Scudo Sports

Strava hakkında bilinenler, bilinmeyenler

@trainspotting35 @hmustak Cevaplarınız için teşekkür ederim. Xiaomi ürünlerinden birini tercih edeceğim.
Xiaomi'nin gps destekli saati ile telefondan stravayı hiç açmadan (şarjı korumak adına) saat ile alınan gps verilerini de aktarabiliyorsunuz ? Gps verileri ile güzergah üzerindeki yükseklik, eğim bilgileri de aktarılabiliyor mu?

Scudo
@trainspotting35 @hmustak Cevaplarınız için teşekkür ederim. Xiaomi ürünlerinden birini tercih edeceğim.
Xiaomi'nin gps destekli saati ile telefondan stravayı hiç açmadan (şarjı korumak adına) saat ile alınan gps verilerini de aktarabiliyorsunuz ? Eğer böyle ise strava bu gps verileri ile güzergah üzerindeki yükseklik, eğim bilgileri de aktarılabiliyor mu?
Evet. Xiaomi'nin Zepp uygulaması saatteki tüm verileri alıyor, sonra Strava ile senkronize oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Gps destekli herhangi bir ( Xiaomi , Huawei, Samsung gibi ) saat modeli aşağıdaki bilgileri verir mi?
İrtifa kazancı, irtifa kaybı, maksimum irtifa, minumum irtifa, rota türü... vs.
Yazdığım bu maddeler Wiciloc isimli uygulamaya aitti. Yukarıdaki sorumun sebebi ise uygun fiyatlı ama gps destekli bir saat satın almak. Bu verileri her gps destekli saat elde eder mi?

(link) bu amazfit kaydı.

(link) bu igs618 kaydı.

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
@trainspotting35 İkisi arasında farklar var. Hangisinin verilerine daha fazla güveniyorsunuz?

@srdrrr İgs618 verileri benim için daha güvenilir. Mesafe bilgisine pek takılmayın saati biraz geç başlattım.

Gps destekli herhangi bir ( Xiaomi , Huawei, Samsung gibi ) saat modeli aşağıdaki bilgileri verir mi?
İrtifa kazancı, irtifa kaybı, maksimum irtifa, minumum irtifa, rota türü... vs.
Yazdığım bu maddeler Wiciloc isimli uygulamaya aitti. Yukarıdaki sorumun sebebi ise uygun fiyatlı ama gps destekli bir saat satın almak. Bu verileri her gps destekli saat elde eder mi?
Huawei (bende Honor Magic Watch2 var) veriyor ama aktarmak sorun oluyor.

@hmustak Sanırım bu konuda Xiaomi biraz daha kolaylık sağlıyor.
@trainspotting35 Verilerin güvenirliği açısından Saat- Strava veya IGS618- Strava (veya benzeri uygulamalar) ile karşılaştırma yaptınız mı?

@srdrrr Ben herzaman igs618 den stravaya atma taraftarıyım. Garmin deneme şansım olmadı başka telefon uygulaması da kullanmadım. Direkt strava açıpta telefondan hiç kullanmadım.

@trainspotting35 Xiaomi Mi Band 4 almayı düşünüyordum. Ancak bu konuda fikrim değişti gibi. Akıllı saat bakacağım.
Değerli bilgiler için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Şimdi amazfitte de sorunlar var özellikle yeni gelen uygulamayla. İsterseniz google play deki yorumlara bakabilirsiniz.
Garmin, polar gibi markalar belki biraz daha pahalı ama en azında ürünlerinin arkasında yıllarca duruyorlar.
Bütçe sorunu yoksa ve spor ağırlıklı bir kullanım düşünüyorsanız hiç xiaomi, huawei bulaşmayın.

@Ahmet TOPAL Merhaba. Hafta sonu amazfit incelemelerini izledim. Ürünlere yapılan yorumları okudum. Şikayetler var. Garmin ve Polar bütçem için uygun ürünler değiller. Mi band 4 siparişi verdim az önce. Gps ise strava ile cep telefonumdan takip edeceğim.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Selamlar.
Strava da bir segmentte birinin yapmış olduğu dereceden şüpheleniyorsak şaibeli olduğundan, bunu nereden iletiyoruz Stravaya.

Bugün kısa bir bisiklet turu yaptım. Strava en yüksek hızımı 39,2 km/h saat gösterirken, Cycle Droid isimli uygulama ise 28 km/h gösterdi.
Hangisi doğru bilemiyorum. Ama yaklaşık 40 km/h hız yaptığımı düşünmüyorum.
Strava'nın yanlış ölçüm yaptığı durumlar oluyor mu?

@Yldrm07 merhabalar igps50e aldınız mı? rota yüklenebiliyo mu bu cihaza?

Geri