Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

Scudo
@Gün A.

O yol yeni bir yol mu? Uzun süredir ankarada değilim gitsem kaybolurum(20 sene öncesini hatırlıyorum)

@özcan yılmaz

:) Hocam yol Çevre Yolu malum tüm Ankara'nın etrafından dolanıyor. Pek yeni sayılmaz aslında ama bağlantı yolları ile beraber bu hale gelmesi 2004 yılıydı sanırım, yine de emin değilim.

(link)

Eskişehir Yolu, Yaşamkent, İncek, Gölbaşı, Pursaklar, İvedik, Eryaman'dan tekrar Eskişehir Yolu...

Gerçi yer adları sizin için bir şey ifade etmeyebilir, 20 sene önce Eryaman yeni kurulmuştu, Yaşamkent ise zaten piyasada yoktu.

İncek ise eskiden köy durumunda iken şu an revaçta bir semt sayılır.

Turun bir kısmı Çevre Yolu'ndan İncek tekrar Çevre Yolu şeklinde geçiyor.

Bekleriz Ankara'ya bir gün, gelin beraber sürelim :)

Ara ara geliyorum annem babam orada.O turladiginiz rotaya yolum pek dusmuyor samsun cevre yolundan huseyin gaziye gidiyorum orda dogdum buyudum.Nisan ayinda havalar musait olunca corludan ankaraya pedalliyacagim.3 gunde gelmeyi planliyorum aksilik cikmazsa

• Beğen
Tepkiler: Gün A.
@özcan yılmaz

Başarılar valla, hedef yüksek, forumdan iyi haberlerinizi duyarız umarım :) :in:

• Beğen
Tepkiler: özcan yılmaz
Benim icin de zor bi rota,bayagi calismam gerek.Tek gunde 200 km gitmek sorun degilde 2 kere tekrarlamak zor.Ruzgarida hesabetmek lazim ankaranin rakimida gelecegim yerden yuksek tabi.Forumda Hopadan istanbula giden de oldu kisitli(4-5 gun muydu ne tartismali bi konuydu silindi konu zannedersem) ona bakinca devede kulak kalir.Derya abi daha fazlasini yapti bu yaz ,aklimiza karpuz kabugunu sokan odur.

İstanbul-ankara arasi tek gun bayagi iddiali ama cok cezbedici ,yapacak birileri olacaktir bence.

Ben ismailin yerini tercih ediyorum( cafer ustanin yerini acliktan cafeterya okumustum eski gunlerde).Emrahin gozu karadir her yol var adamda yakinda ultramaratona cikarsa hic sasirmam.

berbat rüzgar var, hava güneşli yağmur yok diye aldanmayın kar havası var.

(link)

ufak bir rampa rüzgara karşı (link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: aradox
Yeni eve taşındıktan sonra ilk defa çıkabildim dışarı.
Volkan Akmeşe ile velodrome yaptık bu sert rüzgarda. İlk defa bu tarafta sahilde sürdüm, velodrome'u gördüm. O kadar taşınma koşturmasından sonra iyi geldi. Rüzgar biraz can sıksa da güzel oldu.
Velodrome da şikayet edildiği kadar kötü değilmiş... Ya da ben beklentiyi çok düşük tuttum, bilmiyorum.
MTB pistini de geçecektim ama o kadar rüzgardan sonra iyice balçık olmuş. Bi başladım ama olmadı, çıktım mecburen...
Arkasından bi Bostancı yapıp, kahve içip geri geldik.

Neyse;
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/1932298_10152753933702088_6653616735879042728_n.jpg?oh=56965f272736057f1f72c899b0a2a004&oe=54DC27CF&__gda__=1423729398_9e83e42840625276173f72c2be68e1f4
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10347632_10152753933687088_1623387674177012408_n.jpg?oh=92cc82a8705a12f2d39b832ff6cc5e71&oe=54F584F3&__gda__=1425430422_5c5368f8748c2426a187690b2abf9226

Bakalım Specialized'ı hatırlayan çıkacak mı :D

ben de neredeyse yapım aşamasından itibaren her hafta yanından geçerim dolgu alanının, ilk defa gittim veledromu gördüm bugun. birisi daha vardı hızlı giden veledrom da. ben bir kaç tur deneme amaçlı bakıp çıktım. dizlik dirseklik kask takılması zorunludur. cep telefonu ve kulaklık ile müzik dinlemek yasaktır. uyarı levhası vardı girişte. benim telefon pek susmadığı için telefonu uçak moduna alıp girdim veledroma :D birde bir kadın bir de erkek sevgili koşarak veledroma girip çaprazlama atlarayarak geri çıktılar. tam ben de girmek üzereydim etrafı gözlüyordum girmeden önce sonra başkası diğer taraftan veledroma girince yol ile bende bir kaç tur atıp çıktım.

