sezgindurmus
Daimi Üye
- Tepki
- 318
- İsim
- Sezgin
- Bisiklet
- Carraro
Alternatif olarak cihazındaki ya da programındaki teker çevresi ölçümü yanlış olabilir. Aradaki milimlik fark birkaç km bile fark ettirebilir. Mesela benim eskiden kullandığım cycplus M1 her 100km de 1km fazla ölçüyordu.328071 dosyayı görüntüle
Magene C606 kullanıyorum ve Onelapfit uygulaması aracılığıyla sürüş kayıtlarımı Strava ya geçiyorum. Ama arada farklar göze çarpıyor az da olsa. Örneğin max hızım bilgisayar da 66.6, onelapfit de de öyle ama Strava da 65.2
Bu kaybı neden yaşıyor olabilirim? Biliyorum sadece %0.5 liğe yakın bir farka tekamül ediyor ama nerede bu kayıp yaşanıyor olabilir?
328073 dosyayı görüntüle
Uzun zaman sonra bugün çözdüm mevzuyu. Dediğiniz gibi, bir filtre uyguluyor masaüstünden açınca, Commute sürüşleri otomatik olarak 'gösterme' seçeneği aktifmiş. Tebrik ve teşekkür ederimTarayıcının ve uygulamanın filtre önseçimleri muhtemelen aynı değil. İki tarafta filtreleri karşılaştırır mısınız?
oldu gibi teşekkürler.
Etinliği silip yeniden yükleyin.Bir değişiklik olabilir mi bilmiyorum.Daha önce denemedim.
Güncelleme: Tekrar KOM aldım, tekrar araç olarak işaretlendi. Ya KOM sahibi egolu biri, başkası alınca flaglıyor, ya da başka bir sorun var.. Bu sefer yukarıda bahsettiğim şekilde yaptım. Yol ve rakım değerleri tamamen "0" oldu..Anladığım kadarıyla siz, "bisiklet bilgisayarından tekrar yükle" diyorsunuz. Kayıtları telefonla aldığım için tekrar yüklemem mümkün değil.
Yanlışlıkla kaydı 0,1 km'ye düşürmeseydim, kırpma kısmında "araçla yapılan kilometreleri seç" yerindeyken, tam sürüş mesafesini, üstteki kilometreyle alttaki kilometreyi aynı hale getirseydim tekrar görüntülenebilir kalacaktı.
Kırpma kısmı: (link)
Şöyle bir yazı buldum:
(link)
Burada dikkatimi çeken şey "Mümkünse, Strava web sitesinde "Aktivite iyi, bana güvenin" seçeneğini belirleyebilirsiniz. Aktivite ikinci kez işaretlenirse, işaretlemeyi iptal etme seçeneği kullanılamaz ve diğer seçeneklerden birini seçmeniz önerilir." kısmı. Bu durum kötüye de kullanılabilir..
Sürüşünüzü paylaşırsanız, bi bakalım. Abest görünen nedir, acaba neden flaglamış olabilirler.Güncelleme: Tekrar KOM aldım, tekrar araç olarak işaretlendi. Ya KOM sahibi egolu biri, başkası alınca flaglıyor, ya da başka bir sorun var.. Bu sefer yukarıda bahsettiğim şekilde yaptım. Yol ve rakım değerleri tamamen "0" oldu..
Ama denemeye devam. Bir dahaki sefere @TeamO2.cc'nin dediği tarzda, Strava web sürümünde rotayı dışa aktarıp yedeğe alacağım.
Remco'nun Cuma günkü sürüşü de bu yüzden flaglenmiş olabilir o zamanHız genel sürüşe göre çok fazla ise otomatik flag atma özelliği bu yılın başlarında geldi diye hatırlıyorum.
şu sıralar hava yağmurlu. önümüzdeki günlerde havalar biraz düzelirse tekrar deneyip buraya atarım inş.Sürüşünüzü paylaşırsanız, bi bakalım. Abest görünen nedir, acaba neden flaglamış olabilirler.
Sizin gözünüzden kaçan bir durum vardır, başkası farkedebilir.
hocam ilkinde 3.02 olan KOM'u 2.58'e çektim flaglandı. Sonraki denemede 2.45'e çektim o da flaglandı.Hız genel sürüşe göre çok fazla ise otomatik flag atma özelliği bu yılın başlarında geldi diye hatırlıyorum.
(link)Link paylaşırsanız bir bakalım nesi var nesi yok. Ticket açarsanız ve Strava onaylarsa bir daha flag atamazlar eğer veriler normal ise