Scudo Sports

Strava hakkında bilinenler, bilinmeyenler

Açılın, danışanınız geldi 😆
Strava satın alırsam eğer:
1- Sunduğu özellikler ne kadar işe yarıyor?
2- Eski kayıtların da analiz özellikleri açılıyor mu?
Kısacası, aylık 21 TL'ye değer mi?
Teşekkürler 😊
Abi segment falan kasmayacaksan alma bence. Onun dışında verdiği özellikleri wahoo veya garmin de veriyor zaten.

Scudo
@eshquiaa Bisiklet bilgisayarınız ve bir hedefiniz var ise üyelik ihtiyaç olabilir. Ama bunlar mevcut değilse telefon ile Strava kaydı yapıp kendi gelişiminizi gözlemlemeniz yeterlidir. 2 aylık ödeme yerine 2 ayda bir yedek iç lastik alın keyfinize bakın:)

Açılın, danışanınız geldi 😆
Strava satın alırsam eğer:
1- Sunduğu özellikler ne kadar işe yarıyor?
2- Eski kayıtların da analiz özellikleri açılıyor mu?
Kısacası, aylık 21 TL'ye değer mi?
Teşekkürler 😊

@Mad Buddha Adil'e katılıyorum abi. Segment kovalamıyorsanız pek esprisi yok bence de. Bir kaç haftadır aboneyim, şahsen tek severek kullandığım özellik rota çizimi.
Eski kayıtlara da analiz yapabilirsiniz. Analiz için de Chrome browser eklentisi var, şurada bahsetmiştim: Strava hakkında bilinenler, bilinmeyenler Elevate for Strava diye aratıp kurun. Senkronize ettikten sonra analizlerinizi yaparsınız, strava aboneliğine gerek yok bence.

2020-12-19_110339.jpg

Kalp ritim zone’ları abone olunca gösteriyor, parasız olunca göstermiyor diye biliyorum, doğru mu?

@Mad Buddha Adil'e katılıyorum abi. Segment kovalamıyorsanız pek esprisi yok bence de. Bir kaç haftadır aboneyim, şahsen tek severek kullandığım özellik rota çizimi.
Eski kayıtlara da analiz yapabilirsiniz. Analiz için de Chrome browser eklentisi var, şurada bahsetmiştim: Strava hakkında bilinenler, bilinmeyenler Elevate for Strava diye aratıp kurun. Senkronize ettikten sonra analizlerinizi yaparsınız, strava aboneliğine gerek yok bence.

251359 dosyayı görüntüle
Ya arkadaş, bu ne güzel şeymiş böyle! :harika:
Derya deniz, tam aradığım şey. Strava'ya zırnık yok! :komik:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Merhaba, bende bir ekleme yapayım, daha önce bahsi gectimi bilmiyorum, amazfit bip saati, amazfit uygulaması üzerinden Strava' ile eslesmekte. Ve siz nabız bilgilerinizi Strava' da görebiliyorsunuz. Bende bunu yeni farkettim, yaklaşık 1 aydır kullaniyorum. Akıllı saat olarak Strava' ile eşleştirme anlamında en uygun çözüm(fiyat+performans) bu görünüyor. Saatte GPS, gorilla glass cam, sürekli nabız ölçümü, sürekli açık ekran ve pil süresi düşünüldüğünde alternatifi yok gibi. A101 online mağazada 359 TL. Ucuz, basit, ve dayanıklı bir çözüm isteyenler için tavsiye ederim. Birde inceleme videosu çektim, buradan daha detaylı bakabilirsiniz.

Merhaba, bende bir ekleme yapayım, daha önce bahsi gectimi bilmiyorum, amazfit bip saati, amazfit uygulaması üzerinden Strava' ile eslesmekte. Ve siz nabız bilgilerinizi Strava' da görebiliyorsunuz. Bende bunu yeni farkettim, yaklaşık 1 aydır kullaniyorum. Akıllı saat olarak Strava' ile eşleştirme anlamında en uygun çözüm(fiyat+performans) bu görünüyor. Saatte GPS, gorilla glass cam, sürekli nabız ölçümü, sürekli açık ekran ve pil süresi düşünüldüğünde alternatifi yok gibi. A101 online mağazada 359 TL. Ucuz, basit, ve dayanıklı bir çözüm isteyenler için tavsiye ederim. Birde inceleme videosu çektim, buradan daha detaylı bakabilirsiniz.
Merhaba, bilekten ölçülen nabız ile göğüsten ölçülen nabız bandı arasında çok fark oluşuyor. Test etmek için mi band 5(ki sensörü çok daha iyi bir cihaz) bilekliği ve nabız bandını birlikte kullandım, şöyle bir fark oluştu;
6A15030F-382A-4B42-B954-DF1F40131034.png
2EDFE761-C2F8-4CC2-B3C3-61DAB3A3F8DB.png

