bu tür durumlar genelde gps sapmasından kaynaklanıyor. gps sapması da telefon pil tasarruf modunda iken belirli bir süre sonra gps i kapatmasından kaynaklanıyor. strava açıkken telefonu pil tasarruf modundan çıkarın.Bugün strava maalesef beni üzdü ilk defa başıma gelen bir durum s21 ultra kullanıyorum yolculuk esnasında fark ettim km saat 40 45 gösteriyor sabit hız saat de yanlış 3 saate 65 km yol gitmeme rağmen 1 saat gösterdi uygulamayı sıfırladım düzeldi ancak maksimum hız 164 km saat lerde bunun sebebi ne olabilir
287425 dosyayı görüntüle287426 dosyayı görüntüle
Aklıma geldi ancak güç tasarrufunda degildi telefonu çok kurcaladigimdan olsa gerek sorun çıkardı sanırımbu tür durumlar genelde gps sapmasından kaynaklanıyor. gps sapması da telefon pil tasarruf modunda iken belirli bir süre sonra gps i kapatmasından kaynaklanıyor. strava açıkken telefonu pil tasarruf modundan çıkarın.

Hemen ayarlıyorum teşekkürler@hasanben benim telefonumda konum ayarlarında bu seçenek var. Ben yalnızca cihaz modunda kullanıyorum. Bu şekilde gps verisini sadece gps alıcından çekiyor ve doğru bilgiyi alıyorum . Yaklaşık 8 yıldır bu ayarları kullanarak stravayı telefondan kullanıyorum. Yüksek doğruluğu seçince gsm bilgisinden en yakın baz istasyonundan veri alıyor ve yanlış gösteriyor.
287448 dosyayı görüntüle
@hasanben benim telefonumda konum ayarlarında bu seçenek var. Ben yalnızca cihaz modunda kullanıyorum. Bu şekilde gps verisini sadece gps alıcından çekiyor ve doğru bilgiyi alıyorum . Yaklaşık 8 yıldır bu ayarları kullanarak stravayı telefondan kullanıyorum. Yüksek doğruluğu seçince gsm bilgisinden en yakın baz istasyonundan veri alıyor ve yanlış gösteriyor.
287448 dosyayı görüntüle
Kurtlar tarafından büyütülen Tarkan gibi yetiştiniz sanırım. Nokta, virgül, soru işareti falan hiç görmemiş gibisiniz.Bugün strava maalesef beni üzdü ilk defa başıma gelen bir durum s21 ultra kullanıyorum yolculuk esnasında fark ettim km saat 40 45 gösteriyor sabit hız saat de yanlış 3 saate 65 km yol gitmeme rağmen 1 saat gösterdi uygulamayı sıfırladım düzeldi ancak maksimum hız 164 km saat lerde bunun sebebi ne olabilir