Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Emekli manken ve oyuncu Tuğba Özay...

Acaba Halk Ekmek büfesinde kuyruğa girip, öğlen yemeğini de Kent Lokantası'nda yiyor mudur?
Ortalama bir emeklinin bu ablamızın yaptığı kilometreyi yapması mümkün değil. Zorlayıcı meslek erbabı olduğu için kendisine ilave yıpranma payı ödendiğini düşünüyorum.
Yaptığı yorumlara bakılırsa contalar ciddi su sızdırıyor.

Scudo
Karşınızda Maxxis 20" Holy Roller teker. Dağ bisikletime takmayı düşündüm yıllar önce ama 27,5" bulunmuyordu. Şu an Hınzır'a takmayı düşünüyorum ama 20X1,75'mi yoksa 20X2,20'mi alsam karar veremiyorum.
71niAdU+y9L.jpg
Gerçi zaten 20" tekerle hız yapılmaz, keyfi geziyoruz... 😏

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: templeos ve Atasoy
Dün markette nairo quintana yi gördüm desem 😀 kendisi yaşadığımız muhite yakın civarda, Bağdat tatlısı satarak geçimini sağlayan çok efendi ve nazik bir amcamız.. tabi nairo değil ama ellerinden öperim... Nairo nun da görsem öperdim 😁 cok benzemiyorlar mi

• Hahaha
Tepkiler: TeamO2.cc
X nasıl çöplük olabilir, birçok toplumsal olayda kitlelerin iletişimini sağlıyor ve kamu baskısı yaratıyor adaletin sağlanması için. Kaybolan hayvanların bulunması, kan bağışı gibi şeyleri saymıyorum bile.

Ne zaman açsam hakaretten başka birşey görmüyorum.

Aktif kullanmadığım için çok da yorum yapmak istemiyorum ama toplumsal baskı sanki eskide kaldı.

Twike 3 ne güzel maksimum 85 km yapıyor 350 kilo ağırlığındaydı, Twike 5 henüz prototip ama 185 km hız ve 600 kilo ağırlığa çıkması planlanıyor. İnsanlarda hıza karşı bir cazibiyet var ve bu çoğu zaman minimalizme galip geliyor.

Citroen Ami'lerin sattığı piyasada herşey satar. Tam olarak yasaları bilmesem de, sanırım 16 yaş grubu bu sınırlı güçlü araçları kullanabiliyor. Yani esas cazibe ehliyet ve maliyet. Güç ve fiyat artınca farklı gruba hitap etmeye başlıyor, sanki bunları iki farklı sınıf olarak düşünmek gerekiyor? Katlanır bisiklet ve yarış bisikleti gibi?

Şöyle düşün, hafta içi arabama benden başka kimse binmiyor. Kısmen trafiğin hızlı aktığı yollara çıkıyorum ve toplamda yaptığım kilometre de az değil. Bu şartlarda düşük güçlü bir araca binemem ama daha ekonomik olabilecek bir araç fikrine açığım.

1 yıldır benden danışmanlık hizmeti alan şirkete, yapılmasını ısrarla hatırlattığım, yönetmeliklerde yeri bulunan konularda, iyileştirme yapılmasını tavsiye ediyorum. Üst(!) yönetim sallamıyor. Ne zamana kadar? Acentalar sorana kadar! :)

Sadece 2 adet işin toplam maliyeti 5 milyon lirayı geçmişmiş, 3. işin maliyeti 3 milyon lirayı bulmuşmuş. Bana ne birader? İsterse 10 milyon dolar olsun :) BMW'yi Mercedes'i alırken bana mı sordunuz? Götü tutuşan her Türk şirketi gibi şimdi aceleyle "ne yapacağız, bize lütfen mail ile bildirin!" diyorlar. Açıp bakarsan, bildirdik. Hem yazılı hem elektronik. Defalarca...

Şimdi, kıçınızı bana yasladığınızı sanarak, gerekçeyle, bundan sıyrılabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Haberiniz yok, ben kendimi kurtaralı çok oldu.

Bu ülke, gün geçtikçe daha rezil, daha aşağılık, daha ahlaksız hale getirilecek. Buna katkı sağlayanlar uzakta değil, aramızda.

Merhaba bisikletimde shimano tourney vardı dün kırıldı şimdi shimano acera m360 mı yoksa shimano altus m310 mu karar veremedim. Acera daha üst diyenler var ama genede sormak istedim

58 üzeri kadro ve bisikletlere bakarken gördüm, klasik ve fixedcilerden @Can Çelik bilir acaba bu bisiklet tam olarak ne tarzında geçiyor? Bana kadro tipi yada açıları olarak sanki track bisikletmiş gibi geliyor yanılıyor da olabilir sırf merakımı gidermek için soruyorum alacağımdan değil.
(link)
1738000364578.png

Konudan bağımsız olarak @Muhammet Ağrı yeniden seni görmek güzel. Yaranı deşmek gibi olacak ama seni en son Pinarello konusunda görmüştük sonra kaybolmuştun. Umarım bu forumdan uzak zamanında sağlığın keyfin yerinde kalmıştır. Tekrardan hoş geldin.

Yedek parça çok pahalı çok.

Triathlon/TT olarak da kullanılabilir bir yol iskeleti. 60'dan büyük (zaten sen de 60+ istiyorsun sanırım). 63-63 var bence. Satabilmek için olduğundan küçük yazmış. Para varsa al derim. 60 olanı bu. Üst boru çok net düşük diğerinden:

(link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Aksiyon kameraları çıkmasaydı, kameramanların hali perişandı.

324655 dosyayı görüntüle
Daha iyi görüntü alacağı kesin hehehe
58 üzeri kadro ve bisikletlere bakarken gördüm, klasik ve fixedcilerden @Can Çelik bilir acaba bu bisiklet tam olarak ne tarzında geçiyor? Bana kadro tipi yada açıları olarak sanki track bisikletmiş gibi geliyor yanılıyor da olabilir sırf merakımı gidermek için soruyorum alacağımdan değil.
(link)
324656 dosyayı görüntüle

Konudan bağımsız olarak @Muhammet Ağrı yeniden seni görmek güzel. Yaranı deşmek gibi olacak ama seni en son Pinarello konusunda görmüştük sonra kaybolmuştun. Umarım bu forumdan uzak zamanında sağlığın keyfin yerinde kalmıştır. Tekrardan hoş geldin.
Bisiklet güzelmiş ancak o gidon hiç olmamış yaav (bence). @Can Çelik in fixici olduğunu hala düşünmüyorum önceden de yazmıştım. Fixi toplayacaktı 2023 yazında ne oldu acaba? 😁

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri