Atasoy
Terörü ve destekcilerini Lanetliyorum
- Tepki
- 13.295
- İsim
- ibrahim
- Başlangıç
- 1977—78
- Bisiklet
- Corratec
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
İkinci el temiz jordanred askılı tayt mı?
İkinci el yıpranmış eskş seri sora askılı tayt mı?
Kafamda deli sorular...
Sora iyidir.O değil de, daha iyi sürüşler için (link) ki taytı önerir misiniz? 2 taytım var 1 tanesi decathlon rc100 diğeri aliexpresten aldığım. Daha kaliteli pedi olan bir ürün arıyorum.
Eskiden evde yemek yaparken carliston biberlerden beğenmediklerimi buzdolabında çürümeye terk ederdim. Simdi bırak çürümeye bırakmayı, utanmasam sert saplarini doğrayıp ezip yemeğe katacağım.Ulan patlıcanın kilosu 35 lira. Bir kilo patlıcana o kadar para vermek hiç içimden gelmediği için hayatımda ilk defa bir sebzeyi almaktan vazgeçtim.
ABV ...
285497 dosyayı görüntüle
orda zenginler kurtuluyo herkes batmıyor. sizi kandırmışlar 😅Eskiden evde yemek yaparken carliston biberlerden beğenmediklerimi buzdolabında çürümeye terk ederdim. Simdi bırak çürümeye bırakmayı, utanmasam sert saplarini doğrayıp ezip yemeğe katacağım.
İyi kötü orta halli bir hayatım var. Ben bunu diyorsam sokaktaki adam nasıl hayatta kalıyor şaşırıyorum. Ha o sokaktaki adam dediklerimin büyük çoğunluğu "bunun sebebi muhalefet " diye naralar atıyor ortalikta ama neyse. Hepimiz sonucta aynı gemideyiz. Batarken de birlikte batıyoruz. Belki biz geminin batan son bölümünde olacağız ama sonuç değişmiyor. Once veya sonra bogulmaca.... Nedense aklıma titanik filminin son sahnesi geldi.....
Abi onlari zaten kategori dışında tuttum. Adamlar flikalar ilenkurtuldu filmde. Simdide ayakkabi kutulari ile kurtuluyorlar. Bence bir fark yok sanki.orda zenginler kurtuluyo herkes batmıyor. sizi kandırmışlar 😅
Abi onlari zaten kategori dışında tuttum. Adamlar flikalar ilenkurtuldu filmde. Simdide ayakkabi kutulari ile kurtuluyorlar. Bence bir fark yok sanki.
Senin benim gibi duz adamlar için benim söylem 😄
Armadillo pedi yarış içindir. eğer uzun sürüşlerde konfor istiyorsanız bu ped size gelmez. Sora'nın kendi sitesinden inceleyebilirsiniz.O değil de, daha iyi sürüşler için (link) ki taytı önerir misiniz? 2 taytım var 1 tanesi decathlon rc100 diğeri aliexpresten aldığım. Daha kaliteli pedi olan bir ürün arıyorum.
aaa bunu bilmiyordum. Bir bakayım. Siz ne önerirsiniz bu fiyatlardaArmadillo pedi yarış içindir. eğer uzun sürüşlerde konfor istiyorsanız bu ped size gelmez. Sora'nın kendi sitesinden inceleyebilirsiniz.
O kadar çok nefret ediyorum ki yayalardan ve motorlu araçlardan anlatamam. Bugün kaç tane kaza atlattım aptal yaylar yüzünden saysam bitmez. Birisine zil çalarım yola vermez, diğerine çekil derim halen bisiklet yolunun ortasında çocukları ile top oynar, diğeri telefona bakmaktan önüne bakmaz, kamyon desen gelir bisiklet için yapılmış rampanın önüne park eder, araç desen dikkat etmez. Bıktım artık bu tarz hanzolardan, hepsinden nefret ediyorum.
Decathlon rc500 taytaaa bunu bilmiyordum. Bir bakayım. Siz ne önerirsiniz bu fiyatlarda
Sonuna kadar katılıyorum, hele birde bisiklet yolunu hiçe sayanlar yaya,scooterlar ve motorlu araçlar saygısız bir biçimde küfür ediyorlar zil çalınca... dün şahısın teki koskocaman aracı bisiklet yolu girişine park ettiğinde çekilirmisin dedim geçmem lazım ve bana el hareketi çekti terbiyesiz, üstüne üstlük ailesi yanında idi.
Pazar günleri çıkmaktan nefret ettim iyice.