Scudo Sports

Specialized Kullanıcıları Kulübü

Scudo
(link)
Arkdaslar bu bisikleti almayi düşünüyorum 4000 tl civarında sizce değermi aranıza yenı katılıyorum yorumlarımızı bekliyorum.

Herkese merhaba. İsmim Ömer.

Birkaç zamandır iki sene önce Ankara yiba çarşısından şuursuzca aldığım ümit soprano mtb ile eymirde sportif faaliyetler gütmekteyim. Bugün artık canıma tak etti. Bildiğiniz işkence gibi onunla turlamak.

Erdoğanlardan cinsini de çok anlamadığım Hibrit mi? Fitness mı? Yol mu? Görünümüne vurularak bir bisiklet aldım. Öncesinde deltadan quick 8 alıyordum fakat bir şekilde kanım ısınmadı ona. Beğenmedim. Enerjim tutmadı yani.

Specialized Sirrus Base 2017'yi gerçekten çok beğenerek aldım. Bütçesi de uygun oldu benim için açıkçası.

Amacım haftanın 2 - 3 günü sabah erken saatte Eymirde 3 - 4 tur spor amaçlı kullanmak ve bunun dışında olur da gezi vb bir aktivite yakalarsam katılmak. Ana amaç Eymirde spor ama.

Erdoğanlardan alırken Mehmet isimli arkadaş yardımcı oldu bana. Bu bisikletin ömürlük olduğunu, istediğim gibi modifiye edeceğimi. arkasına çanta olarak çok rahat turlara çıkabileceğimi. Vitesleri yetersiz gelirse viteslerini geliştirebileceğimi anlattı.

Bir diğer konu da boyum 181 fakat M aldım. Çünkü üst gövde boyum ile alt gövde boyum eşit. İki bacağımın arasına koyduk bisikleti. Kadro ile bacak aram arasında 2.5 - 3 parmak boşluk var. İlgilenen arkadaş bu sizin için ideal dedi. L olan değiyor açıkçası.

Umarım ikinci bir hataya düşmemişimdir. Tecrübeli arkadaşların genel yorumlarını rica ediyorum.

Herkese tekrardan selamlar ve sevgiler.

ss-1.jpg

@uslsy hayirli olsun. Kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle

• Beğen
Tepkiler: uslsy
Uzun araştırmalar sonucu specialized crostrail sport int marka bisikleti aldım şimdilik harika zamanla daha iyi anliycaz

Dosyalar

• IMG-20180424-WA0002.jpg
    IMG-20180424-WA0002.jpg
    49,4 KB · Okunma: 37
  • Beğen
Tepkiler: muratokan ve uslsy
Roubaix kulaniyorum su an. Hem rahatlik, hem performans acisindan cok guzel.
Cok oyle performans takintim yok. Olsaydi tarmac alirdim. Roubaix bana fazlasiyla yeterli.

@baris48 hayirli olsun. Tekerine tas degmesin

Sabah 08.05 bostanlı vapuruna venge ile binen arkadaşa aramızda mı?

Merhaba, Aktif Pedal'da sadece vites ayarı yaptırmak için ne kadar ücret ödemem gerekiyor, bilgisi olan var mı?

Merhaba arkadaşlar. Fiyatı diğer markaların muadil modellerinden çok daha yüksek diye hep soğuk olduğum bir markaydı sipeşılayzd.
Ama bunu görünce başımı döndürdü. Bindiğim bisiklete de birden talip çıkınca aranıza katılmış bulundum :)
(link)
AllezSprintComp2018.jpg

@Özcan. Hayirli olsun. Gule gule ve kazasiz belasiz kullaan dilegiyle

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Dün aktif pedal da çalışan arkadaşlarla muhabbet ettik. Eylül ayı içerisinde 3 tane specialized roubaix satılmış. Kim o arkadaşlar? :D

Merhaba arkadaşlar. Fiyatı diğer markaların muadil modellerinden çok daha yüksek diye hep soğuk olduğum bir markaydı sipeşılayzd.
Ama bunu görünce başımı döndürdü. Bindiğim bisiklete de birden talip çıkınca aranıza katılmış bulundum :)
(link)
163947 dosyayı görüntüle
Otomotik inek sağma makinasi takas

Geri