Yldrm07
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 494
- İsim
- Yıldırım
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Strava geri adım atmış😇🤪 Kısıtlanan özellikler şu anda tekrar aktif halde... (Analiz effort, leaderboards, your results vs)
Bana da öyle geldi.Bende hala eski düzen yasaklar devam. Siz kazara trial başlatmış olabilir misiniz?
Çok teşekkür eder, keyifli ve kazasız pedallamalar dilerim@ahmet1914 İstediğiniz özellikler ücretsiz.
Merhaba ,@ahmet1914 İstediğiniz özellikler ücretsiz.
@hmustak merhaba,
Huawei GT2 kullanıcısıyım. Koşu gibi antremanları stravaya atamama sanrısını ben de yaşıyorum. Fakat hitrava projesinin adam gibi çalışmasını bekliyorum. Gerekli bilgiler için aşağıya linkleri bırakıyorum.
Edit : Hitrava düzgün çalışmaya başlamış enteresan bayağıdır bakmıyordum. Fakat buradaki asıl sorun huawei den veri almak bayağı zorlu. Talep ediyorsun bekliyorsun gelmesini gibi şeyler var. Neyse bir deneyeyim ben de hazır çalışıyor mu görelim.
Sensör ve/veya cihaz eşlemek için wahoo programını kullanabilirsiniz, wahooyu da Strava ile eşlediniz mi, stravaya hem antrenman hem de sensör verileri aktarılıyor.
Mi band 4 için ekstra işlemler gerekiyor. Diğer cihaz ile uyumunu bilmiyorum.Merhaba.
Nabız verilerini almak için Xiaomi Mi Band 4 mü Huawei Band 4 ümü önerirsiniz? Strava hangi ürün ile daha uyumlu çalışır?