Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Odamızda 8 masa var, her masada yazıcı var. En aktif kullanan 1 arkadaşım var. Benim ile onun arasında 5 mt ciharı var. Onun yazıcısına gönderirim her zaman. Kendiminki kapalı içinde kartuş bile yok. IT kaç sefer dedim alın götürün diye. Şirket politikası gereği olmalıymış. Kağıt israfı olmasın diye arkadaşlarımdan bazı raporları mesajlaşma uygulaması üzerinden istiyorum. Ben hariç diğerlerine kağıt gidiyor. Müdür bakıp çöpe atıyor. Ben bakıp pc de dosyalıyorum. Değişik huylarım var ama zımba vb malzemeler durumunuzu beğendim. Şuan masamı sadeleştirme yoluna gidiyorum. Evet neden yapmayayım..
Genelde masa başında sabah 10-11 arasında öğlen 14-14:30 arasında ve 16-17 saatlerinde oluyorum haricinde işletme içindeyim. 15k adımı yakalıyorum genelde. Eğer o gün zor geçtiyse serviste 1 durak önce inip ya kulaklıklarımı takıp son ses kendimi rahatlatan müziğimi açıp yürüyorum yada ben neden bu işte ve sektörde çalışmaya devam ediyorum diye düşünürken bir bakmışım eve gelmişim kızım kapıyı açıyor...
Evime geldikten sonrasının bir önemi zaten yok.
Eğer bir planım yoksa yemek yemeden(hanım izin verirse :D ) klasik dağ rotam var +50km 1000mt tırmanış sessiz sakin mis gibi orayı çıkarım ve bazı ağlarım bazen bağırırım bazen kendimce türkü söylerim.

ahahah ulan ne söylemdim. Gidip bisiklet süreyim bugün :agla::agla::agla::agla:
İşiniz nasıl bir iş bilmiyorum ama eğer iş sonrası o kadar km yokuş suruyorsaniz tebrikler gerçekten

Scudo
İşiniz nasıl bir iş bilmiyorum ama eğer iş sonrası o kadar km yokuş suruyorsaniz tebrikler gerçekten

Dokuma tekstil fabrikasında işletme sorumlusuyum.
haftada en az 1 kere çıkmaya çalışıyorum.
Bahsettiğim (link)

Bisikletçiye Bianchi'deki quick release sistemini gösterdim bunun aynısını ebike'a takmak istiyorum ama o vidalı sistem olur mu dedim, getir yaparız dedi. Götürdüm buna nasıl quick release takılsın bu uyumsuz dedi.

Gösterdi tamam güzel anladım benim göbekte kanal yok ama jantı dahi değiştirsen olmaz diyor. Maşa farklı yani kadro uyumsuz demeye geliyor.

Bir nevi v fren disk fren durumu mu var bu işte de?

Dokuma tekstil fabrikasında işletme sorumlusuyum.
haftada en az 1 kere çıkmaya çalışıyorum.
Bahsettiğim (link)
Ben Bursa yi hiç bilmiyorum maalesef. Yokuş diyorsanız yokuştur. Valla helal olsun işten sonra insanın mecali kalmıyor normalde

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Bisikletçiye Bianchi'deki quick release sistemini gösterdim bunun aynısını ebike'a takmak istiyorum ama o vidalı sistem olur mu dedim, getir yaparız dedi. Götürdüm buna nasıl quick release takılsın bu uyumsuz dedi.

Gösterdi tamam güzel anladım benim göbekte kanal yok ama jantı dahi değiştirsen olmaz diyor. Maşa farklı yani kadro uyumsuz demeye geliyor.

Bir nevi v fren disk fren durumu mu var bu işte de?
elektrikli bisikletiniz jant tipiyse benim de bildiğim QR'a çeviren bi sistem yok. Çünkü yapı itibariyle kablolar mil dediğimiz borunun içinden geçiyor. Dolayısıyla dönüştüremezsiniz. Haricinde bi durum var ise thru axle(sokma mil)'i QR(mandallı sistem) yapmak istiyorsanız da bazı jantlarda dönüştürücü adaptörler var. Kullandığınız parçaları belirtirseniz veya foto atarsanız daha iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
elektrikli bisikletiniz jant tipiyse benim de bildiğim QR'a çeviren bi sistem yok. Çünkü yapı itibariyle kablolar mil dediğimiz borunun içinden geçiyor. Dolayısıyla dönüştüremezsiniz. Haricinde bi durum var ise thru axle(sokma mil)'i QR(mandallı sistem) yapmak istiyorsanız da bazı jantlarda dönüştürücü adaptörler var. Kullandığınız parçaları belirtirseniz veya foto atarsanız daha iyi olur.
eski bir foto ama iki teker de güzelce çıkmış bisikletçi şu anki mekanizma ile olmayacağını iki mekanizmanın sökülmüş halini göstererek anlattı ama ben teker dahi değişse neden olmayacağını anlamış değilim. Maşa sadece İngiliz anahtarı ucu gibi bir yarım ay iken göbekle beraber o tarz teker buna neden girmez?

bu fotoğrafta bisikleti aldığımda teker inikti şişirirken patlamış çıkarırken zorlanmıştım neden buna quick release takmamışlar diye yakınırken her kafadan farklı ses çıkmıştı kimi ebike'a takmıyorlar dedi çok sayıda ebike'ta gördüm sonra motor teker üstünde olanlarda olmuyor dediler e onlarda da olan var. bisikletçi o göbeğin içinden şöyle ince bir mil geçiyor bu bisiklete olmaz diyor iyi ama Bianchi dağ bisikleti ve çok daha zor koşullar için dizayn edilmiş iken bu nasıl bir mantık ki ince teker şehir bisikleti bunu kaldıramaz diyorlar.
Image

Sorunuzu doğru anladım mı bilmiyorum ancak, anladığım kadarıyla bisikletinize neden sokma mil jant takamadığınızdan yakınıyorsunuz.
Arka jant için pek mümkün olacağını sanmıyorum ama ön tarafta pek tabii kullanabilirsiniz. Sadece maşanızı ve jantınızı değiştirmeniz gerek.

edit: yanlış anlamışım :) sorunuzun yanıtı yok bende.

