Odamızda 8 masa var, her masada yazıcı var. En aktif kullanan 1 arkadaşım var. Benim ile onun arasında 5 mt ciharı var. Onun yazıcısına gönderirim her zaman. Kendiminki kapalı içinde kartuş bile yok. IT kaç sefer dedim alın götürün diye. Şirket politikası gereği olmalıymış. Kağıt israfı olmasın diye arkadaşlarımdan bazı raporları mesajlaşma uygulaması üzerinden istiyorum. Ben hariç diğerlerine kağıt gidiyor. Müdür bakıp çöpe atıyor. Ben bakıp pc de dosyalıyorum. Değişik huylarım var ama zımba vb malzemeler durumunuzu beğendim. Şuan masamı sadeleştirme yoluna gidiyorum. Evet neden yapmayayım..
Genelde masa başında sabah 10-11 arasında öğlen 14-14:30 arasında ve 16-17 saatlerinde oluyorum haricinde işletme içindeyim. 15k adımı yakalıyorum genelde. Eğer o gün zor geçtiyse serviste 1 durak önce inip ya kulaklıklarımı takıp son ses kendimi rahatlatan müziğimi açıp yürüyorum yada ben neden bu işte ve sektörde çalışmaya devam ediyorum diye düşünürken bir bakmışım eve gelmişim kızım kapıyı açıyor...
Evime geldikten sonrasının bir önemi zaten yok.
Eğer bir planım yoksa yemek yemeden(hanım izin verirse

) klasik dağ rotam var +50km 1000mt tırmanış sessiz sakin mis gibi orayı çıkarım ve bazı ağlarım bazen bağırırım bazen kendimce türkü söylerim.
ahahah ulan ne söylemdim. Gidip bisiklet süreyim bugün