Dün çağrı terzioğlunu izledim .Yükseltmeye önce lastik iç lastik kilitli pedal kullanmıyorsanız kilitli pedal bunlardan başlayın dedi .Tiagradan 105 e geçmeniz çok fark etmez dedi 😉acaba bisiklete grupset yükseltmesi mi yapsam ? şöyle bir 105 ya da neyse
Çok doğru söylemiş. Bunu Farkettiğim için geçen hafta cst lastiği schawalbe ile değiştirdim. Hatta kendi kendime dedim eski bisikletin maşa karbon değil ama lastik iyiydi şimdi bu karbon lastik odun gibiDün çağrı terzioğlunu izledim .Yükseltmeye önce lastik iç lastik kilitli pedal kullanmıyorsanız kilitli pedal bunlardan başlayın dedi .Tiagradan 105 e geçmeniz çok fark etmez dedi 😉
microshift R8 den 105 çok fark ederDün çağrı terzioğlunu izledim .Yükseltmeye önce lastik iç lastik kilitli pedal kullanmıyorsanız kilitli pedal bunlardan başlayın dedi .Tiagradan 105 e geçmeniz çok fark etmez dedi 😉
Tedirgin olmayın bir günde alışıyorsun. İlk başta evde veya sokağa çıkınca duvarda dene, çabuk adapte oluyor insanmicroshift R8 den 105 çok fark ederama haklısınız öncelik iç dış lastik olmalı. Spd için bir şey diyemeyeceğim çünkü kilit mekanizması beni tedirgin ediyor.
Ayrıca bir şeyi merak ediyorum. Mekanik disk frenli bisikletim için eğer fren kolu değiştirmek istersem ; alacağım fren/vites kolunun da mekanik disk fren desteği mi olması lazım yoksa zaten v-frende de aynı mantık olduğu için herhangi bir v frenli fren/vites kolu da olur mu ? Sporda yeniyim cevaplarınız aydınlatıcı olacaktır. Teşekkür ederimTedirgin olmayın bir günde alışıyorsun. İlk başta evde veya sokağa çıkınca duvarda dene, çabuk adapte oluyor insan
Ayrıca bir şeyi merak ediyorum. Mekanik disk frenli bisikletim için eğer fren kolu değiştirmek istersem ; alacağım fren/vites kolunun da mekanik disk fren desteği mi olması lazım yoksa zaten v-frende de aynı mantık olduğu için herhangi bir v frenli fren/vites kolu da olur mu ? Sporda yeniyim cevaplarınız aydınlatıcı olacaktır. Teşekkür ederim![]()
O zaman bu demek oluyor ki ; V-frenli yol bisikletinin fren/vites kolunu söküp mekanik disk frenli bisikletime takabilirim
Sokak köpeklerini kürekle öldüren veled - i zina ve bunu normal gören etrafındaki diğer veledi zinalar.
Sokak köpeği deyip de geçersin belki o köpeğin tesbihatı yüzü suyu hürmetine bu dünya dönüyordur da bilemezsin. Allah gazap ismiyle tez zamanda siz gibi merhametsizleri helak etsin.
Siz gene iyisiniz bende öyle başladım yıllar önce bir bakdım restore ediyorum bisikletleri ev bisikletten geçilmiyor😊madem herkes yazıyor bende yazayım;
arkadaş şu bisiklet işine başladık en başında sadece işe gitgel yapıcaz diye sonra iş aldı başını gitti şimdi elimde 2 ad bisiklet var biri mosso biri trek acil satmam lazım da onu da satamadık ne yapıcaz bakalım öyle içimden geldi yazmak istedim. gravel ile takas ta edebilirim bu arada.
neyse konuyu dağıtmadan sanırım herkes kafayı sıyırıyor