Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Herkese merhabalar ☺ forumda başlık açmayı henüz bilmiyorum o yüzden buraya yazıyorum. Benim sorum şu, günlük orta mesafede bisiklet sürerken ne kadar sürüş yapıp ne kadar mola vermeliyiz. Tabii ki kondisyon ile de alakalı ama aralıksız günlük kaç saat sürmek gerekir ortalama ya da mola vermek gerekir mi. Kaç dk mola verilmeli mesela günlük 2 saatlik bi sürüş için molaya ihtiyaç var mıdır
Bunun kesin bir cevabı yok. Herkesin bünyesi, sağlığı, sürdüğü yol, hava koşulları vs ayrıdır o yüzden X rakamından sonra Y kadar mola vermen gerekir demek yanlış olur. Ben şahsen 100km lik yolda iki kez mola veriyorum oda yoldaki benzincilerden gıda takviyesi yapmak için. Gündelik sürüşlerim 45-50km arası değişiyor bu süre içerisinde mola verme ihtiyacı duymuyorum.
İlk bisiklete bindiğim zamanlar 10-15km de bir mola verme ihtiyacı duyuyordum sele fazla ağrı yapıyordu ve kaslar alışık değildi.

• Beğen
Tepkiler: UstaSplinter
Bunun kesin bir cevabı yok. Herkesin bünyesi, sağlığı, sürdüğü yol, hava koşulları vs ayrıdır o yüzden X rakamından sonra Y kadar mola vermen gerekir demek yanlış olur. Ben şahsen 100km lik yolda iki kez mola veriyorum oda yoldaki benzincilerden gıda takviyesi yapmak için. Gündelik sürüşlerim 45-50km arası değişiyor bu süre içerisinde mola verme ihtiyacı duymuyorum.
İlk bisiklete bindiğim zamanlar 10-15km de bir mola verme ihtiyacı duyuyordum sele fazla ağrı yapıyordu ve kaslar alışık değildi.
Çok teşekkürler o zaman ben biraz yeniyim o yüzden böyle, alıştıkça mola ihtiyacı azaltacaktır ☺️

Benin 40 favorılı ılanımı kaldırayım o zaman. Boş boş soru soranlar yeni fiyattan sorsunlar :d
Favori sayısı önce 15 levent kadar düşer. Dolar bitkiselin dediği gibi olursa, takip sayısı 60 ı geçer.
Herkese merhabalar ☺ forumda başlık açmayı henüz bilmiyorum o yüzden buraya yazıyorum. Benim sorum şu, günlük orta mesafede bisiklet sürerken ne kadar sürüş yapıp ne kadar mola vermeliyiz. Tabii ki kondisyon ile de alakalı ama aralıksız günlük kaç saat sürmek gerekir ortalama ya da mola vermek gerekir mi. Kaç dk mola verilmeli mesela günlük 2 saatlik bi sürüş için molaya ihtiyaç var mıdır
Herkes bir reçete istiyor. Sizin fiziksel yapınıza bağlı bu.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Bakan Nebati (bitkisel), 28 mayıs sonrası dolar kurunun 27 ila 30 lira arasına ışınlanacağını beyan etmiş bir toplantıda. Turhan Bozkurt açıklıyor son videosunda. Kemerleri bağlayın, şu son hafta alacağınız bisiklet ve ekipmanları varsa, artık yerli satıcılar olur, yurtdışı siteler olur, almaya bakın derim.
Lafına sözüne hiçbir şekilde güvenilemeyecek bir müsveddenin saçmalamasına göre neden tutum sergileyelim ki? Eminim cümlenin tamamını okuduğumuzda muhalefetin kazandığı takdirde 30 tl olacak gibisinden bir ifade göreceğiz. Bu da tehdit olarak değerlendirilebilir sanki?

Ne yapsam, neye yönelsem, bir yerden sonra bir karamsarlık bir mutsuzluk hali üzerime çöküyor. Size de böyle oluyor mu?

Bazen özledimmi eski telefonlarımdan birini koyduğum yerden çıkarıp bi şarj edip açıp kurcalıyorum. Şuan 48 tuşlu Nokia C3 telefonumdan yazıyorum. Wifiden ev ağına eriştim. Hala çalışıyor olması ne güzel değilmi:)

Mutlaka kolların koduna göre bakın, her elciğin uyduğu kollar farklı, çok benzese bile ona göre değilse uymayan bir girintisi-çıkıntısı oluyor.
[/QUOTE]
Hocam bende bir soru sorayım.
Shimano 5800 vites kolları için uyumlu diye aldım geçtim ama emin olamadım, net olur bunlar değil mi?

Hocam bende bir soru sorayım.
Shimano 5800 vites kolları için uyumlu diye aldım geçtim ama emin olamadım, net olur bunlar değil mi?

Bunlar ise evet: (link)
Resmi siteye göre anılan 4 model için uyumlu: (link)

• Muhteşem
Tepkiler: Bisiklet Tutkusu
Ne yapsam, neye yönelsem, bir yerden sonra bir karamsarlık bir mutsuzluk hali üzerime çöküyor. Size de böyle oluyor mu?
evet bir süre sonra yapsam ne olacağını diye düşünüyorsun fakat bu hayata bir defa geldiğini ve hala hayatta olup bir şeyleri değiştirebileceği düşünürsen bir nebze olsa da hafifletebilirsin umarım yardımcı olur

hazır eliminde olan mtbyi satıp yol bisikleti almak yada daha makul fiyata kredi çekip bisiklet almayı düşünüyorum, çünkü dağ bisikletini kendim topladım ve kullanmayı seviyorum ne kadar uzun yol ve hız meraklısı olsam da

evet bir süre sonra yapsam ne olacağını diye düşünüyorsun fakat bu hayata bir defa geldiğini ve hala hayatta olup bir şeyleri değiştirebileceği düşünürsen bir nebze olsa da hafifletebilirsin umarım yardımcı olur

hazır eliminde olan mtbyi satıp yol bisikleti almak yada daha makul fiyata kredi çekip bisiklet almayı düşünüyorum, çünkü dağ bisikletini kendim topladım ve kullanmayı seviyorum ne kadar uzun yol ve hız meraklısı olsam da
Krediler aldı başını gitti keske bir 15 gün evvel cekseydiniz.

(link) bu siteden alışveriş yapan oldumu arkadaşlar. nasıl bilirsiniz kendilerini. teşekkürler
(link) bu siteden alışveriş yapan oldumu arkadaşlar. nasıl bilirsiniz kendilerini. teşekkürler
düzeltme açılmış başlık varmış.

Geri