerede nasıl kullanılacağını bilmiyorsun git bak işine boş boğazlık yapma
Bisiklete başladıktan (çocukluk hariç) 3-4 ay sonra direk aklıma gelip buranın da gazıyla gerçekleştirdiğim bir hayaldi. Yol bisikleti başka bir dünya. Bana uymadı, tuttuk onu tura çevirmeye çalıştık, saçma oldu tabi ve şimdikiyle takas ettim (Giant tı). Ha, pişmanlık vs oldu mu, asla, tecrübe etmiş olduk, çok keyifliydi. Elimizde de kalmadı. Dene gitsin derim. Atla deve değil ya.🙂Yol bisikletine geçmeli mi geçmemeli mi sorusu çık aklımdan.
Yolu bu değil, hata yapıyorsun. Sadece üyelik tarihine bakman yeterli.Yiğidim sen edebiyat hocası falan mısın yada küçükken çok azar yedin büyüyünce böyle milletemi salça oluyorsun daha kendin noktalama işaretlerini nerede nasıl kullanılacağını bilmiyorsun git bak işine boş boğazlık yapma
Bisiklet sürerken ara ara arka lastiğe bakıyorum patladı mı diye .Bir tek ben mi böyle yapıyorum?
Efes Pilsen'i azalt derim.Yiğidim sen edebiyat hocası falan mısın yada küçükken çok azar yedin büyüyünce böyle milletemi salça oluyorsun daha kendin noktalama işaretlerini nerede nasıl kullanılacağını bilmiyorsun git bak işine boş boğazlık yapma
Turdan yol bisikletine geçip o ekipmanı yol a adapte etmek çok zor. Bike-packing bir yere kadar. Mutlaka bu şekilde tur yapacaksan kamp olayını minimize edeceksin, matın ve çadırın tulumun ne kadar minimal olsa da yol a entegresi zor zira bunlar 3 ayrı paket. Yemek araç gereçlerini zaten unut.Tur bisikletinden yarış yol bisiklete geçtim carraro 011. Şimdi o çadırımı metimi biçok kamp malzememi nasıl taşıyacağım. Sizler nasıl yapıyorsunuz otelde falan mı kalıyorsunuz. Sele altı 10 litre çanta aldım ama ona anca kıyafet bikaç yiyecek sığar. Usta abilerim ablalarım bana bi akıl verin 🙂
Patlayınca genelde bakmanıza gerek kalmadan hissediyorsunuz. Tubeless (dublex) olmadığı için dibe oturması çok kısa sürüyor. O yüzden olayı akışına bırakın, kötü ihtimallerle keyfiniz kaçmasın. Bir tavsiye, iki levye, bir iç lastik ve pompa taşırsanız, bu güven verir. Tamirle de uğraşmazsınız patlarsa.Bisiklet sürerken ara ara arka lastiğe bakıyorum patladı mı diye .Bir tek ben mi böyle yapıyorum?
Bir ara soulrider reklamları vardı. Yoksa o güzel vegan insanlar o güzel atlara bindiler ve gittiler de demirin tuncuna, insanın hiçine mi kaldık. Tipini sevdiklerim forum sizsiz renksiz.
Brelis 'in yurt dışı tarafı nasıl olduğunu bilmemekle Soulrider 'ın bunu başardığını düşünüyorum. Keza paylaşımlarında gördüğüm kadarı ile yabancı Soulrider kullanan bisikletçiler de var. Forumda kullanıcısı çok olmasa da yurt içi satışı da bir hayli fazla olduğuna inanıyorum.Ekonomik kriz, orta sınıfın çöküşü, bu insanların hobilerine yaptıkları harcamaları kısmaları veya tamamen vazgeçmeleri sonucunda ilk darbe alanlar, SoulRider, Brelis gibi özel siparişle imalat yapan butik atölyeler oluyor ne yazık ki. Tam olarak işleyişlerini bilmemekle beraber, umarım yurtdışında da tanınır-bilinir olmuşlardır ve yurtdışı müşterilerine ürün satabilir hale gelmişlerdir diyorum. Bu aşamaya gelebildiler ise, yurtdışından getirdikleri kaynakla kriz döneminde en azından ayakta kalmayı başarabilirler.
Bence gerek yurtiçi, gerekse yurtdışı, butik üretim yapan bir bisiklet markası olarak gerekli ilgi ve alakayı gördüklerini düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam, soulrider firmasından bisiklet alan bir arkadaş, sosyal medya ortamında süreci anlatan bir görselini görmüştüm, yada videosunu izlemiştim. Kişiye özel üretim olduğu için, bikefit ve boya süreci, ürünün ortaya çıkması olsun. 3 aydan aşağı değil ve birde sizden önce sipariş veren müşterileri bekleme sürecini de dahil edersek 3 ayı rahat aştığını hatırlıyorum.Brelis 'in yurt dışı tarafı nasıl olduğunu bilmemekle Soulrider 'ın bunu başardığını düşünüyorum. Keza paylaşımlarında gördüğüm kadarı ile yabancı Soulrider kullanan bisikletçiler de var. Forumda kullanıcısı çok olmasa da yurt içi satışı da bir hayli fazla olduğuna inanıyorum.
(link)
Var bi hayalim,ölçüme göre yılki yaptırmakBrelis 'in yurt dışı tarafı nasıl olduğunu bilmemekle Soulrider 'ın bunu başardığını düşünüyorum. Keza paylaşımlarında gördüğüm kadarı ile yabancı Soulrider kullanan bisikletçiler de var. Forumda kullanıcısı çok olmasa da yurt içi satışı da bir hayli fazla olduğuna inanıyorum.
(link)
Abi atla deve değilde şehirde yol bisikleti satan yok dolayısıyla deneyimleyebileceğim bir yer yok önce dışarda test sonra karar vermem gerekecek güya bana pisletini vercekti güncelleyince hemen arkasını döndü hayinBisiklete başladıktan (çocukluk hariç) 3-4 ay sonra direk aklıma gelip buranın da gazıyla gerçekleştirdiğim bir hayaldi. Yol bisikleti başka bir dünya. Bana uymadı, tuttuk onu tura çevirmeye çalıştık, saçma oldu tabi ve şimdikiyle takas ettim (Giant tı). Ha, pişmanlık vs oldu mu, asla, tecrübe etmiş olduk, çok keyifliydi. Elimizde de kalmadı. Dene gitsin derim. Atla deve değil ya.🙂
Yolu bu değil, hata yapıyorsun. Sadece üyelik tarihine bakman yeterli.
Anahtar üstünde, istediğin vakit al git 😅Abi atla deve değilde şehirde yol bisikleti satan yok dolayısıyla deneyimleyebileceğim bir yer yok önce dışarda test sonra karar vermem gerekecek güya bana pisletini vercekti güncelleyince hemen arkasını döndü hayin@Rhodiumm