Scudo Sports

Specialized Epic S-Works M5 2005... En Son resimlerle... 10150gr!!!

Değişen frenler giodn ve boğazıyla daha da sağlam oldu...

Scudo
evet benim o bisikleti yeni bi teste çıkarmamın zamanı geldi. bi ara verde gidelim poloneze :) geçen bisiklet ağlıyodu jankat abi beni polonez parkuruna sok diye :D

Senin yarışman benden sonra herhangi birisinin ilk ve son kez İzzeti kullanması oldu :)

demek o şeref bana aitti. sağol tekrar izzet için. izzete de teşekkürlerimi ilet yarışta beni yarı yolda bırakmadığı için :d

@jankat

Biliyorum arkalardan takipteydim:D aslında start'tan sonra fazla görmedim diyebilirim ama neyse:D

ama yarıştan önce baya dikkat çekiyordu İzzet :) Forumun en ünlü bisikleti:)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
@fatihgüven

O kadar abartmaya gerek yok... Ama cidden dikkat çekiyor... Sahilde falan tanıyan çok oluyor...

Abi yarışta sen yoktun da ondan, herkes başına toplandı bisikletin:D

@mert fr

Al benden de o kadar yakından görmeyi isterdim...:rolleyes:

Çağrı abi nasıl dikkat çekmiyor :D.Ben 10 m. ilerden anlıyorum senin olduğunu.:)

Çağrıı, biiklet 10150 gram peki tartan terazi kaç gram? o ne kadar hafif? :D

@ultegrax

VBalla terazi Notubes ün sitesinden alınmış bir şey hiç tartmadım ama yarım kilo gelir herhalde onuda tartıyım eve dönünce bak merak ettim şimdi :D

abi bisiklet süper her parçasıyla güle güle kullan bu arada sondan 1. resimde bisiklette lastikler schwalbe iken son resimde maxxis.Güncellediğin için öle olmalı dikkatimi çekti.:D

@İbrahimBAKAN

Evet resimleri zaman zaman güncelliyorum... O zamanda resimler arasında fark olabiliyor.. Ama birinci resim şimdilik en güncel hali...

• Beğen
Tepkiler: İbrahimBAKAN
@evatlon

Malesef söylemiyorum çünkü insanların bu konudaki yorumları zaman zaman rahatsız edici oluyor... Ama Pİyasada bir çok üst model FS ile yaklaşık fiyattadır... Tabi bana maliyeti... Satmayıo düşünmüyorum..

Yeni malzemeler yolda bakalım ve görelim :D

Geri