Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
bisiklet sürerken kask takmaya o kadar alışamadım ki kaskı kafama geçiriyorum aynaya bakıyorum püüü tipsiz diyorum sonra bisiklet sürme isteğim de kaçıyor ve o gün boş geçiyor. ama hiç kaskı takmasam günlük her zaman yaptığım gibi hazırlanıp çıksam kimse bana engel olamaz 40-50-60 belki 70 km sürer gelirim. ama o kaskı taktığım anda "efff hiç uğraşamam bugün sürmesem daha iyi" diyorum.

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Ağır gelebilir tam ihtiyacı da karşılamayabilir ama prime doyenne aero bar?
Benimki tamamen gizli kablo olduğu için olmuyor maalesef, ayrıca benim şu anki gidonumdan 100 gram daha ağır . Yoksa şekil olarak güzel gidon.

Sarılı malum sitenin ruh hastalarına selam olsun.

Yazarım yazmasına da ceza meza alırım şimdi..

"Marmara" soğuktur... 🤦‍♂️

(link)

• Hahaha
Tepkiler: Taygun Kon
suluk kafesi ve pompayı aynı deliklere vidalayamadım. uzun vida arayacağım
bugünki plan "uzun vida ara" :D
Sanayilerde civatacilar var her türlü alyan başlı vidayı istediginiz genişlik ve uzunlukta bulabilirsiniz. Bisiklet magazalarindakilere para bayilmaya gerek yok.
bisiklet sürerken kask takmaya o kadar alışamadım ki kaskı kafama geçiriyorum aynaya bakıyorum püüü tipsiz diyorum sonra bisiklet sürme isteğim de kaçıyor ve o gün boş geçiyor. ama hiç kaskı takmasam günlük her zaman yaptığım gibi hazırlanıp çıksam kimse bana engel olamaz 40-50-60 belki 70 km sürer gelirim. ama o kaskı taktığım anda "efff hiç uğraşamam bugün sürmesem daha iyi" diyorum.
Kask iyidir guzellik gorecelidir. Kanamayan ve şişmeyen ve de agrımayan bir baş en güzelidir. Eninde sonunda düşüyoruz.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Son sürüşlerimde hep yüksek viteste sürdüm (çok düşük kadans) galiba canım fixie çekiyor.

Daha çoook satış yapmam lazım çooook

Şubat'ta Izmir'den Bursa'ya taşındım ancak 7 aydır bir kez bile Uludağ'a tırmanmadığım için kendime kızıyorum.

Birkaç defa tek başıma gitmeye yeltendim ancak üstümde şort, tişört, ayakkabı elimde cüzdan, telefonla bu iş olmaz deyip ormanda bir süre ilerledikten sonra geri döndüm.

Havalar sıcakken, sadece yürüyerek (önlem almış bir şekilde) doruğa çıkmak isteyen birilerini nereden bulabilirim acaba diye düşünüyorum.

Bazı insanları ıssız adaya yollamak

• Beğen
Tepkiler: benkrennic
Fren diski, balata, iç-dış lastik, zincir gibi aşınan aksamlardan yedek bulundurmalıyım. Yerel-global gidişat iyi değil. Fiyatlar uçtu, daha fena uçacak. Daha kötüsü parayı gözden çıkarsan tedarik etmek bile mümkün olmayacak gibi... Gerçi işler o raddeye gelirse canımı sıkan şey bulamadığım balata mı olacak acaba...

• Beğen
Tepkiler: ÆSir
Bisiklet (toplu taşıma ve yaya) karşıtlığının ne olduğunu daha iyi anlıyorum sanırım, kuzenlerimle birlikte otomobil ile d100 trafiğıne sonra sahile girip bir de oranın trafiğine girip bir türlü çıkamayınca, beraberimizdeki 4 yaşındaki çocuk da çıldırınca içimden bir geçmedi değil "yahu şu marmarayı da iptal edip araba yolu yapsalar şu sahildeki yürüyüş ve bisiklet yollarını da araba yoluna katsalar, bağdat caddesi göztepe parkı-kızıltoprak BP arası bisiklet yolunu da sökseler trafik biraz rahatlar mı" diye trafikte fazla vakit geçirmek iyi değil arkadaşlar bisiklet iyidir mümkün olduğunca bisiklete binin trafikten sıyrılın geçin arkadaşlar mesafe uzaksa katlanır bisiklet binin eve/işe en yakın metro durağına kadar. Otomobilde, otobüste, dolmuşta duran trafikte saatleri harcamak akıl sağlığına zararlı.

Bu muhaliflere sorsan ülkedeki herşey pahalı. İnsan hayatı ucuz, naber.

Dikkat et, yasa geçirdiler. Eskiden diss atabiliyorlardı sadece. Diss bile enflasyona uğradı, "Dezenformasyon" dediler mi artık hayatın kayıyor. Hava henüz bedava ama ses çıkarmak yasak. Yakında yaşasın meşrutiyet demezlerse birşey bilmiyorum anayasa görmemişler.

Sadece muhalifleremi pahalı😀 Görüyoruz bazı trolleri ülkenin bütün fırsatlarından faydalanıyor ancak pahalı da diyor.

Yaşayamadan ölüp gidecez Cennet gibi ülkede cehennemi yaşıyoruz

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri