emre özbay
Daimi Üye
- Tepki
- 227
- Başlangıç
- 2004—05
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
En sonunda mal ettiler bizi.
Geçmiş olsun. Bu güzellik çok nazlı olur artık. Kolu iyileşince patene tekrar binmesi için cesaretlendirmeyi unutma lütfen. 😍Bisikletten düşene birşey olmamış da patenden düşenin kolu kırılmış 😀 285670 dosyayı görüntüle
Borçların maaşı yatsa da bu ay rahatlasam![]()
Teşekkür ederim. Hepimizin olur umarım ☺@Burak Altaç Forumun böyle güzel haberlere ihtiyacı var, sağlıklı günleriniz bol olsun.
Kemoterapi sonrası 5 senedir devam eden ve 6 ayda bir yapılan onkoloji kontrollerimin bugünden itibaren yılda 1 defaya döndüğüne sevindim. Artık 6 ayda bir yerine , yılda bir kere strese gireceğim![]()
Çok teşekkür ederim..Çok ama çok geçmiş olsun. Bu süreçleri çok yakinen biliyorum ben de ve adınıza çok sevindim. Umarım ve dilerim tamamen hayatınızdan çıkarırsınız bunları...![]()
Çok geçmiş olsun.Kemoterapi sonrası 5 senedir devam eden ve 6 ayda bir yapılan onkoloji kontrollerimin bugünden itibaren yılda 1 defaya döndüğüne sevindim. Artık 6 ayda bir yerine , yılda bir kere strese gireceğim![]()
Valla sorma abi nazından yanına yaklasilmiyor. İnşallah ama inat etti daha binmem diye.Geçmiş olsun. Bu güzellik çok nazlı olur artık. Kolu iyileşince patene tekrar binmesi için cesaretlendirmeyi unutma lütfen. 😍![]()
inşaAllah tez zamanda o stresten tamamen kurtulup her daim sağlıklı yaşarsınız.Kemoterapi sonrası 5 senedir devam eden ve 6 ayda bir yapılan onkoloji kontrollerimin bugünden itibaren yılda 1 defaya döndüğüne sevindim. Artık 6 ayda bir yerine , yılda bir kere strese gireceğim![]()