Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Araba firmaları yardırmış %4-5 çoğu kişinin yılda aldığı zamlar ürünlere 3-4ayda geliyor. Yakında Istanbuldaki bir çalışanın kirası ile maaşı eşitlenecek, ekonomi sürdürülebilir olmaktan çıktı artık.

Biz alana kadar adamlar modeli güncelledi. Yeni gidon tasarımı hoşuma gitti. En azında ilk çıkardıkları grail modelindeki gibi 2 katlı bir gidondan iyi, şimdi ki gidonda kısmen de olsa Farr Aero Gravel Bar, jones h-loop bar tarzında olmuş.
Vaktiyle bir motor festivalini öğrendim ve gitmek istemiştim hala gitmek istiyorum ama tek sorun Amerika'da olması. Festivali öğrendiğimde 6.sı düzenleniyordu bu sene 16.yı düzenlediler, umarım canyon gravel da benzeri gibi olmaz.

Seferihisar'da şehir merkezi hariç her tarafta yangın var. Her yerden kül ve duman yükseliyor. Gökyüzünde kül bulutları var. Tank, insansız savaş aracı, TOGG yapan, dünyaya kafa tutan ülkede havada bir yangın söndürme uçağı gören yok.

Seferihisar'da şehir merkezi hariç her tarafta yangın var. Her yerden kül ve duman yükseliyor. Gökyüzünde kül bulutları var. Tank, insansız savaş aracı, TOGG yapan, dünyaya kafa tutan ülkede havada bir yangın söndürme uçağı gören yok.
Devletin yanında değilim ama bu devletle ilgili bir sorun değil.

Bu yangınlar aynı anda çıkacak halı yok. Organize bı iş bu. Suçlusu Amerika da olabilir ülke içi hainler de

Herkese keyifli forumlar 🙋🏻‍♂️, bu sayfanin ilk adminleri kimlerdi? (Kişisel detayları, biyografileri vs sormuyorum ) neden bıraktılar ? Magazinel , sansasyonel mevzular vuku buldu mu? Yoksa şimdiki adminler, hep admin olarak var miydilar? Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Hayallerimdeki bisiklet yolu

Dosyalar

• IMG_20250701_175953.jpg
    IMG_20250701_175953.jpg
    89,4 KB · Okunma: 18
Türk Hava Kurumu'nun uçaklarına hurda, eski ve işeyaramaz denip hurdaya çıkarıldı, şimdi aynı tipte uçakları kiralıyoruz...

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve seko35.50
"katılmıyacaktır"

Böyle adamlar Türkçü geçiniyor. Sorsan en büyük milliyetçi, vatansever bunlardır. Oysa anadillerine zerre saygıları yok...

Bu ülkenin üzerine hıyar doğrasan cacık bile olmayacağının en güzel kanıtı...

tttttt.jpg

Devletin yanında değilim ama bu devletle ilgili bir sorun değil.

Bu yangınlar aynı anda çıkacak halı yok. Organize bı iş bu. Suçlusu Amerika da olabilir ülke içi hainler de
Aynen, dollaresin de kendi başına bu kadar çıkacak hali yok, enflasyon hele kesin kurgu, yangınlar da çok enteresan bi şekilde havanın ani ısındığı ve kuvvetli rüzgarın etki ettiği tatil günlerinde çıkıyor, ne alaka yani?

Bir ülkede ters giden ne varsa o ülkenin yönetimi sorumludur arkadaşım. Diyelim ki öyle oldu, canı sıkılan gidip yangın çıkarabiliyorsa o insanın canının sıkılmaması da o yangının söndürülmesi de devletin sorumluluğudur. Elin oğlu kalkıp el kadar bebeği yere çarptı diye bütün dünyada sosyal medya ayağa kalktı, senin ülkende her geçen gün katledilen çocuğun kadının hayvanın da sorumlusu devlettir, senin ülken için bu şartları normalleştiren de devlet olduğu için.

