Herkese merhaba. İsmim Ömer.
Birkaç zamandır iki sene önce Ankara yiba çarşısından şuursuzca aldığım ümit soprano mtb ile eymirde sportif faaliyetler gütmekteyim. Bugün artık canıma tak etti. Bildiğiniz işkence gibi onunla turlamak.
Erdoğanlardan cinsini de çok anlamadığım Hibrit mi? Fitness mı? Yol mu? Görünümüne vurularak bir bisiklet aldım. Öncesinde deltadan quick 8 alıyordum fakat bir şekilde kanım ısınmadı ona. Beğenmedim. Enerjim tutmadı yani.
Specialized Sirrus Base 2017'yi gerçekten çok beğenerek aldım. Bütçesi de uygun oldu benim için açıkçası.
Amacım haftanın 2 - 3 günü sabah erken saatte Eymirde 3 - 4 tur spor amaçlı kullanmak ve bunun dışında olur da gezi vb bir aktivite yakalarsam katılmak. Ana amaç Eymirde spor ama.
Erdoğanlardan alırken Mehmet isimli arkadaş yardımcı oldu bana. Bu bisikletin ömürlük olduğunu, istediğim gibi modifiye edeceğimi. arkasına çanta olarak çok rahat turlara çıkabileceğimi. Vitesleri yetersiz gelirse viteslerini geliştirebileceğimi anlattı.
Bir diğer konu da boyum 181 fakat M aldım. Çünkü üst gövde boyum ile alt gövde boyum eşit. İki bacağımın arasına koyduk bisikleti. Kadro ile bacak aram arasında 2.5 - 3 parmak boşluk var. İlgilenen arkadaş bu sizin için ideal dedi. L olan değiyor açıkçası.
Umarım ikinci bir hataya düşmemişimdir. Tecrübeli arkadaşların genel yorumlarını rica ediyorum.
Herkese tekrardan selamlar ve sevgiler.