Scudo Sports

Strava için hangi telefonu kulkanıyorsunuz?

5s in pili Strava'ya bastığım an biter diye Strava açmaya korkuyorum hangi telle kulanıyorsunuz yazmışsınız:DCevabım 5s ile sadece strava simgesine "bakıyorum"

Scudo
@Themaner bakmayla olmaz. Basacaksın ki turun dökümünü göreceksin :D Bence ufak turlarda yada gezintilerde telefona çok fazla ihtiyaç yok. Yani birkaç foto, strava ve acil durum hariç gerek görmüyorum

• Beğen
Tepkiler: Themaner
@gunes1001 valla hocam 5steki pili göstermelik yapmışlar bence kısıtlı versiyon gibi her şeyi yapabilirsin ama kısa süreliğine zönk diye kapanır acımaz:D

önceden galaxy s4 ile sportstracker ve runtastic kullanıyordum aynı anda açıp çalıştırırdım. hanım runtastic den anlık yerimi görürdü. bu herif bisiklete çıkıyorum diye zamparalığa mı gitti dağda bayırda kayboldu mu diye endişelenmezdi.

şimdi general mobile gm5 plus d var. ikisi aynı anda çalışmıyor. biri kopma yaşıyor kordinatları alamıyor.

pil olarak da gm5 çok daha iyi. ekranı açmazsam sabahtan akşama çalışsa %50 ancak harcıyor. arada mesajlara filan bakıp müzik dinleyip foto çekersem yine sabahtan akşamı çıkartıyor. ayrıca 10 amper saat batarya taşıyorum misler gibi iş görüyor.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
S10 plus kullanıyorum ama geçen gün gösterdiği hız beni düşündürüyor 45 i görmüştüm hatta bir kurye söylemişti ama 61 biraz garip geldi yokuşta yoktu eğimdenmidir bilmiyorum ama inandırıcı gelmedi bana

Screenshot_20210702-130132_Strava.jpgScreenshot_20210702-130110_Strava.jpg

Strava için özel bir telefon almadım. Elimdeki telefon neyse stravayı ona yükleyip kullanıyorum.

Bugün strava maalesef beni üzdü ilk defa başıma gelen bir durum s21 ultra kullanıyorum yolculuk esnasında fark ettim km saat 40 45 gösteriyor sabit hız saat de yanlış 3 saate 65 km yol gitmeme rağmen 1 saat gösterdi uygulamayı sıfırladım düzeldi ancak maksimum hız 164 km saat lerde bunun sebebi ne olabilir

Screenshot_20220505-162534_Strava.jpgScreenshot_20220505-162507_Strava.jpg

Bugün strava maalesef beni üzdü ilk defa başıma gelen bir durum s21 ultra kullanıyorum yolculuk esnasında fark ettim km saat 40 45 gösteriyor sabit hız saat de yanlış 3 saate 65 km yol gitmeme rağmen 1 saat gösterdi uygulamayı sıfırladım düzeldi ancak maksimum hız 164 km saat lerde bunun sebebi ne olabilir

287425 dosyayı görüntüle287426 dosyayı görüntüle
bu tür durumlar genelde gps sapmasından kaynaklanıyor. gps sapması da telefon pil tasarruf modunda iken belirli bir süre sonra gps i kapatmasından kaynaklanıyor. strava açıkken telefonu pil tasarruf modundan çıkarın.

bu tür durumlar genelde gps sapmasından kaynaklanıyor. gps sapması da telefon pil tasarruf modunda iken belirli bir süre sonra gps i kapatmasından kaynaklanıyor. strava açıkken telefonu pil tasarruf modundan çıkarın.
Aklıma geldi ancak güç tasarrufunda degildi telefonu çok kurcaladigimdan olsa gerek sorun çıkardı sanırım

İPhone 4s var elimde devamlı bisiklette takılı onun için kullanmak istiyorum. Elinde uyumla ipa dosyası varsa paylaşırsa sevinirim .
ios sürümüm 9.3.6
Jailbreak yapıp kurabilirim bulursam buna uygun Strava sürümü .
( diğer programlardan varsa onları da kullanabilirim )
Şimdiden Teşekkürler

Huawei y9 prime 2019 kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntıya rastlamadım.

