Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Bisikleti alırken gram farklarına , setlerine üstündeki tekere saatler yoruyoruz. Hele komponent lazim oldumu kac gram kac km dayanır öylemi dizsem yok böyle mi? Kafa balon oluyor. Az önce bir aydinlanma yaşadım yedek ic lastiği, gündüz turlarında ışıği filan almadim mi kafadan 300 400 gram var. Hele de matarayı almadim mi ordan da 500 gram. Hic bir sey almayarak az önce bisikleti 1 kg hafiflettim herkese tavsiye ederim. Xx seisine göre kafadan 2000 dolar kardayım :)

Scudo
Şimdi ben de bileşenlere taktım biraz. Vites setini yükselteyim diyorum. Bu shimano yaktı beni. 1x için cok güzel grupsetler var. 3x için de öyle. Hele ki tur için mükemmel deore xt falan. Ama 2x için trekking bisikletini adamlar düşünmemiş. Ya 1 veya üstü tırmanış oranlı yol bisikleti setleri var üst segment. Ya da düşük setler var. Bir tane deore varmış düz. Onu da devamı gelmeyecek serilere koymuşlar. Moralim bozuldu 😀

• Beğen
Tepkiler: hasanazmi
Şimdi ben de bileşenlere taktım biraz. Vites setini yükselteyim diyorum. Bu shimano yaktı beni. 1x için cok güzel grupsetler var. 3x için de öyle. Hele ki tur için mükemmel deore xt falan. Ama 2x için trekking bisikletini adamlar düşünmemiş. Ya 1 veya üstü tırmanış oranlı yol bisikleti setleri var üst segment. Ya da düşük setler var. Bir tane deore varmış düz. Onu da devamı gelmeyecek serilere koymuşlar. Moralim bozuldu 😀

CUES geldi ama (link) içinde sadece (link) serisinin şu aynakolu trekking için kullanılabilir: (link)
Bunun gibisi yok 2x'te: (link)

CUES geldi ama (link) içinde sadece (link) serisinin şu aynakolu trekking için kullanılabilir: (link)
Bunun gibisi yok 2x'te: (link)
Gerçekten yok. Karış karış aradım Shimano arşivlerini 😀

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Günaydın. Bu sabah ben ve ülkenin geri kalanı ileride disk frenli, karbon bir yol bisikleti alabilecek miyim diye oy kullanmaya gideceğiz. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim 🙏

Avmde dolaşırken, süpermarkette sıra beklerken, bir yerden birşey alırken yardımcı olan çalışan... özellikle kadınlar aynı şeyi birbirine derken, satış görevlisi genç adam bana, kulak misafiri olduğum herkes şu ifadeyi kullanıyor "biri yaşlı, diğeri hasta" seçeneksiz olmak ne kötü.

• Beğen
Tepkiler: MutluGezgin
Oy pusulalarının evlere gelip, oyun kullanılıp postaya verildiği ve oy çalındı, fazla oy kullanıldı vb. tartışmaların olmadığı, domuz yiyolar, şöyle böyle denenler mi ahlaksız, yoksa bunlara ahlaksız diyenler mi asıl ahlaksız olan?

Bu platforma bari siyaseti sokmayın, huzurlu bir burası vardı ondanda olmayalım. Gittik oyumuzu kullandık ülkemize ve milletimize hayırlı olacak kişi kimse inşallah o seçilir.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri ve Mazm
İkisi de birbirinin laciverdi :)
Size katılmıyorum tam tersi,iki ayrı kişilik,iki ayrı kafa yapısı,iki ayrı dünyaların insanı,iki ayrı vicdan,iki ayrı ahlak... sabah kadar sayarım.
YSK ne derse o.
ysk dediğiniz kurum keşke ahlalı ve tarafsız olsa,kısacası keşke yapılan usülsüzlüklere engel olsa! hatta keşke adil bir seçim olsa.

Size katılmıyorum tam tersi,iki ayrı kişilik,iki ayrı kafa yapısı,iki ayrı dünyaların insanı,iki ayrı vicdan,iki ayrı ahlak... sabah kadar sayarım.

ysk dediğiniz kurum keşke ahlalı ve tarafsız olsa,kısacası keşke yapılan usülsüzlüklere engel olsa! hatta keşke adil bir seçim olsa.

Demokraasi yalanları ve seçimler - Hüseyin hakkı kahveci

Diğer kitaplarındaki utopik şeylerin aksine, tam bir araştırmacı gazetecilik eseri. Uğur mumcudan sonra rabıta kitabı ile öneririm.

Gelelim adil seçimlere, bu seçime kadar kaç seçim geçti, ki en önemlileri 15+ yıl evvelkilerdi. O zaman sandık güvenliğini kimse önemsemedi.

Umarım gönlünüze göre olur herşey.

Demokraasi yalanları ve seçimler - Hüseyin hakkı kahveci

Diğer kitaplarındaki utopik şeylerin aksine, tam bir araştırmacı gazetecilik eseri. Uğur mumcudan sonra rabıta kitabı ile öneririm.

Gelelim adil seçimlere, bu seçime kadar kaç seçim geçti, ki en önemlileri 15+ yıl evvelkilerdi. O zaman sandık güvenliğini kimse önemsemedi.

Umarım gönlünüze göre olur herşey.
Herşeyi bir tarafa bırakın,ükecek şu anda en büyük problemimiz tek adam rejiminin değişmesi.

• Beğen
Tepkiler: firestone
Bir de aklımda şu deli soru var. İlk cumhurbaşkanlığı seçiminde neden kk aday olmadı da, Ekmeleddin i, hem de MHP ile ortak aday olarak gösterdi, yanına da tıpış tıpış gidip oy vereceksiniz diye seçmenine böyle bir ifade kullandı. Laciverdin 50 tonu.

• Beğen
Tepkiler: MutluGezgin
Bir de aklımda şu deli soru var. İlk cumhurbaşkanlığı seçiminde neden kk aday olmadı da, Ekmeleddin i, hem de MHP ile ortak aday olarak gösterdi, yanına da tıpış tıpış gidip oy vereceksiniz diye seçmenine böyle bir ifade kullandı. Laciverdin 50 tonu.
Eskışehır belediye başkanını (Yılmaz Büyükerşen)ı aday yapacakken,açıklaması beklenirken son anda Ekmeleddin açıklanmıştır (derin yöneten güç deniyor).

Geri