Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Nankörlük etmeyin...Şu güzel yol ve köprüler yapılmasa nerede sürecektik bisikletlerimizi? :koptum:
Ben toprakta sürmeye razıyım yeter ki bisiklet alabileceğim bir piyasa olsun.

• Beğen
Tepkiler: can^
Scudo
Süfli hevesler neden arzuluyoruz arkadaşlar, kader inancımız kul hakkından önde gitmeli. Kocaman keneler beslemeliyiz sırtımızda. Allah tepemize yağdırdıysa bunları, sakın hâ kendimizi değiştiremeyiz, böyle düşünmeyelim. Aklın Allah'tan değil, bunlardan lütuf olduğunu sakın unutmayalım. Onlar ne derse o, dinimizi de bize onlar öğretti. Onlara sınırsız yetki, bize dezenformasyon.

Savaş a hayır demek suç, ekonomi kötü demek suç.. İnsan hakları, eşitlik, özgürlük, namus, emek hakkı, yetim hakkı, hırsızlık, yolsuzluk, koltuk sevdası, açlık, ekmek, vs bu kavramları daha çok duyar olduk bunlar ülkeye çöktüğünden beri... Dünya üzerinde bu kadar imkanı olup da bu kadar aciz (kendini öyle ifade eden) başka bir hükümet daha bilmem. Meclis ellerinde, bakanlıklar ellerinde, yurtlar, okullar, kamu kadro elebaşları ellerinde.. Her yerde bunların adamı var, her yerde bunların düdüğü öter ama bir pislik çıkınca muhalefettendir o.. Ya da dış güçlerin parmağı olur. Şer odakları vardır.. Üst akıl hele, onlar olmasa, ah bir olmasa bunlar tüm evrene nizam getireceklerdir ama o bir türlü bileği bükülemediği için hep de iktidarda kalmaları lazımdır.. Yunanistan a saldırmak için sevinen züürtler, zırtolar, sakat mantıklı dürzülerin sayısı bu kadar çokken bizim eğitim sanat gelecek medeniyet kavramlarını sözlükten kaldırmamız.lazım..

Aşık olmak da kötü olmamak da.
Olunca seviniyoruz, o da bizi seviyorsa daha da seviniyoruz ama uzun vadede bir bakmışsın gece eski resimlere bakıp ağlıyorsun. O gitmemiş aslında sen de gitmedin ama bir şeyler bitiyor bitmiş
En iyisi bisiklete binip uzun uzun sürmek bir başına
Ne bileyim

• Muhteşem
  • Beğen
Tepkiler: can^ ve Ali Eren
Hava cok guzel, disarida bir masada oturayim ya da cikip biraz yuruyeyim diyorsunuz ama herkes sigara dumanini suratiniza ufluyor. Bari iceride bir masada oturup yemegimi yiyeyim, bir seyler iceyim diyorsunuz ama iceride de sigara iciyorlar. hem de yasak tabelasinin altinda. Istanbul'daki mekanlarin hepsi koy kahvesinden hallice hale gelmis.

Keşke dün, bugün "keşke" dedirttirmeyecek işler yapsaydım. Keşke bu sadece dün olmamış olsaydı. Ne çok keşkelerimiz var. İnsan neden uslanmaz..

Ruhun mu ateş, yoksa o gözler mi alevden?
Bilmem bu yanardağ ne biçim korla tutuştu?
Pervane olan kendini gizler mi hiç alevden?
Sen istedin ondan bu gönül zorla tutuştu.

• Beğen
Tepkiler: abidin3714 ve can^
Bugün market market dolaşıp hesaplı tuvalet kağıdı aradım tam alacam önümdeki suriyeli çocuğun aldığı yoğurda parası yetmedi. Üstünü tamamladım verdim. Kasiyer kız "bunlar hep böyle yapıyor " dedi "parasının yetmediğini bile bile böyle yapıyorlar" dedi. Ben 3 kuruş tassarruf edeceğim derken geldiğim nokta bu. Türkiye nin özeti.🤪

Günaydın, sohbetinize Zeki Müren'in seslendireceği acemkürdi bir eserle katılıyorum: Bir Yaz Sabahı
Bir yaz sabahı gözlerimin ufkuna erken
Doğdun güzelim bir bakışın kalbimi deldi
Aşk meltemi neşenle esip ruha dolarken
Sevginle taşan kahkalar ömre bedeldi.

Sağlıcakla kalınız.

Didem arslan müge anlı cozduklerı cınayet başına taltif alıyolar mi acaba

bazen forumda eski konuları okurken çok kilit işime yarayan cümleler yorumlar görüyorum. sonra tıklıyorum acaba bu üye şuan ne yapıyor diye. son giriş tarihi epey eski olunca üzülüyorum.

İstanbul sancaktepe de yol bisikleti kullanıcısı varmıdır? acaba. Sadece 2 defa rast geldim

alarko kombi, gerçek kombi gerçek konfor

Berk Earl Grey çay aldık, aşırı hızlı demleniyor. Altını kapatıp 15 dakika demlenince tadı bayatlıyor; ama 5 dakika altı kısık demlenirse çok güzel oluyor. İngilizler böyle içiyor dur bakalım derken doğrusunu bulduk.

Geri