Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

Bugun ılk yarışıma katıldım :) Grubu çekme hatasına düşüp tüm rüzgarı yedım. :islik: Son sprıntte bırıncılığı kaçırdım ama olsun.İlk yarısımızda ikincilikle kürsüyü görmek nasıp oldu :)

EDIT:Formanın hakkını veremedım.Ne yapalım SPS siz Dogmaya kafa tutmaya çalıstık ''Bahane uretme bekır :D '':(

Scudo
ebubekir arkandakilerin ekmeğine yağ sürmüşsün elemanlar arkada yata yata finishe gelmiş üstüne kürsü yapmış :) baksana adam ne kadar rahat arkada ohh :)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@Melih Çolak

Melıh tecrubesızlıgıme yenıldım dıyım :) Rahat geldıler mı onu bılemıyecegım :D Arkadakı arkadasın yuz ıfasene bır daha bak ıstersen :) (link)

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@Raşit S
Raşit abi teşekkürler. :) Eğer düzenli antrenman yaparsam başka yarışlara da elimden geldiğince katılıcam .Maalesef abı Turkıye de bisiklet sporu için profesyonel ıkı takım var.Konya Torku ve Lassa Brıssa.Bu ıkı takımdakı yarıscılar ve onlara sunulan ımkanlar fazla.Araç eskortlu antrenman , gıda takvıyesı,masorler vs.Bursa Buyuksehır Beledıyesının antrenoruyle gorustum abı.Yasım 18 oldugu için bu sene gençlerde son senem oluyor.Seneye de Büyüklerde (Elitler) yarısırsam kaza sigortası yapmaları gerekiyor .O yuzden buyuklere pek yanasmıyorlar. Futbola verılen destegın mınımum duzeyı bile verılse cok guzel durumlar olur ama ... :) SPD ve gıyım de en yakın zamanda hallolur abı. :)

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
sen de froome gibisin, onde goturup goturup, butun ruzgari yiyip contadora gecilen froome gibi :)

ama ben seni az cok anliyorum ebubekir. yarisin ve kendi kondusyonunun vermis oldugu hazla, basayim demissindir. ilk once benim ne yaptigim onemli demissindir. tabii ruzgarina girip, arkandan gelenler haliyle son anlarda daha diri kalmislardir.

senin icin cok iyi bir tecrube olmus, guzel de bir yarisdan 2.likle ayrilmissin. tebrik ederim kardesim. masallah.

@Ali Demir

Alı abı BMC lı arkadas Trıatloncu ,diğeride MTB ci idi.Ben de kımseye bakmadan elımden gelenı yapıyım dedım.Son donuste gec toparladım. Onlar atagı bekledi.Birisi o zaman kazandı ama benım de ılk tecrubem oldu dıyelım.Abı hoşbeş yemeyı unuttum .Yarıştan sonra aklıma geldı.Hoşbeş yemegınce olmuyor demekkı .En ıyısı bır dahakı sefere 3 tane hoşbeş yıyeyım ben :D

onurlu ikinciliklerden, şampiyonluğa geçmen dileğiyle. hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Ebubekircim imrendim sana. Allah nazardan saklasın, başarılarının devamını getirsin.

Sendeki kondisyon ve tecrübe ile bu yarışta 2.liği görmen güzel. Bir dahakine daha sağlam rakiplerin olacaktır muhtemelen, tekrardan kürsü görmek anternmana devam. :)

GCN vidyoları da güzel oluyor. İzlemiyorsan tavsiye ederim.

• Beğen
Helal olsun Ebubekir, gayet güzel, nice başarılarını görürüz inşallah.

• Beğen
@ebubekir sözbir
Ebubekir yarışta harcandı resmen :) İlk 2 tur yüksek tempoyla önü çekti, 3. turda da tam toparlanamadan bitişe geldiler ve son virajıda biraz kötü döndü. Yalnız diğer ikilinin söylediğine göre bir kaç kere logar kapağının üstünden geçirmişsin:evil:

@Ahmet UZUN93
Ee onlar da bedavaya yatmasınlar kardeşim. Çıksınlar öne, delikanlı gibi yesinler rüzgarı. Bizim deli oğlan logar kapağı, kasis demez ezer geçer yolları. :D

akşam akşam karanlık ve ışıkları rahatsız olanlar tarafından kapatılan veledroma gideyim dedim 2 kişi daha vardı bir kaç tur attım karanlıkta olucak gibi değildi. rüzgar da vardı yalnız karanlıkta ışıkları söndürülen veledromda bisiklette ışıklandırma da olsa olmuyor...

(link)

@ebubekir sözbir

Ebubekir tebrik ederim seni, çok önemli bir başarı bu, devamını dilerim...

• Beğen
Abilerım her birinize ayrı ayrı teşekkur ederim.Umarim benim gibi amatorleri ve bu konuyu okuyan tum kisileri bir nebzede olsa motive edebilmişimdir. :) Sonucta vazgecene kadar hicbirimiz yenilmeyiz.Asil yenilgimiz vazgectigimizde baslar.Kimse yanlis anlamasin ahkam kesme gibi bir niyetim yok :)

@ebubekir sözbir

yarıstan birkaç saat önce bir kase şundan götürdünmü,ne hoşbeş kalır,ne BMC ,ne spd :)

https://remkamarket.com/image/cache/data/lifalif%20yulaf-500x500.jpg

Ayrıca içine de yer fıstıgını da ekledin mi,şahlanırsın kardeşim.

http://www.gurmenet.com/images/products/00/25/71/2571_buyuk.jpg

@ebubekir sözbir

bir daha ki yarışlarında birincilikler bekliyoruz senden :alkis:

• Beğen
@Sinan Ş

Valla yulaf hakkında yorum yapmayayım ama fıstık ezmesi ile başım belada, her defasında bir daha almak yok diyorum ama yine de markette görünce dayanamıyorum.

Tam bir kalori deposu, ben de sadece bisiklete bineceğim günler ile sınırlı tutarak yiyorum ne yapayım.

İçkim, kumarım yok, bir bisiklet bir de fıstık ezmesine bağımlıyım :D

Bu da Pazar gününün turu, bisikleti Emek Delta'ya bırakmak zorunda kalınca, kısa kesmek için bari şehir içinde gezeyim dedim :)

(link)

https://i.hizliresim.com/lzV3qE.png

Bu iki hafta vizelerden dolayı ders olmadığı için antrenman(gezıntı) yapmak için kısmetse çokca zamanım olucak .Bugün bır Mudanya yapıyım dedım.Rampa her zamankı gıbı tatlı tatlı başladı. Rampayı çıktıktan sonra guzel bır iniş benı beklıyordu.Ruzgara karsı pedal cevırmenın acısını yasadım :D Denız havası aldım.Araçların arasında egzos gazı yıye yıye antrenmanı tamamlamaya çalıştım.Yol her zamankı gıbı maceralarla doluydu.Korna seslerı frenler vs.Bir sofor abımiz sagolsun motıvasyonumu korna eslıgınde farklı yerlere çekmemı sagladı.Kazasız belasız bır antrenman(gezıntı) yaptık dıyelım :) (link)(link) (link)

Geri