- Tepki
- 5.272
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@Muhammet Ağrı Cevaplamış. Rota yok. İşin içine rota girince fiyat 2-3 katına çıkıyor maalesef.@Yldrm07 merhabalar igps50e aldınız mı? rota yüklenebiliyo mu bu cihaza?
Bugün yarış tadında bir sürüş yaptık. Sürüş bitince, ben de parkurun segmentini Public olarak açtım. Ama Leaderboard hala boş. 😐Stravada segment ekliyorum ve herkese açık olarak yayınlıyorum. Buna rağmen all time bölümünde diger kişilerin (ilk10'un) verileri çıkmıyor sadece kendimi görüyorum. Dogal olarak kom olarak gözüküyor.. Eskiden bir segment yayınladıgımda 1 dakika içerisinde ilk 10 kişinin verilerini buluyordu... aynı sorunu yaşayan varmı bu hafta içinde?
edit: ilk onuda mı paralı yaptılar yoksa aklımda delisorular![]()
Yani tek hata alan ben degilmişim.. Demek ki genel bir sorun var stravada.. @Noldor Dün yükledigim segmente bügün baktım yine boştu anlamadım.. Bugünlerde siz segment eklediniz mi ki?Bugün yarış tadında bir sürüş yaptık. Sürüş bitince, ben de parkurun segmentini Public olarak açtım. Ama Leaderboard hala boş. 😐
Yakın zamanda açmamıştım. Dediğiniz gibi bir sıkıntı olabilir...Yani tek hata alan ben degilmişim.. Demek ki genel bir sorun var stravada.. @Noldor Dün yükledigim segmente bügün baktım yine boştu anlamadım.. Bugünlerde siz segment eklediniz mi ki?
Araştırdıktan sonra edit : Strava dünya genelinde gizlilik nedeniyle segmentleri kapatmış. Ayrıyeten flyby olayını da kapatmış. Twitter'da vesayre sosyal paylaşım aglarında insanların ev adresleri yayılıyormuş.. Sanırım stravada segmentten aynı şehirdeki bayanları vesayre insanların adreslerini rahatlıkla bulundugu için kapattılar.. Yabancı forumdan böyle bir yazı gördüm ; (Umarım geri açarlar çünkü ayarlardan gpsi 200 metre öteden başlat , profilimi gizle gibi ayarlar vardı ancak kullanıcılar ayarları kurcalamadıgı için böyle bir sorun oluştu..)
247245 dosyayı görüntüle
Veri koruma yasasını ihlal etmemek için Flyby otomatik olarak herkeste kapatıldı ancak ayarlarınız kısmından isterseniz tekrar aktif edebilirsiniz. Segmentlere gelince kapatılmadı, kapatıldığı nerede yazıyor acaba ?Yani tek hata alan ben degilmişim.. Demek ki genel bir sorun var stravada.. @Noldor Dün yükledigim segmente bügün baktım yine boştu anlamadım.. Bugünlerde siz segment eklediniz mi ki?
Araştırdıktan sonra edit : Strava dünya genelinde gizlilik nedeniyle segmentleri kapatmış. Ayrıyeten flyby olayını da kapatmış. Twitter'da vesayre sosyal paylaşım aglarında insanların ev adresleri yayılıyormuş.. Sanırım stravada segmentten aynı şehirdeki bayanları vesayre insanların adreslerini rahatlıkla bulundugu için kapattılar.. Yabancı forumdan böyle bir yazı gördüm ; (Umarım geri açarlar çünkü ayarlardan gpsi 200 metre öteden başlat , profilimi gizle gibi ayarlar vardı ancak kullanıcılar ayarları kurcalamadıgı için böyle bir sorun oluştu..)
247245 dosyayı görüntüle
Bunları İngilizce bir forumdan okudum ekran görüntünüde oradan aldım. Stravanın orjinal sayfası altında kullanıcılar birbirinin sorularını yanıtlamıştı.. Ancak çevirinin türkçeye çevirebildigi kadar okudum. Birden çok kullanıcı bundan sonra eklenen segmentler aktif olmayacak yazmıştı... Aslında forumda şuan benle beraber 2 kişide hata verdi başkalarındanda rica etsek denemelik bir herkese açık segment oluşturabilirler mi ilk on verisi sizlere gelecek mi? Çünkü birinci taraf stravadan bu konuyla hiç bir açıklama yok...Veri koruma yasasını ihlal etmemek için Flyby otomatik olarak herkeste kapatıldı ancak ayarlarınız kısmından isterseniz tekrar aktif edebilirsiniz. Segmentlere gelince kapatılmadı, kapatıldığı nerede yazıyor acaba ?
2 gün önce açtığım segment hala public olmamış, sadece kendimi görebiliyorum.Bunları İngilizce bir forumdan okudum ekran görüntünüde oradan aldım. Stravanın orjinal sayfası altında kullanıcılar birbirinin sorularını yanıtlamıştı.. Ancak çevirinin türkçeye çevirebildigi kadar okudum. Birden çok kullanıcı bundan sonra eklenen segmentler aktif olmayacak yazmıştı... Aslında forumda şuan benle beraber 2 kişide hata verdi başkalarındanda rica etsek denemelik bir herkese açık segment oluşturabilirler mi ilk on verisi sizlere gelecek mi? Çünkü birinci taraf stravadan bu konuyla hiç bir açıklama yok...
ilk mesajında segmentler kapandı yazınca ben mevcut olan segmenler olarak algıladım.Bunları İngilizce bir forumdan okudum ekran görüntünüde oradan aldım. Stravanın orjinal sayfası altında kullanıcılar birbirinin sorularını yanıtlamıştı.. Ancak çevirinin türkçeye çevirebildigi kadar okudum. Birden çok kullanıcı bundan sonra eklenen segmentler aktif olmayacak yazmıştı... Aslında forumda şuan benle beraber 2 kişide hata verdi başkalarındanda rica etsek denemelik bir herkese açık segment oluşturabilirler mi ilk on verisi sizlere gelecek mi? Çünkü birinci taraf stravadan bu konuyla hiç bir açıklama yok...
Benim pazar günü açtığım segmente o gün 1 kişi eklendi. Hala aynı durumda.Segmentler bende yavaş yavaş düzelmeye başladı arkadaşlar bugün yine 2 segment ekledim rotama kullanıcıların verileri geldi. 3 Gün önceki herkese açık segmentimede 1 kişinin verisi gelmiş.. Yavaş yavaş düzeliyor segmentler kapanmamış.. Herkese iyi sürüşler
O gün eklediginiz segmenti segmentlerim bölümünden silin yeniden oluşturun bence , bugünlerde oluşturulan segmentlere veriler geliyor... Yarışınız boşuna gitmesinBenim pazar günü açtığım segmente o gün 1 kişi eklendi. Hala aynı durumda.
48 kişilik aramızda bir yarış yaptık sadece 1 tek kişi görünüyor. 😬
O gün için bir Server şansızlığı yaşadık demek ki 😐
Dediğinizi yaptım şimdi. Sildim yeniden oluşturdum. Bu defa da o arkadaş yerine beni koydu. KOM 👑 bende 🤣🤣O gün eklediginiz segmenti segmentlerim bölümünden silin yeniden oluşturun bence , bugünlerde oluşturulan segmentlere veriler geliyor... Yarışınız boşuna gitmesin![]()