Scudo Sports

Sözün bittiği yer; Kartepe -sefer- 12

@Kudret Kurtcebe

Beklemedeyim bakarsın hava değişir

Scudo
@Erkan Közen

hava kapadı sabah bi güneş çıktı zırt pırt değişiyor hava,
denge felan yok artık ,yalnız 50 km fazla bizi yorar .

evet erkan ,
diğer topik kapalı artık buradan devam
bu 100 km non stop olacak akabinde 160 olacak ondan sonra ver elini eski adı kel tepe yeni adı kartepe
artık saat 04.00 de bizden birlikte çıkacağımız için sorun yok bol bol vakit var o kartepeyi bi daha yiyeceğiz senle ,
elimizden kartepe kurtulamaz ,

etap çalışma yerimiz,,

(link)

evet 100 km non stop etabı

(link)

bu da bana yazacak toplam km
sabah 9 km dudulluya artı bostancıdan eve 3 km hepsi 155 +9 + 3 =167 km
hata payı 3 km der isek 170 km 'ye bağlanırız

ve ağır etap ,,

(link)

Ben cumartesi çıkacağım, gücüm kalırsa pazar katılabilirim.

@cenkduran

cenk bey biz pazara yatarız ,
16 şubata bakacağız ,

erkan ,,

bu topiğin adı ne idi ,
hatırlatalım değilmi unutanlara
kartepe -sözün bittiği yer
evet biz burada senle kartepe antremanlarına yukarıdaki etaplarda soyunacağız
isteyen gelir yada gelmez bizi ilgilendirmiyor zati biz diyeceğimizi dedik ,
valla sen bende kalacağın için 04.00 de bizden çıkarız cumartesi günü olacak kesin 10 mayıs
sözün bittiği yer dedik ,
evet 16 şubat bilare saat 08.30 dudulluya gelirsin birlikte yavaş tempo yapacağız etabı çözmen lazım
dudulludan ta darlık' a olan mesafenin bazı yerlerini biliyorsun
oraya sen ben bahtiyar gitmiş idik hatırla değirmen çayırı köyü bu sefer tersi olacak yalnız tekeyide hatırla oradada senle olduk esas olay tekeden sonra işte orada kopma olmayacak yollar orada karışık teke-darlık arası kesin kopmaca yok ve ekipçe ta darlık ' a kadar
akabinde darlıktan sonrasını zati biliyorsun
bilare bu işi çözdükten sonra marta bakacağız bu topikte sürekli antreman olacak
vakit gelene kadar
yoksa serilir kalırız 16 km rampada
bu sefer 99 km in üstübe gelecek
geçen sene 86 km in üstüne gelmiş idi
evet erkan hatırla bayağı iyi tempo yapmış idik ama ben seni hep frenledim hatırlıyor isen
ama yararını gördün çok süratli tempo ile gidilirse 86 km boyunca 16 km rampaya aynı hızla girmenin zati imkanı yok o kadar ıronman değiliz
biz cancellaramıyız yahu :)
ama cancellara eminim bu etapda acaip rekor kırardı adam 257 km yi 5 saat 45 dakikada aldı tek rampa yok ora paris -rube bu arada bu topikten paris -rube haberlerini vereceğim bakalım bu sene bu etapta kim birinci olacak cancellarının rekorunu kıran olacakmı nisan ayından itibaren gözler eurosporta çevrilecek
dünyanın en zor yarışı 28 jantlar arnavut kaldırım yolda ve toprakta ve de asfaltta kapışacak
benim tarzım bu işte ,

(link)

en sağlam link bu galba ,,,
evet 9 şubat bulutlu 16 şubat iyi,

09 Şub, Paz

• Gündüz
  • Gece
http://media.ntvhava.com/weather-images/120x112/w6.png

Gündüz 14[SUP]°[/SUP]
Çoğunlukla Bulutlu
Hissedilen Sıcaklık
10[SUP]°[/SUP]

erkan ne diyorsun bulutlu yağmaz herhalde o.k dersen bu pazar bakarız etaba,,sana bakıyorum yok dersen yokum ,

@Kudret Kurtcebe

Tamam güzel kudret abi senin tarzın buda adamlar 25 hacim teker ile bu etabı koşuyorlar peki buna ne diyeceksin. Sen cylocross diyorsun adam yol ile giriyor o yollara valla o yola ben Mtb ile bile cesaret edemem. Zamanın behrinde bir italyanmıydı, belçikalımıydı düşüp ölmüştü oyollarda. ne deli cesareti 25 hacim ile haldır huldur arnavut kaldırım ve toprak zeminde 40 ortalama ile bisiklet sürmek.

