Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Ama düşüncelerimizi paylaşırken kimseyi de kırmamak gerekiyor.
Bana da aynısını yapmıştınız.
Ben lafımı söylerim arkamı dönüp giderim, pek çalışmıyor. Çalışmamalı da.
Herkesin kendine göre sosyal durumu var. Biri tofaş ile kampa gider bir başkası helikopter ile. Ama ikisi de mangal yapar. Beraber çay çorba içer. Bizi birleştiren taraflara odaklanırsak çok daha iyi olmaz mı? Ayrıştıracak konular yeteri kadar fazla.

Saygılar sunarım.
Ben kimseyi kınamadım sadece düşüncemi paylaştım. Düşünce özgürlüğü ne zamandan beri kınamak oluyor anlamadım.

Scudo
Biri tofaş ile kampa gider bir başkası helikopter ile. Ama ikisi de mangal yapar. Beraber çay çorba içer.

Öyle bir dünya yok; hayal görmeyelim. Türkiye'de ekonomik sınıflar çok keskin bir şekilde ayrılmıştır. Üst sınıfın konakladığı yerlere Tofaş'la girmeyi deneyin bakalım, sizi kapıdan içeri almazlar. Zaten helikopterden inen adamlar/kadınlar da ayaktakımıyla aynı sofraya oturmaz.

Belki 5 senede bir, 10 dakikalığına yer sofrasına oturup basına poz verebilirler. O da "Bakın aslında biz de sizden biriyiz" diye yalan söyleyip oy istemek için...

PRE-TRANSFER REAR TRANSMITTER ön ve arka aktarıcıyı unutmuşsunuz, dünya çapında her bisiklet ve bisiklet parçası satan sitede derailleur diye geçerken bisan tamamen yeni kelimeler eklemiş, kendileri yeni bir standart oluşturmaya çalışıyor galiba. Konu hakkında kendilerine mail attım ama tıpkı Accel Bisiklet, Mosso, Corelli ve yine kendilerine çok daha öncesinde yazdığım gibi benim mailde cevapsız kalacaktır. Hatta corelli bisikletin instagram sayfasında vakti ile engellenmiş, bisan'ın preator tanıtımındaki paylaşımda yazdığım mesajım da silinmişti.
Bir White sea vakası

• Hahaha
Tepkiler: MakRo
Bir an internet gitti sandım. Sonra farkettim ki site anlık ulaşıma kapanmış.

Ekran görüntüsü 2023-07-11 170420.png

Şimdi yine açıldı.

yağmurlu havalarda bisiklete binebilmek için, uygun fiyatlı, kötü görünmeyen bir yağmurluk marka veya modeli bilen var mı?

Ben hub sesini seviyorum. Tamamda kardeşim sıcakta 100 km pedal çevirmişsin. Sesin kısılmış pestilin çıkmış birde cırrr diye şamata dinleyecek halinmi kalmış. Çağımızın konforu sessizliktir.

Ben hub sesini seviyorum. Tamamda kardeşim sıcakta 100 km pedal çevirmişsin. Sesin kısılmış pestilin çıkmış birde cırrr diye şamata dinleyecek halinmi kalmış. Çağımızın konforu sessizliktir.
Seviyo musun sevmiyo musun bi karar versen iyi olacak sanki :D

• Hahaha
Tepkiler: RmzBurak
Ama kapüşonlu değil, kapüşonlu arıyorum ve daha uygun fiyatlı.

Yukarıdaki zengin oğlan ile fakir oğlan 😜 yazılarını okuyunca bi anda belki kimisi de sırf hava atmak için biniyordur (zengin ya da fakir gözetmeksizin yazıyorum) banane ki düşüncesi aklımdan geçti derken; o da hiç alakası olmasa da "sırf hava" sözlerinden dolayı şu alttaki repliği aklıma getirdi.

İstanbul kadıköy ve pendik arasında bulunan uzun bisiklet yolunda hafta sonu sahil bisikletçilerine çok merak ettiğim bir soru var. Burada bu kitle var mı bilmiyorum da yine de sormak istiyorum. Sadece cumartesi veya pazar günü sürecek isen neden altında 200 bin TL lik bisiklet ve üstünde full rapha vs gibi kıyafetler kullanıyorsunuz ki?
Rahmetli Müslüm Gürses babamız bu durumu "15 çeşit mezemiz" isimli eserinde şöyle dile getirmiştir:
"Kiminin çok parası
Kiminin yok çorbası
Gariplerin dünyası
Dönüyor işte böyle"

200 binlik bisiklet ve full rapha vs gibi kıyafetlerim hiç olmayacağı için beni kapsamayan sorunsal. Ayrıca bu hafta,cuma hariç hafta içi iş öncesi 05:00-07:00 antrenmanlarına başladım,hafta sonu sahil bisikletçisi etiketinden sıyrıldım:koptum: Allah günahlarını affetsin Müslüm babamız

Son düzenleme:
Bir bisikleti uzun bir yere park ederken kilitli zincirle bağlayınca insanın içi rahat ediyor ancak gidon aynası gibi bir aksesuarının çalınmasına karşı nasıl bir önlem alınabilir?

Allah günahlarını affetsin Müslüm babamız

Müslüm baba "Yakarsa dünyayı garipler yakar" diye de söylemişti, ancak o sözünde kastettiği garipler sanırım hep Fransa'da, Avrupa'da ikamet ediyor. Yurdumun garibinin sesi, soluğu çıkmıyor; yakan da ancak kendisini yakıyor belediyenin önünde falan...

Atatürk düşmanının birisi daha nihayet ölmüş.

Son düzenleme:
Merhaba,bisiklet kaskı giriş seviyesi için sedona-29 ve moon mv-88 arada fiyat farkı var. Önerisi olan?

Single speed sevenlere...

(link)

Geri