@hasanben benim telefonumda konum ayarlarında bu seçenek var. Ben yalnızca cihaz modunda kullanıyorum. Bu şekilde gps verisini sadece gps alıcından çekiyor ve doğru bilgiyi alıyorum . Yaklaşık 8 yıldır bu ayarları kullanarak stravayı telefondan kullanıyorum. Yüksek doğruluğu seçince gsm bilgisinden en yakın baz istasyonundan veri alıyor ve yanlış gösteriyor.

2d0e2ea1-a0ca-4203-88e4-9e4f49dd9fd7.jpg

@hasanben benim telefonumda konum ayarlarında bu seçenek var. Ben yalnızca cihaz modunda kullanıyorum. Bu şekilde gps verisini sadece gps alıcından çekiyor ve doğru bilgiyi alıyorum . Yaklaşık 8 yıldır bu ayarları kullanarak stravayı telefondan kullanıyorum. Yüksek doğruluğu seçince gsm bilgisinden en yakın baz istasyonundan veri alıyor ve yanlış gösteriyor.

287448 dosyayı görüntüle
Hemen ayarlıyorum teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici

287448 dosyayı görüntüle

Ortamda GPS sinyali varsa "Yüksek doğruluk" seçeneği de GPS verisini kullanır. Ek avantaj olarak, "Yalnızca cihaz" seçeneği uyduları arayarak bulduğu için bağlantı uzun sürer, "Yüksek doğruluk" seçeneği nerede olunduğunu zaten bildiği için doğru uydularla iletişim kurmaya çalışır. Mobil hattın yokluğunda ise "Yüksek doğruluk" seçeneği "Yalnızca cihaz" gibi sadece GPS verisini kullanır. Dolayısıyla "yüksek doğruluk" seçeneği sadece GPS'e bağlanıncaya kadar GPS'ten düşük hassasiyetli sonuç verir, o süre içinde bile hiç veri sağlayamayan "yalnızca cihaz" seçeneğinden daha iyi. GPS bağlantısı olduğu sürece "Yüksek doğruluk" ile "Yalnızca cihaz" birebir aynı GPS verisini verir. Tünel, yoğun ağaçlık, kötü hava gibi nedenlerle GPS'ten kopulduğunda, çevrede mobil veri varsa "yüksek doğruluk" seçeneği yaklaşık konum sağlamaya devam eder, bu bilgiye sahip olduğu için tekrar GPS bağlantısı kurmayı "Yalnızca cihaz" seçeneğine göre çok hızlı gerçekleştirir.
Sadece mobil ağ yokluğunda "Yüksek doğruluk" ile "Yalnızca cihaz" aynı şekilde çalışır. Mobil ağ olduğu sürece "Yüksek doğruluk" en iyi seçenek.

yüksek doğruluk bildiğim kadarıyla wifi açıkken çevredeki wifi ağlarından konumunuzun tespitini kolaylaştırıyor/hızlandırıyor.

• Beğen
Tepkiler: hasanben
@hasanben Android tabanlı bir telefon kullanıyorsunuz anladığım kadarı ile.
(link)
uygulamayı indirip aktive ederseniz ve strava açıkken kullanırsanız daha doğru sonuçlar alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: hasanben
Karaburun yarımadasinda coğrafyadan ötürü bir problem gerçekleşti acaba merak ediyorum bu arada tavsiyelerinizi deniyorum teşekkürler

Kurtlar tarafından büyütülen Tarkan gibi yetiştiniz sanırım. Nokta, virgül, soru işareti falan hiç görmemiş gibisiniz.

Geri