Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

@Yoldaki SoloTürk uzun yollarımı hep duble yollardan seçiyorum. akşam antremanlarını da mümkün oldukça arkadaşlarla gitmeye gayret ediyorum görünürlük açısından. ama son sürüşümde banketteki bir minibüse neredeyse giriyodum. o kadar yorulmuşum ki farketmedim duran aracı. 4 metre kala gördüm. nasıl durdum görseniz gülerdiniz. zaten bu yüzden bir süre 60 80 km lik sürüşlerde takılcam uzun turlarımda. çok dikkatli olmak lazım

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Scudo
@Yoldaki SoloTürk Geçmiş olsun. Ilk tur sonrası soğuma turu atarken, suluğu alıcam derken parmağımı ön tekerle alt boru arasına sıkıştırıp takla attım. :) Benim gibiside var.

@Ziya On Road

Büyük geçmiş olsun benimki de seninkine benziyor aslındA takla kısmı

• Beğen
Tepkiler: CeCeKa ve PuncherZ
Tırmanış, ortalama, direnç her şey vardı bu pazar.

nlv3WB.jpg

vP0vpr.jpg

1E9lg5.jpg

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Mhmm@

Geçmiş olsun, maalesef bizim disimizdaki değişkenleri kontrol edemiyoruz...

@Saomi Miks
Teşekkür ederim. İyileşmek nasip olursa bisiklete devam, yılmak yok

@CeCeKa açıkcası bu sürüşü kıskanmadım desem yalan olur :) bir gün böyle bir mesafeyi bu ortalama hızla bitirmek hedeflerim arasında, ancak uzun vadede olcak gibi. sağlıkla pedallayın, Allah kaza bela vermesin

• Beğen
Tepkiler: CeCeKa
@Aryel Eyvallah hocam Tek başıma karşıdan rüzgarı yiyerek ne yazık ki o kadar oldu daha fazlasını yapabileceğime inanmıştım o şürüşte.
Ankara da olsaydınız hedefinize ulaşmak için birlikte çalışırdık.Tekrar teşekkür ederim güzel dilekleriniz için aynı şekilde sizin de kazasız sağlıklı sürüşleriniz olsun :harika:

Geçenlerde yollar buz tutmaya başladı son sürüş olur demiştim ama havalar şaşırtıcı birşekilde ısındı. Bende bu fırsatı kaçırmayayım dedim :)

Pazartesi

(link)

Her salı sabit doğa yürüyüşü

(link)

Çarşamba. Bugün hava 19 dereceye kadar çıktı. Ben tırmanış yaptım yukarısı biraz daha soğuktu.

(link)

İstanbul'da artık ciddi manada soğuk. Bugün -2 ile 5 derece arasında seyreden hava sıcaklığında turumuzu tamamladık fakat ilk yolda hedefi değiştirdik ve hiç mola ver(e)medik. Zira dursaydık bir daha motor çalışamayabilirdi. :D

Adsız.png

Hava bu hafta sonu isindi biraz ama ruzgar vardi 40 km/s'ten biraz daha fazla, karisimiza aldigimizda zorladi bizi. Sicaklik 6-7 derece civariydi, hissedilen 3-4 diye tahmin ediyorum. Yagmur yok diye sadece iclik ve formalarla ciktik ama sonlara dogru overshoe almadigimiz icin yanimiza ayaklar usudu.

Sapagi kacirip kaybolduk, o biraz can sikiciydi onun disinde genel olarak fena surus degildi. GoPro'nun da sarji yokmus sonlara dogru cok cekemedim.

(link)

Geçen hafta 5:52 de yaklaşık 154 km yapmıştım.
Bu hafta güzergahı biraz daha uzatarak 160 km'ye çıkarttım, ama hain amazfit ilk 80 km'lik kısmı kaydetmedi :agla:
Dönüşe ait kaydı ekleyeyim. Net 3 saatte gittiğim yolu 3:08'de döndüm.
Yol epey rüzgarlıydı.
Sipariş verdiğim İgpsport igs50E geldiğinde umarım daha düzgün kayıtlar alabilirim.

42258441-4327-4f91-a238-590132737a0f.jpg

Geri