Kesinlikle haklısın, elbette göğüsten ölçüm yapan bir nabız sensörünun yerini bir bileklik yada akıllı saat tutamaz, verimli sonuç almak biraz sıkıntılı, miband larin tüm serilerini kullanmış biri olarak nadiren de olsa arada sacmaladiklarini söyleyebilirim ama yinede hakkını yemeyelim😉 amazfitbip e gelince yaklasik 3 aylık yoğun bir kullanımım oldu, nabzı geç algiladigi yada sensorun kimi zaman hiç devreye girmediği zamanlar oldu,ama bu çok nadiren yaşandı diyebilirim. Bunu yanında GPS kesinlikle hatasız calisiyor, bir kez bile hata yapmadı, onu soylemeliyim... Sonuçta telefondan bağımsız GPS kahnakli rota verisi almak istediğinizde, yada Strava' ile eşleşen nabız sensörlü bir saat istiyorsanız, ve saatede fazla para vermek istemiyorsanız değerlendirilebilir. Son olarak, ekran parlaklığı ve saat arayüzü konularında çok kısıtlı imkanlar sunuyor onuda belirteyim

Merhaba, bilekten ölçülen nabız ile göğüsten ölçülen nabız bandı arasında çok fark oluşuyor. Test etmek için mi band 5(ki sensörü çok daha iyi bir cihaz) bilekliği ve nabız bandını birlikte kullandım, şöyle bir fark oluştu;
251757 dosyayı görüntüle
251758 dosyayı görüntüle
Ben sürüşlerde hem bilekten hemde göğüs bandı ile ölçüm yapıyorum. Sürüş sonunda her ıkiside +- 1-2 sayı aynı max ve ortalama nabızı veriyor. Bilekten ölçümün eksi yanı göğüs bandı gibi anlık ölçmemesi. Misal eğim çıkıyorsun göğüs bandı 150 nabız gösterirken bilekten ölçüm halen 110-120 nabızda oluyor yada tam tersi eğim bitiyor iniştesin yada düzlükte göğüs 110-120 gösterirken bilekten ölçüm halen 150+ nabızda oluyor.

• Beğen
Tepkiler: no76
Stravada engellediğiniz kişinin bir kaç yerde şüpheli sürüş sonu aldığı kom luğu flag nasıl yapacağız ?
Kişiyi engellediğimiz için kişinin sürüşünü bir türlü flagleyemiyorum !

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Stravada engellediğiniz kişinin bir kaç yerde şüpheli sürüş sonu aldığı kom luğu flag nasıl yapacağız ?
engelini kaldır öyle flag at.

Segment linkini salın. Hom ofisçiler ve işsizler ordusu olarak forum flag show yapar zaten :koptum:

Ülkemizde whatsapp ile ilgili kıyamet koparken olaya farklı bir açıdan yaklaşalım o zaman. İnsanlar hakkında en fazla bilgiye erişimi olan şirketler/uygulamalar listesinde Strava'nın 6. sırda olduğunu biliyor muydunuz? Detaylarını ve diğer markaları aşağıdaki tablodan görebilirsiniz.

cd4d84a02d.png

Ülkemizde whatsapp ile ilgili kıyamet koparken olaya farklı bir açıdan yaklaşalım o zaman. İnsanlar hakkında en fazla bilgiye erişimi olan şirketler/uygulamalar listesinde Strava'nın 6. sırda olduğunu biliyor muydunuz? Detaylarını ve diğer markaları aşağıdaki tablodan görebilirsiniz.

253787 dosyayı görüntüle
Ohh, son sıradayız çok şükür 🙏

Selam
stravada pr larıma bakıyorum, sonra sıralamaya bakıyorum, sıralamadaki süreler pr larım hep altında aşağıda fotolar ekledim bi ayarı hatalı mı kullanıyorum bilen var mı
9C05D2C6-0612-4197-8D77-AD058CD5A72A.png
4E27DF74-2E1B-446F-A9D5-506AC1C84950.jpegC8AAB6C2-7683-4A18-B8B2-864EC414C642.jpeg5A6A0A2B-7954-446B-80C5-3599E8514218.jpeg

@PianoMan

Eğer gizli bir sürüşte yaptıysanız süreyi, o performans herkesin görebileceği sıralamalarda görünmez. Sürüşlerinizi herkese görünür kılmanız gerekiyor listede yer alabilmek için.

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Geri