Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
İçinden geçen fitne/fesatlıkları buraya yazanları dolaylı yoldan uyarmış olayım...

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Son bir ayda usd try 1 tl'den az artmış. Hadi iki ay önce abi kur fırladı abi kur arttı deniyordu herşeye, biz de haklısın diyorduk ama kur durdu hala habire zam yapılıyor. Sevgili üreticilerimizin esnafımızın kuru ne zaman duracak acaba :)

Online olarak sipariş verirken beden seçimi sizi korkutmuyor mu? 183 cm boy, 89 iç bacak ile M beden öneriyor bana. Tam L beden sınırındayım. Siz nasıl bir karar verirdiniz? Ya da Canyon'dan bisiklet almış arkadaşların fikirleri nelerdir?
Umarım bir gün siz de istediğiniz bisiklete ulaşırsınız. Aeroad modelini canlıda gördüm çok fena bir makine canlıda görüp de etkilendiğim bir o bir de
pinarello diğeri de canyon arkadaş Denizli'de bisiklet mağazası işletiyor al sat yaparken kendisine canyon aldı diğeri de işlettiği markanın getirdiği model.

Diğer başlık altına yazmak istemedim genel konusuna aykırı olacak diye. Ayrıca Sadettin Z. ve MrEddie'nin dediği gibi boy sınırdaysa bikefit ile bir kaç cmlik paylar ayarlanabilir. Kadro boyu seçiminde galiba en net kişilerden birisiyim. En büyük kaç kadro üretiyorlarsa o Canyon bana 2XL öneriyor hatta geçen bir modelinde boy skalası dışında diye uyarı verdi. Şuan kullandığım yol bisikleti de L kadro ama 110mm gidon boğazı ve uzun sele borusuyla deneye deneye kendime en uygun pozisyonu buldum.

@Sadettin Z. umarım endurance 7 modelini alırsınız. Daha önce bir başlıkta aklımdaki listede (daha ulaşılabilir olan listede) iki numarada yer aldığını belirtmiştim, birinci sırada da srdrmrs 'nin de kullanmış olduğu grizl al modeli var.

Dosyalar

• 1696535205421.png
    1696535205421.png
    333 KB · Okunma: 20
Bir de Denizli'de bisiklet al sat yapmak gerekiyormuş demek ki. Almanya'da yönetici maaşıyla bile alırken bin kere düşünüyor insan.
Fotodaki kişi sırf al-sat'çı biri değil anladığım kadarıyla. Denizli'deki en bilinen bisiklet mağazalarından birinin (BikeStore) sahibi imiş. Bisiklet e-ticaretine de girmiş.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Ben Temmuz'da yeni modelini aldım. Bu arkadaş Eylül'de nasıl eski modeli alabilmiş ilginç. Amerika'dan falan getirdi herhalde.

Bir de Denizli'de bisiklet al sat yapmak gerekiyormuş demek ki. Almanya'da yönetici maaşıyla bile alırken bin kere düşünüyor insan.
Hatta aynı bisikletin 61 kadrosundan da birisine getirdiğini söylemişti. Nereden nasıl geldi emin değilim ama yıl içinde elinden çok bisiklet geçiyor. Vallahi Denizli'de öyle bisikletler var ki bazen bile şaşırıyorum "bu kadar parası olan insan var mı" diyerek. Gördüğüm kadarı ile Trek madone serisinden 7-8 tane var. her biri farklı renkte ayırt etmesi basit oluyor, 3 tane disk frenli willer gördüm, 2 tane klasik colnago ve daha niceleri. Babası araba bayisi olup kendisinin 24 yaşında altında aston martin db 11 binen birisinin olduğu şehir. Bende iş görüşmelerinde işe gireyim diye bir takla atmadığım kaldı.

