Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

X gibi sitelere girip bakamıyorum artık.

X'e zaten girmiyorum, çok nadiren bazen linklere tıkladığımda X'e götürüyor ve her zaman söylerim X tam bir çöplük. Normal şartlarda yasaklanması gereken bir ortam olduğunu düşünüyorum. Musk tutturmuş freedom of speech diye ama freedom of speech ve hakaret özgürlüğü arasında ince bir çizgi var.

Bazen FB'ye giriş yapıyorum, aile bireylerimiz kullanıyor diye, ilanlara da bakıyorum. FB biraz daha temizdi ama Atatürk düşmanlığı çok aleni hale gelmeye başladı. Ben bir ara şikayet et seçeneklerinden yararlanarak şikayet ederdim hala da ediyorum ama sürekli olumsuz cevap geliyor.

Zuckeberg de artık sansür uygulamayacaklarını açıkladıktan sonra sanki bir artış oldu. Sosyal medya faşist düşünce ortamına dönüşüyor. Gidişat iyi değil.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan ve Atasoy
Scudo
Aziz Nesin sevilir sevilmez; ama akıllı, öngörülü adamdır. Herkes "Türk milletinin yüzde bilmem kaçı diye" devam eden sözüne öykünür.
Bundan daha güzel bir saptaması da vardır:

"Şimdi çok iyi anladım ki; bizde zübük bir tane değil, biz hepimiz birer zübüğüz. Hepimizin içinde zübüklük olmasa, bizler de birer zübük olmasak, aramızdan böyle zübükler büyüyemezdi"

79 kişi yanarak vefat etmiş, herifler yanıbaşında kayak yapıyor. Sen de zübüksün. Dünya yapay zeka ile yatıp kalkıyor bizimkiler de çakal zeka, ne gerek var yapayına mapayına

Eğer ki devri sabık yaratmayacak, kendisi de yeni zübük olmak isteyen muhalifler var ise sizin de Allah belanızı versin.

Aziz Nesin sevilir sevilmez; ama akıllı, öngörülü adamdır. Herkes "Türk milletinin yüzde bilmem kaçı diye" devam eden sözüne öykünür.
Bundan daha güzel bir saptaması da vardır:

"Şimdi çok iyi anladım ki; bizde zübük bir tane değil, biz hepimiz birer zübüğüz. Hepimizin içinde zübüklük olmasa, bizler de birer zübük olmasak, aramızdan böyle zübükler büyüyemezdi"

79 kişi yanarak vefat etmiş, herifler yanıbaşında kayak yapıyor. Sen de zübüksün. Dünya yapay zeka ile yatıp kalkıyor bizimkiler de çakal zeka, ne gerek var yapayına mapayına

Eğer ki devri sabık yaratmayacak, kendisi de yeni zübük olmak isteyen muhalifler var ise sizin de Allah belanızı versin.
ülkenin büyük kısmı ben yönetimde olsam daha fazla çalardım diyor zaten, sadece siyasetçilere kızıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
X'e zaten girmiyorum, çok nadiren bazen linklere tıkladığımda X'e götürüyor ve her zaman söylerim X tam bir çöplük. Normal şartlarda yasaklanması gereken bir ortam olduğunu düşünüyorum. Musk tutturmuş freedom of speech diye ama freedom of speech ve hakaret özgürlüğü arasında ince bir çizgi var.

Bazen FB'ye giriş yapıyorum, aile bireylerimiz kullanıyor diye, ilanlara da bakıyorum. FB biraz daha temizdi ama Atatürk düşmanlığı çok aleni hale gelmeye başladı. Ben bir ara şikayet et seçeneklerinden yararlanarak şikayet ederdim hala da ediyorum ama sürekli olumsuz cevap geliyor.

Zuckeberg de artık sansür uygulamayacaklarını açıkladıktan sonra sanki bir artış oldu. Sosyal medya faşist düşünce ortamına dönüşüyor. Gidişat iyi değil.
X nasıl çöplük olabilir, birçok toplumsal olayda kitlelerin iletişimini sağlıyor ve kamu baskısı yaratıyor adaletin sağlanması için. Kaybolan hayvanların bulunması, kan bağışı gibi şeyleri saymıyorum bile.

Kriterimiz zaten çok kolay, bizim yetkili merciler neyi yasaklıyorsa o toplumun yararınadır.

edit ayrıca işin en önemli kısmı X size siz ne görmek isterseniz onu gösterir, beğendiğiniz, paylaşttığınız şeylere göre tavsiye alıyorsunuz ama hiç tavsiye içerik görmeme seçeneği de var aynı Youtube'un abonelikler tabı ile ana sayfası gibi.

Son düzenleme:
N'olacak bu Fener'in hali ?

Otelde 78 insanın yanarak/boğularak öldüğü gün, parti kongresinde çocuklar gibi şendik,

kongre.jpg

• Kızgın
Tepkiler: BloodBela
Önce Salda Gölüne asfalt atıldı tabi ki de yetmedi, sırada Likya Yolu var. Oradan sonra bakarlar artık en çok nere gidilip geliniyor, halk hala neyin tadını çıkarıyor onlara da sıra gelir.
1737709402924.png
(link)
(link)

Adamın biri sahibindende carraro g0 satıyor. Biri faturası var mı diye sormuş. Hayır ürün yurtdışı demiş adam 😄😄
Arkadaş arayıp sordu bu arada satan kişi ürünleri karıştırmış faturası varmış 😀

Gitmek istiyorum
Dur daha yeni gelmişsin foruma, turfanda karpuz bile yok henüz, o çıksın bir keselim yine gidersin istersen.

Twike 3 ne güzel maksimum 85 km yapıyor 350 kilo ağırlığındaydı, Twike 5 henüz prototip ama 185 km hız ve 600 kilo ağırlığa çıkması planlanıyor. İnsanlarda hıza karşı bir cazibiyet var ve bu çoğu zaman minimalizme galip geliyor.

Oysa Twike 3 ne kadar şirin bir araçmış, pedallı bir araçla yola çıkıp elektrikli araç segmentine kaymaktan kendilerini alıkoyamamışlar.
Twike3_4_.pngTwike3_1_.png

Son düzenleme:
Bu ara çeşit çeşit markalar görüyorum reklam diye karşıma çıkıyor Bikestore’dan, Kros, Broster falan gibi markalar. Nasıldır bunlar, tavsiye eden olur mu?

Bu ara çeşit çeşit markalar görüyorum reklam diye karşıma çıkıyor Bikestore’dan, Kros, Broster falan gibi markalar. Nasıldır bunlar, tavsiye eden olur mu?
Bikestore yanılmıyorsam st grup un. st grup köklü firmadır. pinarello, kross un filan ithalatçısıdır. Krossu almanya'da bol bol görmüşlüğüm var. Alman sanıyordum ama şimdi araştırınca polanya' da üretilildiğini öğrendim. Broster ise corellinin.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Babasının nikotinden sakal, bıyık sararmış Chemtrail'e atıyor suçu :/

(link)

• Beğen
Tepkiler: templeos
Babasının nikotinden sakal, bıyık sararmış Chemtrail'e atıyor suçu :/

(link)
İnsanların bazen büyük kitleler halinde bu kadar gerizekalı olabilmesine hayret ediyorum yav. Bu komplo teorisine inananların sayısı da hiç az değil.

Geri