Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Her aksam ben: daha kötü ne olabilirki

Her sabah ben: yok artık bu da mı oldu?

(Doğal gaza %50 zam)

Scudo
Bursa da ulaşıma %25 düzenleme.
İyi ki bisikletim var! Ya olmayanlar? Kısır döngü içine giriyorum. Bisiklet talebi arıyor sektör büyüyor ooooo hadi ona da zam yapalım.
Ulan nasıl bir karaktersizsiniz. Sadece cebini düşünenler, İki yakanız bir araya gelmeyecek.

İkinci el temiz jordanred askılı tayt mı?
İkinci el yıpranmış eskş seri sora askılı tayt mı?
Kafamda deli sorular...

O değil de, daha iyi sürüşler için (link) ki taytı önerir misiniz? 2 taytım var 1 tanesi decathlon rc100 diğeri aliexpresten aldığım. Daha kaliteli pedi olan bir ürün arıyorum.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu

Babamın amcalarından biri, zamanında İsviçre nin İşçi alımları için Türkiye den talep açıldığı zamanı kaçırıyor. Amcamın başvurusu reddediliyor. Amcam da red de olsa cevap vermeye tenezzül ettikleri için tekrar mektup gönderiyor ve adamı isviçreye çağırıyorlar 🙂 şans.. Adam hem oradan hem buradan emekli oldu..

O değil de, daha iyi sürüşler için (link) ki taytı önerir misiniz? 2 taytım var 1 tanesi decathlon rc100 diğeri aliexpresten aldığım. Daha kaliteli pedi olan bir ürün arıyorum.
Sora iyidir.

Benim aklımdan geçen, ey bike 24.. İyisin hoşsun fiyatların güzel.. Ama niye bu kadar yavaşsın..

Ortadoğu ve Afrika'nın "çok sevdiğim" coĞrafyasından kalkan; tozu-pisi-b'ku-kiri... bu geceden sonra gidiyormuş. Yarın temiz ve güneşli olacakmış. OH tam keyif turu için bütün şartlar olgunlaşıyor gibi...

Akşam akşam birde "SÖZDE" köpek severlerle uğraşıyoruz. :acpsnr:. Birde yaşına başına bakmadan üstüme yürüyor. Hayatı otobüsle sabahın 7 sinde halk ekmeğe ekmek almaya gitmek ve müge anlı izleyerek milletin dedikodusunu yaparak geçtiği için tahmin ediyorum ki heyecan arıyor. Bide teyze demiycekmişim babanne demem gerekiyormuş.

Ulan patlıcanın kilosu 35 lira. Bir kilo patlıcana o kadar para vermek hiç içimden gelmediği için hayatımda ilk defa bir sebzeyi almaktan vazgeçtim.
ABV ...
Screenshot_20220401-191624.jpg

• Beğen
Tepkiler: RoninRider
olmasaydı alamazdın. varki o kadar para vermek içinden gelmiyor. mevsimi değil belkide ondan pahalıdır ama 35 tl olması ayrı bi durumtabi :D

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Ulan patlıcanın kilosu 35 lira. Bir kilo patlıcana o kadar para vermek hiç içimden gelmediği için hayatımda ilk defa bir sebzeyi almaktan vazgeçtim.
ABV ...
285497 dosyayı görüntüle
Eskiden evde yemek yaparken carliston biberlerden beğenmediklerimi buzdolabında çürümeye terk ederdim. Simdi bırak çürümeye bırakmayı, utanmasam sert saplarini doğrayıp ezip yemeğe katacağım.
İyi kötü orta halli bir hayatım var. Ben bunu diyorsam sokaktaki adam nasıl hayatta kalıyor şaşırıyorum. Ha o sokaktaki adam dediklerimin büyük çoğunluğu "bunun sebebi muhalefet " diye naralar atıyor ortalikta ama neyse. Hepimiz sonucta aynı gemideyiz. Batarken de birlikte batıyoruz. Belki biz geminin batan son bölümünde olacağız ama sonuç değişmiyor. Once veya sonra bogulmaca.... Nedense aklıma titanik filminin son sahnesi geldi.....