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
bir Dünya iş hiç kolay görünmüyor ama bisikletçinin söylediği gibi imkânsız da değil

arkadaslar uzun yol elektrikli bisiklet ile çadır kamplar nasil elektrik var mi? malum elektrikli bisikleti şarja takmak lazım yoksa pansiyon falan daha mi mantıklı

Ya bi yerden vites kolu aldım ismini vermek istemiyorum ama deore sl-m5100r bir paketin içinde geldi pek içime sinmedi orijinalliği ama. Neyse bu model öyledir inşallah

Yıllar önce Baudelaire'in simulasyon ve simulacra kitabında yazdığı durumda artık savaşlar. Hepsini rahat koltuklarımızda film izler gibi izliyoruz.

Arkadaşlar bu oyunlara gelmeyin size az duş alın, sifonu az çekin diyip 50metrelik yatların havuzlarını doldurur bu namussuzlar :D Tasarruf geri dönüşüm vsyi fakirlere reva görüyolar. Odanızda kağıt çöpü var diye küresel ısınma başlamadı. ortak alanda çalışanlara ben de patron olsam tek yazıcı, tek çöp kovası veririm zaten.
+1 ben ekleyeyim Denizli'de yerel yönetim değişince iklim değişkenliği ve hava sıcaklığının yaz aylarında yüksek seyretmesi sebebi ile önce park, bahçe ve refüj gibi yerlerdeki su tüketimini azaltacak bitkiler kullanma yoluna gittiler. Çim alanların bir çoğu taş benzeri kaplama ile değiştirdiler ve devam da ediyorlar. Aslında düşününce güzel. İşin koptuğu nokta bana göre şurada başlıyor. (link) linkteki dairenin balkonlarında yüzme havuzu var, bahçesinde yüzme havuzu var. İnşaat olmasına rağmen sürekli şar şar şar suyu veriyorlar deneme yapıyorlar. Biraz ilerimizde 2 tane rezidans site var 2sinin de yüzme havuzları yaz kış dolu. hele bir tanesi akşam 8-9 gibi yola nereden geliyorsa tonlarca suyu akıtıyor. Durumu ilettik bir ekip geldi burada kaçak yok diyip gitti. Zengin suyu keyfine akıtınca sorun yok sen ben gibi alt orta gelir su kullanınca küresel ısınma, su kıtlığı vs bir şeyler türüyor. geçen yine videosunu çektim bu sefer daha üst yerlere yazacağım

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
+1 ben ekleyeyim Denizli'de yerel yönetim değişince iklim değişkenliği ve hava sıcaklığının yaz aylarında yüksek seyretmesi sebebi ile önce park, bahçe ve refüj gibi yerlerdeki su tüketimini azaltacak bitkiler kullanma yoluna gittiler. Çim alanların bir çoğu taş benzeri kaplama ile değiştirdiler ve devam da ediyorlar. Aslında düşününce güzel. İşin koptuğu nokta bana göre şurada başlıyor. (link) linkteki dairenin balkonlarında yüzme havuzu var, bahçesinde yüzme havuzu var. İnşaat olmasına rağmen sürekli şar şar şar suyu veriyorlar deneme yapıyorlar. Biraz ilerimizde 2 tane rezidans site var 2sinin de yüzme havuzları yaz kış dolu. hele bir tanesi akşam 8-9 gibi yola nereden geliyorsa tonlarca suyu akıtıyor. Durumu ilettik bir ekip geldi burada kaçak yok diyip gitti. Zengin suyu keyfine akıtınca sorun yok sen ben gibi alt orta gelir su kullanınca küresel ısınma, su kıtlığı vs bir şeyler türüyor. geçen yine videosunu çektim bu sefer daha üst yerlere yazacağım
vay bu ne görgüsüzce döşenmiş bir ev gözüm kanadı zaten Denizlide bir eve 28 milyon tl vermek de vizyonsuzluk bence

Banyoda ayağıma sabun düştü bisiklet kariyerim sonlandı sandım bir an.

Eyüp Sabri Tuncer veya Duru olsa düşmez "Hacı" Şakir ya intikam alır gibi çarptı ayağıma.

Eyüp Sabri Tuncer veya Duru olsa düşmez "Hacı" Şakir ya intikam alır gibi çarptı ayağıma.
Geçenki muhabbetten sonra manidar bir banyo macerası hocam :D

Geçenki muhabbetten sonra manidar bir banyo macerası hocam :D
macera değil dram bu hocam. hele bir diyanet işleri başkanı olayım

Hacı, İmam, Gavs gibi isimleri tüketim malzemeleri üstünden hepsini yasaklatacağım dininizce caiz değil diyerek, bunlar tüketilecek değil çoğaltılması gereken değerlerimiz.

• Hahaha
Tepkiler: MakRo ve mcanerg
arkadaş bu nasıl bir ev? yorucu cidden.

Çözüm basit aslında

images (1).jpeg

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri