Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Cep telefonumu dile kolay 7 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Son zamanlarda titreşimi çılışmıyor ve yakın geçmişte ekranında dikey çizgi oluştu. Vedalaşmak da istemiyorum ama zamanı geldi sanırım. Keşke LG telefon üretmeye devam etseydi. Tereddütsüz alırdım. Bundan önceki iki telefonum da lg markayadı. Onları da çok uzun süreler kullandım.

kaçak 15t pro yüklensin hocam
:komik: :komik:

Bursa da olanlara yardımcı olurum. İşini düzgün yapan bir esnaf tanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Yasin KOCAELİ
Scudo
Iphone 8 Plus'ı kullanmaya başlayalı 8 yıl oldu. Whatsapp güncellemeyi bitirene kadar kullanırım diye düşünüyorum. Pil kapasitesi %73'te. Bayağı dayanıklı çıktı cihaz.
Pil kapasitesini nasıl tespit ediyorsunuz ? Benim artık yoğun kullanımda yarım gün anca gidiyor. Çok kurcalamazsam bir gün yetiyor.
kaçak 15t pro yüklensin hocam
:komik: :komik:

Bursa da olanlara yardımcı olurum. İşini düzgün yapan bir esnaf tanıyorum.
Kendi çapımda bisiklet sürerken youtube kanalım için çekim de yapıyorum. Ebatları nispeten küçük bir şey olsun isterim.

Pil kapasitesini nasıl tespit ediyorsunuz ? Benim artık yoğun kullanımda yarım gün anca gidiyor. Çok kurcalamazsam bir gün yetiyor.

Kendi çapımda bisiklet sürerken youtube kanalım için çekim de yapıyorum. Ebatları nispeten küçük bir şey olsun isterim.
Iphone'lar pil durumunu gösteriyor, gerçi %80'in altına indiğinde bataryayı değiştirin diyor ama pek sallamadım ben. Normalde 2 günü çıkarıyordu ama çok kurcalamazsam 1 güne yakın dayanıyor şu anda.

Iphone'lar pil durumunu gösteriyor, gerçi %80'in altına indiğinde bataryayı değiştirin diyor ama pek sallamadım ben. Normalde 2 günü çıkarıyordu ama çok kurcalamazsam 1 güne yakın dayanıyor şu anda.
Benim batarya da aynı durumda.

Küçük telefon s25 var şuan bi o da çok pahalı

• Beğen
Tepkiler: Yasin KOCAELİ
Benim de önceki telefonum Sony Xperia X Compact modeliydi. Tam 8 yıl kullanıp değiştirdim. Hala sağlamdı ama ram 3 gb olduğu için yetmiyordu artık. Malesef Sony ülkeden çekildi. Yoksa yine aynı markadan devam ederdim.
2009'da Sony Ericsson T610'la başladım, sonra K750i (2MP carl zeiss optikli kameralı 😱), sonra Xperia Sola (floating touch özellikli 😱), sonra da Xperia Z3 kullandım. Z3'ten sonra hanımın kamerası bozuk iPhone 7'si, şimdi de hanımın ekranı kırık iPhone 11'i :)

2009'da Sony Ericsson T610'la başladım, sonra K750i (2MP carl zeiss optikli kameralı 😱), sonra Xperia Sola (floating touch özellikli 😱), sonra da Xperia Z3 kullandım. Z3'ten sonra hanımın kamerası bozuk iPhone 7'si, şimdi de hanımın ekranı kırık iPhone 11'i :)
Sendemi hanımcısın abi 😅

iPhone'un kendi içinde gösterdiği değer uydurma. 1 yıl boyunca aynı kalanlar, 1 ayda yüzde 3-4 düşenler var. Kalibrasyonlu bir gösterim değil. Daha güvenilir bakmak isteyen için Mac'lerde CoconutBattery diye bir uygulama var. Onda pil üreticisi bile gözüküyor. Zaten aynı model olsa dahi, pilleri bile farklı üreticilerden olabiliyor. Kısacası telefon menüsündeki yüzdeye çok güven olmuyor.

Ayfon 6 ile yıllarca çektiğim eziyetten sonra Samsung S10+ alarak huzura kavuşmuştum tee 2019 baharında. Okula başlayacak yaşa geldi ama başına bir iş gelmediği sürece kullanmaya devam.

Ayfon'a ise bir daha asla diyorum. :tskler:

Ayfon 6 ile yıllarca çektiğim eziyetten sonra Samsung S10+ alarak huzura kavuşmuştum tee 2019 baharında. Okula başlayacak yaşa geldi ama başına bir iş gelmediği sürece kullanmaya devam.