Eskiden evde yemek yaparken carliston biberlerden beğenmediklerimi buzdolabında çürümeye terk ederdim. Simdi bırak çürümeye bırakmayı, utanmasam sert saplarini doğrayıp ezip yemeğe katacağım.
İyi kötü orta halli bir hayatım var. Ben bunu diyorsam sokaktaki adam nasıl hayatta kalıyor şaşırıyorum. Ha o sokaktaki adam dediklerimin büyük çoğunluğu "bunun sebebi muhalefet " diye naralar atıyor ortalikta ama neyse. Hepimiz sonucta aynı gemideyiz. Batarken de birlikte batıyoruz. Belki biz geminin batan son bölümünde olacağız ama sonuç değişmiyor. Once veya sonra bogulmaca.... Nedense aklıma titanik filminin son sahnesi geldi.....
orda zenginler kurtuluyo herkes batmıyor. sizi kandırmışlar 😅

orda zenginler kurtuluyo herkes batmıyor. sizi kandırmışlar 😅
Abi onlari zaten kategori dışında tuttum. Adamlar flikalar ilenkurtuldu filmde. Simdide ayakkabi kutulari ile kurtuluyorlar. Bence bir fark yok sanki.
Senin benim gibi duz adamlar için benim söylem 😄

Abi onlari zaten kategori dışında tuttum. Adamlar flikalar ilenkurtuldu filmde. Simdide ayakkabi kutulari ile kurtuluyorlar. Bence bir fark yok sanki.
Senin benim gibi duz adamlar için benim söylem 😄

yok öle bişi. bunlar bir takım muhalif görüşler. geçen bi arkadaşım söyledi sanayiciler osb lerde yer bulamıyormuş sıra bekliyormuş tükan açmak için

Dd5GghIV0AAgTMU.jpg

Armadillo pedi yarış içindir. eğer uzun sürüşlerde konfor istiyorsanız bu ped size gelmez. Sora'nın kendi sitesinden inceleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Armadillo pedi yarış içindir. eğer uzun sürüşlerde konfor istiyorsanız bu ped size gelmez. Sora'nın kendi sitesinden inceleyebilirsiniz.
aaa bunu bilmiyordum. Bir bakayım. Siz ne önerirsiniz bu fiyatlarda

O kadar çok nefret ediyorum ki yayalardan ve motorlu araçlardan anlatamam. Bugün kaç tane kaza atlattım aptal yaylar yüzünden saysam bitmez. Birisine zil çalarım yola vermez, diğerine çekil derim halen bisiklet yolunun ortasında çocukları ile top oynar, diğeri telefona bakmaktan önüne bakmaz, kamyon desen gelir bisiklet için yapılmış rampanın önüne park eder, araç desen dikkat etmez. Bıktım artık bu tarz hanzolardan, hepsinden nefret ediyorum.

Son düzenleme:
O kadar çok nefret ediyorum ki yayalardan ve motorlu araçlardan anlatamam. Bugün kaç tane kaza atlattım aptal yaylar yüzünden saysam bitmez. Birisine zil çalarım yola vermez, diğerine çekil derim halen bisiklet yolunun ortasında çocukları ile top oynar, diğeri telefona bakmaktan önüne bakmaz, kamyon desen gelir bisiklet için yapılmış rampanın önüne park eder, araç desen dikkat etmez. Bıktım artık bu tarz hanzolardan, hepsinden nefret ediyorum.

bisiklet yolunu bu ülkede hafta sonunda veya yazın akşam saatlerinde kullanırsan (bisikletli olarak) başına iş alırsın. Abidir gubidir bir üllke burası....
aaa bunu bilmiyordum. Bir bakayım. Siz ne önerirsiniz bu fiyatlarda
Decathlon rc500 tayt :) on numara beş yıldız pedi var.

Adam arabadan uzaklaştıktan sonra bisiklet yoluna bakan kapısına anahtarla bisiklet görseli ve yere bakan ok çiz. Çizikleri umursamayan bir tip olsa bile aracını gören arkadaşlarından "bisiklet yoluna mı park ettin yoksa" lafları işitmemek için aracı boyatmak zorunda kalacak.
Sonuna kadar katılıyorum, hele birde bisiklet yolunu hiçe sayanlar yaya,scooterlar ve motorlu araçlar saygısız bir biçimde küfür ediyorlar zil çalınca... dün şahısın teki koskocaman aracı bisiklet yolu girişine park ettiğinde çekilirmisin dedim geçmem lazım ve bana el hareketi çekti terbiyesiz, üstüne üstlük ailesi yanında idi.
Pazar günleri çıkmaktan nefret ettim iyice.

Sarı sitede salcano dan çok giant var ne hikmetse karbonu aliminyumu 😕? Hadi salcano satıyorsa çöplüğünden satıyor da giant ın ki ticari başarı mı 😁

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Geri