Alanya Kargıcak Arası tur yaptık sabah 6 da kalktık 6.40 da yola çıktık 8 gibi evdeydik yaklaşık 35 km civarı yaptık sonrasında melemen(menemen olduğunu bizde biliyoz tamam) yaptım :D.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Uzun zamandır denız havası almamıstım.Hazır havada guzelken bıraz tırmanarak denıze vardım.Sahılde sakınken oturup kafamı dınledım desem yerıdır :) Dalgaların sesı ve denızın yosun kokusu içimi rahatlattı.Biraz sahıl boyunda sprınt antrenmanı yaptım. Donuste tekrar tırmanısa gectım.Tek basına da olsam guzel bır gun gecırdım.Umarım yol bisikleti ailesı de bugunu en guzel sekılde gecırmıstır.Herkese selam olsun :) Dalgalarla hırçınlasan Trıbanım :) (link)(link) (link)(link)Yolda Martılar denk geldı.Uzaktan da olsa çekme fırsatım oldu :)(link) Burası da sahıl kenarındaki 9.yy dan kalmıs bır Manastır :) (link) Dönüste segment vardı ama Bisiklet motıvasyon kadar gaza getıremedı .Ben de kendı capımda tırmanmaya calistım :) :) (link)

bisiklete binmek için güzel bir gündü, oldukça güzel de başlamıştım ama belgrad'daki yokuşta nolduysa oldu ve bir anda patladım ve çok yavaşladım... dönüş yolunda da kendime gelemedim ve çok yavaş gelmek zorunda kaldım, birlikte sürdüğüm arkadaşımı da yavaşlatmış bulundum bayaa bekledi beni sağolsun :D hala bunun neden olmuş olabileceğini düşünüyorum. umarım yakın zamanda bir daha başıma gelmez, hatta hiçbirimizin başına gelmez :) .
(link)

(link)
(link)

Bugün istanbuldaki güneşli havaya aldanıp :) antrenman yapayım dedim. Ama hava fena soğuktu ve şiddetli rüzgar vardı. İkisi de birleşince havalar ısınana kadar sadece zevk için bisiklet sürme kararı aldım :) Antrenman verileri ise şu şekilde:

Toplam mesafe 119,7 km
Ortalama hız 30,8 km

Strava kaydı (link)

@kadireskici

Kardeşim, ne yiyip içiyorsanız bize söyleyin biz de onu yiyelim :)

30,8 km/s ortalama ile 120 km yol yapıp bir de neredeyse 2.000 metre irtifa almışsın.

Veri veri...:in:

bende diyomki kadir kardeşim senle beraber pedallayalım diyorum. kardeş sen takıl kafana göre ben seni yavaşlatmıyayım. :)

@Gün A.

Her antrenmanda sadece 3 tane eti hoşbeş(kakaolu) yiyorum :) Herkese tavsiye ederim.

@meseduzu

Abi olmaz senden söz aldım. kollar gelince beraber gidecez :)

@Raşit S

Doping testleri için hazırım. Kendime güveniyorum :)

inanmayin bu kadire, onden motor suruyorum ben, yapisiyor arkadan, sonra gelip burda yalandan antreman yaptim diyor:)

saka maka, adamin kendisi motor gibi durduramiyoruz. kis geldi, sahilci olur bundan sonra :)

Bugün hava çok güzeldi İstanbul'da. kaçırmak olmazdı. :)
göktürk, çatalca, büyükçekmece civarlarında zevkli ve Allaha şükür kazasız belasız bir tur oldu.

bu da strava kayıtı;
(link)
inşallah seneye buradaki arkadaşlarla da bolca bisiklet süreriz.

Geri