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@mehmetsunu

evet benin teker 700 x 32 ben asla şikayet etmeceğim arnavut kaldırım yoldan esas şikayet eder isem aynen beni aforoz etsinler bisiklet dünyasından ama asla şikayet etmemde ama böyle bi etap lazım yani arnavut kaldırım yol üzerine toprak yol ama düz tabi ve asfalt 257 km vay babam vay yani (ama tavşanlı ağır stabilize bize yetmekte tabi ora felaket erkan oraya 23 hacim ile giriyor )
evet galba dediğin doğru mehmet dostum bu tekerler 25 hacim valla helal olsun derim
bu adamlar deli kaçık
sevgili dopingçi lens amstrong ne demişti paris -rube için
ben oturur bu yarışı tv den seyrederim demiş idi
zati silindi gitti lens amca
bu arada mehmet dostum bazı iddalar var ama bunlar tam anlamı ile kanıtlanırsa cancellarında elinden gider ödüller mekanik şike olayı hatırlar isen

@Kudret Kurtcebe

Sevgili kudret abi yarışların yıllar itibarıyla skorlarını vikipedya da incelersen 2013 yılı yarışının rekor dereceyle sonuçlandığını görürsün. Benim hala bu dereceye aklım ermiyor. Çünkü hadi diyelim asfaltta 45 ortalamayı yakaladın peki toprakta kaç ortalama ile gittin. demekki asfalt hızı 50 lere çıktı. yotup da bir TT -yarışı var. Bütün bisiklet gladyatörlerinin katıldığı belki görmüşsündür. Orda ortalama 52 km çıkmıştı. Ama o yarış ful asfalt ve zamana karşıydı. 254 km pedal kesmeden gitmek ayrı bir insanüstü vasıf istiyor. Adamın adını boş yere spartaküs koymamışlar.

• Beğen
@mehmetsunu

benimde resmen aklım almıyor ,fakat otomatiğe bağlanma olayı gerçekten var ise yani mekanik şike bunu hakem heyetinin bilmesi gerekirde ya da birileri çamur atmak içinmi basına haber sızdırıyor bu şike olayının arkası gelmedi gerçi,
biliyorsun national da lens amstrong belgeselinin sonunda aynen suçunu lens itiraf etti
evet dopig yaptım dedi
lensin muhteşem çöküşü ,,,kimse bana kızmasın öyle şişirdilerki adamı
yalnız sadece o mu alayının adı dopinge bulaştı contadorda dahil
bu neden ötürü asfalt yarışları benim gözümden düştü
evet radikal olmamak lazım ama bende diyorumki
yokmu arkadaş bileğinin kasının gücü ile alacak ,
alnının teri ile birinciliği alacak bi babayiğit yarışcı
ben ona bakarım
o benim için gerçek gladyötürdür işte

@Kudret Kurtcebe
yağmazsa gideriz abi birbirimizden kopmayız önce yolu kavrayalım

@Erkan Közen

erkan rüzgarada bi ayar çekelim
50 km çok fazla ct akşamı netleştiririz ,,gerçi acelemiz yok zati kartepeye çok var üstelik
evet erkan malesef bu son topiğim artık bundan sonra sana bakar iş ,
plaza işleri büro derken ben bayağı koşturacağım ve bu arada mekan değişecek
kadıköye geçeceğim ,kadıköyde kirada kalma durumu ,evet artık kadıköyden ben sana yakın olacağım
kartepe olayını sen açacaksın artık ,yapamaz isen aynen orta kanaldan özelden işi götürürüz..

Pazar
(link)Parçalı bulutlu ve rüzgârlı. En yüksek 12C. Rüzgâr GGB, 30 ila 50 km/sa.

hala 50 km çok fazla,,

kudret abi bi keşif turuna çıktım suadiye'den. yollar rezalet çalışma var mayısa kadar büyük ihtimal biter inişte arslanbeyden indim yeni yol yapmışlar beton yol biraz sarsıntılı oldu ama yol çok güzel :) bunlarda resimler
(link)
ara sokaklar köstebek yuvası
(link)
(link)
(link)
(link)
buda skorlarla :)
(link)

• Beğen
melih teşekkürler,
evet mayısa kadar biter ise sorun yok

Yarın
(link)Parçalı bulutlu ve rüzgârlı. En yüksek 12C. Rüzgâr GGB, 25 ila 40 km/sa.

erkan 40 km 'ye düştü
yav arkadaş bu ne şans yahu 3 -10 km arasında bi rüzgar göremeyecekmiyiz pazar günleri,,

(link)

bura fena değil tahmin açısından bi de wunder iyi
yalnız 15 günlük hava tahmininde rüzgarın hızı yazmıyor

@Kudret Kurtcebe
kudret abi gidiyor muyuz bişe demedin yarın ben ferdi takılırım o zaman

@Erkan Közen

erkan dün nette değil idim arkadaşın doğum gününe davetli idim bu gün 40 km rüzgar var

Bugün
(link)Çoğunlukla bulutlu ve rüzgârlı. En yüksek 11C. Rüzgâr GGB, 25 ila 40 km/sa.

