Ananı, bacını, gelmişini geçmişini, yedi sülaleni, ölünü dirini, alıp da gider misin rica etsek?Erdoğan: ""Ekonomide kendimiz bedel ödedik ama milletimize bedel ödetmedik."
Şimdi lütfen sessizce, olaysız bir şekilde dağılalım arkadaşlar...
Argoda bana giren çıkan yok derler ancak Tanrı şahidim kahroluyorum. 😔 Hele burada azıcık dünyayla alakası olan biri "Türkiye'de ekonomi kötü değil mi" dediğinde. 😖Erdoğan: ""Ekonomide kendimiz bedel ödedik ama milletimize bedel ödetmedik."
Şimdi lütfen sessizce, olaysız bir şekilde dağılalım arkadaşlar...
Son zamanlarda polikliniğe gelen öğretmenlere bakıyorum ve maalesef çok düştü kalite. Kendini doğru düzgün ifade edemeyen öğretmen öyle çok ki, öğretmen olduğu için biraz daha bilgi vereyim nasılsa dediklerimi anlar diyorum ama genelde ben mahcup oluyorum dediklerinden. Polis memurlarında aksine bir gidiş var sanırım üniversite mezunları iş bulamayınca polis oldu.Haberleri izliyorum. Özel okul öğretmenleri toplanmışlar, istekleri için gösteri yapıyorlar; "İktidardan özel okul öğretmenlerine, kamudaki öğretmenler ile aynı taban maaş talebi" isteğinde bulunuyorlar. Ayrıca müktedirleri, öğretmenleri özel okul patronlarının insafına bırakıp patronlara ezdiriyorlar diye eleştiriyorlar. Eyvallah, en doğal hakları gösteri yürüyüş yapmak.
Ama e be öğretmen arkadaşım temel siyasi ve ideoloji dersinden çoğunuz 0 almışsınız, haberiniz yok. Vakti zamanında çoğunuz verdiniz oyunuzu şimdi, iktidar bizi patronlara ezdiriyor diyorsunuz. Dünyanın neresinde sağ partilerin patronların yanında yeralmadığı bir durum görülmüş de desteklediniz emekçi öğretmen kardeşlerim. Yoksa siz de mi hiç okumuyorsunuz?
Oğlanın okul sistemine giriyorum arada okul müdürüdür öğretmenidir falan mesaj atıyor diye, cümleye küçük harfle başlamaktan tut da dahi anlamındaki -de’nin bitişik yazılması gibi hatalarla dolu oluyor yazdıkları. Anlam bütünlüğü falan hak getire zaten. Valla durum çok kötü..Son zamanlarda polikliniğe gelen öğretmenlere bakıyorum ve maalesef çok düştü kalite. Kendini doğru düzgün ifade edemeyen öğretmen öyle çok ki, öğretmen olduğu için biraz daha bilgi vereyim nasılsa dediklerimi anlar diyorum ama genelde ben mahcup oluyorum dediklerinden. Polis memurlarında aksine bir gidiş var sanırım üniversite mezunları iş bulamayınca polis oldu.
En son baktılar iş iyice çığırından çıktı, "ilk 550.000 dışındakiler eğitim fakültelerine giremez" diye norm çıkardılar.Son zamanlarda polikliniğe gelen öğretmenlere bakıyorum ve maalesef çok düştü kalite. Kendini doğru düzgün ifade edemeyen öğretmen öyle çok ki, öğretmen olduğu için biraz daha bilgi vereyim nasılsa dediklerimi anlar diyorum ama genelde ben mahcup oluyorum dediklerinden. Polis memurlarında aksine bir gidiş var sanırım üniversite mezunları iş bulamayınca polis oldu.
"Daha kendi dilini icra edemiyorsun bi de eğitimcisin güya" şeklinde suratına vursan güzel olur aslında. Ama oğluna kafayı takar mı onu bilemem...dahi anlamındaki -de’nin bitişik yazılması gibi hatalarla dolu oluyor yazdıkları.
Son zamanlarda gittiğim doktorlara bakıyorum ve maalesef kalite çok düştü. Ama belki de benim denk geldiklerim öyledir. Tüm camiayı, benim gördüğüm örnekler üzerinden değerlendirme hadsizliğine düşmeyeyim. Toplumun ortalaması neyse, doktor da aynı öğretmen de aynı.Son zamanlarda polikliniğe gelen öğretmenlere bakıyorum ve maalesef çok düştü kalite. Kendini doğru düzgün ifade edemeyen öğretmen öyle çok ki, öğretmen olduğu için biraz daha bilgi vereyim nasılsa dediklerimi anlar diyorum ama genelde ben mahcup oluyorum dediklerinden. Polis memurlarında aksine bir gidiş var sanırım üniversite mezunları iş bulamayınca polis oldu.
Murat’la Turat diye bir YouTube kanalı var. Frig Vadi’sinde kamplı tur yapmış onu anlatıyor. Kendisini tanımam, destekçisi değilim. Aradığınız soruların cevabını bulabilirsiniz.arkadaşlar pek güncel bilgi bulamadım frig vadisinin erbabı kimdir forumda çadır kamping için kim bilgi verir İnternetten bir yer buldum çadır başına 2000 lira istedi ( YUH) varmıdır yörenin üstadı ?
Murat'la Turat sevdiğim youtubeculardan güzel videoları ve muhabbeti var. Keza soru vs durumunda anında dönüş yapar.Murat’la Turat diye bir YouTube kanalı var. Frig Vadi’sinde kamplı tur yapmış onu anlatıyor. Kendisini tanımam, destekçisi değilim. Aradığınız soruların cevabını bulabilirsiniz.
2 Hafta önce üyesi olduğum dağcılık kulübü burada bir kamp yaptı ve kamp için ücret ödemediler. Hatta aşırı bir soğuk vardı sabah üşüdük dediler. Kendilerine dönüş yapıp buradan yorumu güncellerim.arkadaşlar pek güncel bilgi bulamadım frig vadisinin erbabı kimdir forumda çadır kamping için kim bilgi verir İnternetten bir yer buldum çadır başına 2000 lira istedi ( YUH) varmıdır yörenin üstadı ?