Fotodaki kişi sırf al-sat'çı biri değil anladığım kadarıyla. Denizli'deki en bilinen bisiklet mağazalarından birinin (BikeStore) sahibi imiş. Bisiklet e-ticaretine de girmiş.
Kendisinin daha öncesinde dükkanı vardı, sonra bikestore 'u çalıştırmaya başladı. Bildiğimi kadarı ile kendisi servis tarafının ücretini ve marka bünyesindeki satışlardan komisyon alıyor. Özellikle yol bisikleti anlamında servis işçiliğini beğeniyorum. Denizli'de iyi bir çevresi var, tabi bunu tek satış ile değil aynı zamanda aktif olarak yarışlara katılıp gündelik yaşamında da bisikleti sürmek şeklinde kullanmasıyla kazandığına inanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Soulrider sahibi değilim. Fiyatı uygun olsaydı almak isterdim o ayrı. Ama forumda kötü birşey yazılması da hoşuma gitmez. Adam işini hakkıyla yapıyor. Geçenlerde boyama öncesi kadro kumlamaya girdi. Kendim yaptırıyordum sanayide. Orada bisikleti yüksek ısı altında bırakmışlar. Lug bağlantılarında hafif erime olmuş. Yasin beye instagram üzerinden ulaşıp soru sordum sıkıntı olur mu diye. Çok sağolsun kısa zamanda cevap verip içimi rahatlattı. Buna mecbur değildi. Müşterisi de değilim. Ama takdir ettim gerçekten.

Youtube üzerinden videolarını takip ettiğim insanlara da genellikle sorular sorarım. İşini iyi yapan ve insanlara yardımcı olmak isteyenler zaten cevap verir. Forumda çok aktif olmadan bir youtuber'a bir sorum olmuştu instagram üzerinden. Adam cevapsız bırakınca açıkçası kırılmıştım. Sonra forumda yazısını gördüm. Aşırı sempatik tavırlar falan. Samimiyetsiz geliyor böyle insanlar. Sanırsın Elon Musk. Alt tarafı birkaç bin abonen var 😀 Takipten çıkmıştım hemen, uzun yol serilerini sevsem de. Neyse cevap vermek zorunda da değil gerçi adam da. Böylece içimi dökmüş bulundum.

İşin özü siz siz olun yardım isteyen eli görmezden gelmeyin. Yarın öbür gün illaki size faydası olur.

• Beğen
  • Muhteşem
Tepkiler: MakRo ve Sinyor
Normal bir mesajı kendi karaktersiz zekasıyla, eski iç eziklikleriyle küfürle bağdaştırıp provoke etmek nedir, bunu desteklemek nedir tipini sevdiğimin keli ve kelin yöneticisi?

Beyefendi forumda çok kel var. Çanakkale'de hangi benzin istasyonları var bilmiyorum ama benzinizi Shell'den almanızı öneririm.

Fırsat reyonu bağlığına mesaj yazma hakkım bulunmuyormuş. Mesajımı alıntılayan kişiye özel mesajla cevap vermek zorunda kaldım. Sebebini bilmiyorum. O konuya özel mesaj sınırı mı var yoksa başka bir sebep mi mümkünse öğrenmek istiyorum.

Fırsat reyonu bağlığına mesaj yazma hakkım bulunmuyormuş. Mesajımı alıntılayan kişiye özel mesajla cevap vermek zorunda kaldım. Sebebini bilmiyorum. O konuya özel mesaj sınırı mı var yoksa başka bir sebep mi mümkünse öğrenmek istiyorum.

Fırsat reyonu sayfası sadece güncel fırsatların paylaşımına açık. Orada ürünler ve fırsatlar ile ilgili değerlendirme yaparak mesaj kalabalığı oluşumunu engellemek için böyle bir kural mevcut. Sayfaya girdiğinizde açılan uyarı mesajını okursanız bunu görürsünüz, ama malum biz Türkler uyarı mesajı ve kullanım kılavuzu okumaktan milletçe haz etmiyoruz.

Üyelerin fırsatlar ve ürünler hakkında yorum yapabilmesi için açılmış bir başka başlık daha mevcut. Eğer değerlendirme yapacaksanız orayı kullanmanız ya da özel mesaj ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

Yönetimin uyarı vermeden erişim kısıtlaması yapması enteresan tabi, önden bir uyarı/hatırlatma yapabilirler diye düşünüyorum.

Haydaaa, bana böyle söylenmemişti şimdi durduk yere fuhuşturucuya mı başlayacağız yani :(
Valla bende böyle bir hayat sürmüyorum.Acaba yanlış tarz bisikletemi biniyorum nedir😀

Eee... Ne demişler, benzini Shell'den...

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Geri