Scudo Sports

Sram x7 mi Shimano slx mi ?

ibt1994

Aktif Üye
Tepki
19
Arkadaşlar almayı düşündügüm salcano ng020 bisikletin sram x7 ve shimano slx setlisi var
sram x7 li ile slx arasında 1kg farkvar ama slx li sramlıdan 250 lira kadar ucuz arkadaşlar vites sistemi olarak hangisi daha iyidir sram lının fren leri avid elixr 3 +avid rotor
shimano nunki slx fren seti ve slx rotorlu

Scudo
sram x7 kullandım tavsiye etmiyorum slx çok çok daha iyi her konuda vites geçişleri ve sağlamlık konusunda....benim sana tavsiyem slx set

shiamanonun SIS 6lı sisteminden 2012 XT sine kadar herşeyini kullandım. tam bir shimano sempatizanıyım. SLX de kullandım. sram hiç denemedim. haliyle SLX diyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
X7 diyorum

Sram iyidir sramı daha çok seviyorum, çünkü 1:1 orana sahip bir teknolojisi var daha sert vites geçişleri benim hep hoşuma gitmiştir, yük altında iken vites değişimi oldukça iyi. Dolayısıyla bende sram derim..

• Beğen
Tepkiler: ibt1994 ve gok
Sram vs shimano hakkında yabancı forumlarda olsun o kadar çok kıyaslama,makale yazılıyorki hatta youtube'de vsler.İşin içinden çıkmak nerdeyse tercih gibi gözüküyor.Shimano(japon menşei) vites geçişleri yumuşak,sağlamlıktan ödün vermeyen firma,Sram(Amerikan menşei) Shimanodan daha yeni sayılır ve argesi hızlı şekilde gelişen firma ve iddalı olduğunu unutmamak lazım.Sram viteş geçişler daha sert rijittir.Rijitlik olması avantaj.Önemli.Özellikle sağlamlık ve hafiflik olarak sram setlerin x7 ve üstünün daha iyi olduğuna dair bilgiler var. Yinede o kadar çok abartılı olarak bir fark olduğunu sanmıyorum.Shimano'nun sadece bu işte en eski firma olduğu için fiyatların bu kadar kabarık olduğunu düşünüyorum.Srame kötü diyemem.Rekabet iyidir.Müşteriye daha hesaplı geliyor.Yinede sizin imkanınız varsa slx alırsanız daha iyi olur.Ben yinede sram x7 derim.Yerli markayı desteklediğim için bizimde kendimize ait setimiz olsa, gönül isterki kendimizin setini almak iyi olurdu.Deltabisiklet bu konuda kendine ait ruble,göbek üretimini gördüm.Kendisini tebrik ediyorum.Aktarıcı olsun,yerli malı iyi ürünler,yerli üreticilerden bekliyoruz,destekliyoruz:D.Şımarmadan,emin adımlarla ilerleyerek başaracağımız hiç bir engel yoktur.Biz istersek herşeyi yaparız.

• Beğen
Tepkiler: ibt1994
Geri