Ayfon'a ise bir daha asla diyorum. :tskler:
Samsung Note 10 Lite diye bi telefon kullandım 2 sene boyunca, çalıştığım bi yerde iş telefonu olarak vermişlerdi onu da. Note özelliği harika bişey ya, şu an kendime telefon alacak olsam Samsung'un notelarından birini alırım diyordum ki en ucuzu bile anasının gözü olmuş. Huawei falan da var galiba ama nasıldır bilemiyorum onlar da.

• Beğen
Tepkiler: Kerem Atalar
Trafik kurallarına uymak konusunda ben mi yanlış düşünüyorum? Bisikletçiler neden bu kadar kural tanımaz şekilde sürüyorlar. Bugün yine kırmızıda hiç hız kesmeden geçen birine denk geldim. Çok çok nadiren ışıkta duran birilerini görüyorum.

Bisikletçiler, kurye motorlarıyla kapışır durumdalar. Yani bazen peş peşe kısa mesafede 2 ışığa da yakalanıyorum ama yine de olabilecek bir hatam sonucu bi yayaya çarpma veya bi aracın bana çarpması ihtimaline göre "risk almaya değmez" diye düşünüyorum. Ben mi birşey kaçırıyorum? Biz kendimizi bi araç olarak saymazken, neden insanlar bizi araç yerine koysunlar?

Genellikle de ışıkta durduğumu gören araçlar bana yol veriyorlar veya sıkıştırmıyorlar. Motorlular daha rahatsız edici o konuda veya ticari araç sürücüleri.

Geçenlerde Beşiktaş yıldız yokuşundan inen bisikletli, ağzında düdük çala çala yayaların içine daldı. Yayalara yeşil yanıyordu ve şans eseri kaza olmadı. Yayalar arkasından iyi sövdüler. İlerde yakaladım ve uyardım "Çok riskli sürüyorsun vs." diye, pek oralı bile olmadı.

Bir de şehir içinde küçük tuvaletini gidermeyi normal görenler var. Bu da bana çok garip geliyor. Hiç yapmadım şimdiye kadar. Tamam belki mesanesi ufak olabilir vs. veya kışın daha bastırıyor olabilir de hindistana çevirmeye gerek yok. Bi kafeye gidip rica etseniz, hatta birşey demeseniz bile işinizi görürsünüz. Arazi vs. gibi yerlerde böyle bi imkan olmayabilir bunu anlayabiliyorum ama şehrin göbeğinde...

Bu konular beni mi rahatsız ediyor sadece diye merak içindeyim? Bazı konularda çuvaldızı biraz kendimize batırmamız gerekiyor.

Son düzenleme:
Trafik kurallarına uymak konusunda ben mi yanlış düşünüyorum? Bisikletçiler neden bu kadar kural tanımaz şekilde sürüyorlar. Bugün yine kırmızıda hiç hız kesmeden geçen birine denk geldim. Çok çok nadiren ışıkta duran birilerini görüyorum.

Bisikletçiler kurye motorlarıyla kapışır durumdalar. Yani bazen peş peşe kısa mesafede 2 ışığa da yakalanıyorum ama yine de olabilecek bir hatam sonucu bi yayaya çarpma veya bi aracın bana çarpması ihtimaline göre "risk almaya değmez" diye düşünüyorum. Ben mi birşey kaçırıyorum? Yani kendimizi bi araç olarak saymazken neden insanlar bizi araç yerine koysunlar?

Genellikle de ışıkta durduğumu gören araçlar bana yol veriyorlar veya sıkıştırmıyorlar. Motorlular daha rahatsız edici o konuda veya ticari araç sürücüleri.

Geçenlerde Beşiktaş yıldız yokuşundan inen bisikletli, ağzında düdük çala çala yayaların içine daldı. Yayalara yeşil yanıyordu ve şans eseri kaza olmadı. Yayaların arkasından iyi sövdüler. İlerde yakaladım ve uyardım çok riskli sürüyorsun vs. diye, pek oralı bile olmadı.

Bir de şehir içinde küçük tuvaletini gidermeyi normal görenler var. Bu da bana çok garip geliyor. Hiç yapmadım şimdiye kadar. Tamam belki mesanesi ufak olabilir vs. veya kışın daha bastırıyor olabilir de hindistana çevirmeye gerek yok. Yani bi kafeye gidip rica etseniz hatta bişey demeseniz bile işiniz görürsünüz. Arazi vs. gibi yerlerde böyle bi imkan olmayabilir bunu anlayabiliyorum ama şehrin göbeğinde...

Bu konular beni mi rahatsız ediyor sadece diye merak içindeyim? Bazı konularda çuvaldızı biraz kendimize batırmamız gerekiyor.
Şahsen ben şehir içi ışıkların duruma göre bazen uyuyorum ama genellikle geçiyorum. Geçerken de asla hızlı geçmiyorum. Yaya illa oluyor çünkü. Bisiklette ayağa kalkıp arabaların üstünden ön bakış bile atıyorum yaya geçidine gelirken.

