Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

İnternetten al? :D
binip denemem gerekiyor?? Alırsan depodan indiririm o zaman gözünle görürsün diyor esnaf bozması.
baci hükümete sövmek geçiyor. 41 dolar a ebay den conta kiti aldim. Almam gerekiyor çünkü yok başka biyerde. Cannondale lefty bisikletim. Eskişehir ptt de gümrükte kaldi. Gümrük müşaviri ariyorum bulamıyorum. Ürün geldi alamiyorum. Sinir krizi geçirmek üzereyim. Kargo dahil 30 euro üzeri olduğu için ticari alima giriyormuş bu nedenle vermiyorlar ürünü. Başına buna benzer bisey gelen var mi dostlar nasıl çözebiliriz? 1 hafta sürem var.
yurtdışından bisiklet alımı diye topic açmışlardı bi bak derim.

• Beğen
Tepkiler: berkayaltok
Scudo
Bugün bir sözleşme imzalarken minicik yazan kısımları da okudum yine, oradan anladım ki bu yaz TRye 5g gelecek ve firmanın bundan haberi var ama benim yok :D

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Behzat Ç. olsa küfürün Angara havasını üfler, bisikletten iner ve dayağı yerdi...

Icimden Ana baci hükümete sövmek geçiyor. 41 dolar a ebay den conta kiti aldim. Almam gerekiyor çünkü yok başka biyerde. Cannondale lefty bisikletim. Eskişehir ptt de gümrükte kaldi. Gümrük müşaviri ariyorum bulamıyorum. Ürün geldi alamiyorum. Sinir krizi geçirmek üzereyim. Kargo dahil 30 euro üzeri olduğu için ticari alima giriyormuş bu nedenle vermiyorlar ürünü. Başına buna benzer bisey gelen var mi dostlar nasıl çözebiliriz? 1 hafta sürem var.
Alma şansınız yok yolcu beraberinde ya da indirimde almanız gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: nazurabi
Mert Öztürk Kolombiya'yı geziyor 20 dolara bir ev kiraladı bir akşamlığına "wifi İzmir'deki evimdem en az 25 kat daha hızlı" diyor. Kolombiya yahu Latin Amerika çöplüğünün uyuşturucu bataklığı :/

Ne tarafa dönersen dön, popon arkandadır..

neden şuan borca girip s25u almak istiyorum?

• Hahaha
Tepkiler: suyunsesi
Yeni üye oldum oyüzden buraya yazıyorum lapierre zesty TR 4.9 kullanıyorum üstünde 130mm maşa var ve 160mm yapmak istiyorum bı sıkıntı olurmu acaba

• Beğen
Tepkiler: Sinyor
Yeni üye oldum oyüzden buraya yazıyorum lapierre zesty TR 4.9 kullanıyorum üstünde 130mm maşa var ve 160mm yapmak istiyorum bı sıkıntı olurmu acaba
Burda full süspansiyon bisikletlerden anlayan pek yok. Şişman bisikletin numarasını google sor. Onlar satıcılar daha iyi bilirler.

neden sıcak yatağımdan sabah 5 te kalkıp işe geldim ki?
Evet çok borcum var...
Borçsuz yaşam nasıl bilen var mı?
Demiştin. Bunu dedikten birkaş post sonra da bu alttakini demiştin.
eve koşu bandı almak ne kadar mantıklı?
Ben de bunun üstüne daha çok sıcak yatağınızdan kalkacaksınız demiştim.
Sonra en alttaki borç yiğidin kamçısı sözünüz için şunu demiştim.
Ne o şemsiye ne de o g.t hiçbir zaman iflah olmuyor. :kötü:Böyle de bir handikabı var. Olan yiğide oluyor. :krktm:

İmza
Aralıkta borcu bitecek ve ne alayım diye kaşınan bir yiğit;)

neden şuan borca girip s25u almak istiyorum?
Evet, yine haklı çıktım. İflah olmuyor. Ne o şemsiye ne o yiğit :krktm:
ahahahha
borç yiğidin g.t..de şemsiye :komik: :komik: :komik:

Demiştin. Bunu dedikten birkaş post sonra da bu alttakini demiştin.

Ben de bunun üstüne bu alttakini demiştim.

Evet, yine haklı çıktım. İflah olmuyor. Ne o şemsiye ne o yiğit

Üşenmeyip bu mesajları hazırlaman saygıyı hak ettiğin anlamına gelir.
Saygılar

Geri