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
"katılmıyacaktır"

Böyle adamlar Türkçü geçiniyor. Sorsan en büyük milliyetçi, vatansever bunlardır. Oysa anadillerine zerre saygıları yok...

Bu ülkenin üzerine hıyar doğrasan cacık bile olmayacağının en güzel kanıtı...

328377 dosyayı görüntüle
Geçen dediğimde itiraz edenler oldu ama siyasetçi dediğin sadece kendini, çıkarını düşünen vasıfsız elemandır. Medeni ülke vatandaşları bunu bildiği için zerre değer vermiyor bunlara.

Geçen dediğimde itiraz edenler oldu ama siyasetçi dediğin sadece kendini, çıkarını düşünen vasıfsız elemandır. Medeni ülke vatandaşları bunu bildiği için zerre değer vermiyor bunlara.
Ben gibi üstü başı rezil, ter kokan işçilere daha çok değer veriyorlar, tecrübe ile sabit. Hele bu sıcaklarda, evlerden içecek ikramları, kolaylık dilekleri havada uçuşuyor. 😌

Aynen, dollaresin de kendi başına bu kadar çıkacak hali yok, enflasyon hele kesin kurgu, yangınlar da çok enteresan bi şekilde havanın ani ısındığı ve kuvvetli rüzgarın etki ettiği tatil günlerinde çıkıyor, ne alaka yani?

Bir ülkede ters giden ne varsa o ülkenin yönetimi sorumludur arkadaşım. Diyelim ki öyle oldu, canı sıkılan gidip yangın çıkarabiliyorsa o insanın canının sıkılmaması da o yangının söndürülmesi de devletin sorumluluğudur. Elin oğlu kalkıp el kadar bebeği yere çarptı diye bütün dünyada sosyal medya ayağa kalktı, senin ülkende her geçen gün katledilen çocuğun kadının hayvanın da sorumlusu devlettir, senin ülken için bu şartları normalleştiren de devlet olduğu için.
Var sorumsuzluk var tabiki. Ülkenin geldiği yer belli

Ama dediğim de bi gerçek hocam. Öyle ya da böyle

Yalnız karikatür-marikatür derken doğalgaza iyi geçirmiş Reis (%25). Adama helal olsun valla, böyle fırsatları hiç kaçırmıyor :)
Bizim Reyizi ne sandın. :snzdglsn: 10 parmağında 10 marifet. Ekonomiyi ve birçok şeyi çok iyi bildiği gibi, kimya dalında da iyidir. Daha bu durumu köpürtmeye tam başlamadı bile, bir başlasın o zaman gör.

Babama deprem oluyor diyorum nerede diyor.

Havalimanı nerede diye sorulunca "bilmem, nerde?" diyen Laz gibi.

O Lazların iki versiyonu var:

1. Havalimanı nerede? Bilmiyorum nerede?
2. Havalimanı nerede? Uçak havalimanı mı?
3.versiyonununa bizzat şahit oldum, olayın tarafıyım.
3.Havalimanı nerede? Bana mı geziveriyonuz?

Yıl 2010.
Yer Rize Çarşı.
Tur ile Karadeniz Gezisi'ne gitmiştik. Rehber, birkaç saatliğine serbest zaman verdi. Birkaç arkadaş, oradaki bir abiye kibarca bir yer sorduk.
Gelen cevap:"Banane, bana mı geziveriyonuz?"

"Yalnızca bir günah vardır, tek bir günah. O da hırsızlıktır. Onun dışındaki bütün günahlar hırsızlığın çeşitlemesidir... Bir insanı öldürdüğün zaman, bir yaşamı çalmış olursun. Karısının elinden bir kocayı, çocuklarından bir babayı almış olursun. Yalan söylediğinde, birinin gerçeğe ulaşma hakkını çalarsın. Hile yaptığın, birini aldattığın zaman doğruluğu, haklılığı çalmış olursun.

Kendisine ait olmayan bir şeyi alan insan, bu ister bir can olsun isterse bir dilim nan(ekmek) adiliktir. Çalmaktan daha kötü bir suç yoktur."

Geri