Işıklarda kesinlikle haklısınız aslında. Ama ışıklarda bekleyince şehir içi çok dur kalk yapmak gerekiyor, araçlarla aynı anda kalkınca sıkıştırıyorlar, aynı anda kalkmadan çok beklemiş oluyorsun yine kırmızı yanıyor falan bazı dar yerlerde yeşil yanıyorsa kırmızı yanmasını bekliyorum öyle devam ediyorum çok sıkıştırdıkları için. Bunu yaparken kimseye bir zararım dokunmuyor şahsen çünkü dikkat ediyorum, yolun benim hakkım olmadığını biliyorum o anda.

Bisikletçiler, kurye motorlarıyla kapışır durumdalar. Yani bazen peş peşe kısa mesafede 2 ışığa da yakalanıyorum ama yine de olabilecek bir hatam sonucu bi yayaya çarpma veya bi aracın bana çarpması ihtimaline göre "risk almaya değmez" diye düşünüyorum. Ben mi birşey kaçırıyorum? Biz kendimizi bi araç olarak saymazken, neden insanlar bizi araç yerine koysunlar?

Geçenlerde Beşiktaş yıldız yokuşundan inen bisikletli, ağzında düdük çala çala yayaların içine daldı. Yayalara yeşil yanıyordu ve şans eseri kaza olmadı. Yayalar arkasından iyi sövdüler. İlerde yakaladım ve uyardım "Çok riskli sürüyorsun vs." diye, pek oralı bile olmadı.

Bir de şehir içinde küçük tuvaletini gidermeyi normal görenler var. Bu da bana çok garip geliyor. Hiç yapmadım şimdiye kadar. Tamam belki mesanesi ufak olabilir vs. veya kışın daha bastırıyor olabilir de hindistana çevirmeye gerek yok. Bi kafeye gidip rica etseniz, hatta birşey demeseniz bile işinizi görürsünüz. Arazi vs. gibi yerlerde böyle bi imkan olmayabilir bunu anlayabiliyorum ama şehrin göbeğinde...

Dediklerinize tamamen katılmakla beraber tüm kurallara uysak da bizi araç yerine yine koymazlar bence

Dediklerinize tamamen katılmakla beraber tüm kurallara uysak da bizi araç yerine yine koymazlar bence
Dediğiniz olası görünse de bazı evrimini tamamlamamış sürücüler haricinde açıkça ben arkamdan gelen araçların bana daha dikkatli yaklaştığını gözlemliyorum çoğunlukla.
Şahsen ben şehir içi ışıkların duruma göre bazen uyuyorum ama genellikle geçiyorum. Geçerken de asla hızlı geçmiyorum. Yaya illa oluyor çünkü. Bisiklette ayağa kalkıp arabaların üstünden ön bakış bile atıyorum yaya geçidine gelirken.

Işıklarda kesinlikle haklısınız aslında. Ama ışıklarda bekleyince şehir içi çok dur kalk yapmak gerekiyor, araçlarla aynı anda kalkınca sıkıştırıyorlar, aynı anda kalkmadan çok beklemiş oluyorsun yine kırmızı yanıyor falan bazı dar yerlerde yeşil yanıyorsa kırmızı yanmasını bekliyorum öyle devam ediyorum çok sıkıştırdıkları için. Bunu yaparken kimseye bir zararım dokunmuyor şahsen çünkü dikkat ediyorum, yolun benim hakkım olmadığını biliyorum o anda.
Kazaların çoğu "Kuralı çiğnediğimi biliyorum ama ben dikkatliyim...", "Alkollüyüm ama sürebilirim",
"Hızlı gidiyorum ama usta şoförüm" gibi düşüncelerden kaynaklanıyor.

Bu kadar hızlı gitmeniz size bi kere kaza yaptığınızda, kazandığınız o 3-5 saniyelerden çok daha fazlasını kaybettirebilir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mcanerg
Dediğiniz olası gibi görünse de genel olarak kazaların çoğu "Kuralı çiğnediğimi biliyorum ama ben dikkatliyim...", "Alkollüyüm ama sürebilirim", "Hızlı gidiyorum ama usta şoförüm" gibi düşüncelerden kaynaklanıyor.

Bu kadar hızlı gitmeniz size bi kere kaza yaptığınızda, kazandığınız o 3-5 saniyelerden çok daha fazlasını kaybettirebilir.

Bazı evrimini tamamlamamış sürücüler haricinde açıkça ben arkamdan gelen araçların bana daha dikkatli yaklaştığını gözlemliyorum çoğunlukla
Sanırım yanlış kişiye yazdınız ben zaten tüm kurallara uyuyorum ve uyulması gerektiğini düşünüyorum ama yine de araçlar bizi araç yerine koymaz onu demek istedim.

Geri