014-02-16Pazarhttp://www.havadurumu15gunluk.net/images/imgs/4.jpghttp://www.havadurumu15gunluk.net/havadurumu/images/trans.gifYoğun Bulutlu
9°C 8°C

16 şubat pazar rüzgara bakacağız gene ,
15 şubatta rüzgar 10-15 km

Cumartesi
(link)Parçalı Bulutlu. En yüksek 9C. Rüzgâr G, 10 ila 15 km/sa.

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası8 | 68 | 59 | 58 | 6
Rüzgar8 km/h Doğu10 km/h GGB11 km/h GGB13 km/h GB

16 şubat belli değil wunder de 10-15 km rüzgar olur ise 16 şubata bi hareket yaparız
23 şubat kalıyor gene ondan sonra zati şubatta bi olay olmaz artık
erkan marta bi adet 100 km non stop yaparız zati toplamı bana 170 km yazıyor
gerçi kartepe çalışma yeri için hiç bi yer bulmayız yani 16 km rampa yok istanbulda ,ama en azından 170 km lik olayda boşuna çalışma yapmamış oluruz
biliyorsun her ay bi ağır tur yapar idik 160-170 km ile bu sisteme uyarız gene ,

bu arada erkan bu bisiklet forumda artık son topiğim,pazartesinden itibaren koştur allah koştur yapacam artık
eli kulağında ev elden gidiyor ,10 mayıs ct günü inşallah koşullar iyi olur ve bu işi yaparız bana kesin gelmem gerekecek sen zati bana gelmez isen olur ha aksilik felan olur kartepe yatar ben buradan tek çıkmayı açıkça istemiyorum birlikte bizim evden çıkar isek daha iyi motive oluruz olaya
zati 04.00 çıkış çok iyi bi çıkış olacak

evet yani senin anlayacağın yaza doğru haziran bilemedin temmuz felan ben mekan değiştireceğim durum artık onu göstermekte
burada özeldende mesaj atarız birbirimize
anladığım kadarı ile sen işte çalıştığından topiği açsanda takip edemezsin en temizi buradan özelden mesajlaşalım
yaza bi arkadaş ile belgradda olacağım onunla buradan özelden mesajlaşıyorum sende gelirsin sanada özelden mesaj atarım ,
belgradda senin tekerin gideceği düz toprak zemin yollar önceden keşfetmiş idim

erkan ben mesaj atmayınca sen bayağı boşladın yahu ,bakanda diyecek bunlar öldümü,:)
evet işin sonuna artık gelindi,
topiktende anlaşıldığına göre sözün bittiği yer ve benimde burada artık sözüm biter ,
yani topik açmayacağım artık ,emekli kesin oluyorum ,çünki başka işler artık beni bekliyor ,
bi kafe işletmeciliği olabilir müdürlük durumu ,evet hatırlar isen senle bi kafede yemek yemiş idik orasını bi arkadaşım işletiyor onunla burada tanışmış idik evet galba bende onun yolundan gideceğim pazarları artık belkide bisikletede binemeyeceğim
ve hatta hiç binemeyeceğim evet ,emelilikten çalışma hayatına tekrar başlayacağız
,yalnız sözün bittiği yer tamamı ile sana bakıyor artık
evet sen cayarsan bu iş olmaz,
evet 10 mayıstan sonra ben olayı kapatıyorum burada ,hatırlar isen 23 nisan kartepe 215 km de benim ne dizim patladı ne belim ağrıdı ne de bileğim ağrıdı ertesi günü çakı gibi kalkmış idim ,evet gelince protein tozunu bi güzel su ile karıştırıp içmiş idim ,
evet erkan kanki dost ,
o kadarda elimizi ayağımızı çekmeyeceğiz tabi özelden dediğim gibi işi götürürüzde ben vakit bulamabilecekmiyim bilmiyorum uzun yollar artık tarihe karışabilir son bu kartepe ya olur ya olmaz sana bakıyor bilesin

@Kudret Kurtcebe

abi caydın hemen yaw topiğin hakkını verelim öyle git bari, yada hiç gitme sensiz nice olur buralar :) bu pazar hava bizden yana gibi güzel antreman yapalım 10 mayısa da kartepede çoşkulu bi veda hazırlarız sana ;)

• Beğen
@Kerim A.

erkan bana gelmez ise bu iş olmaz aynen unutun ,açıkçası saat 04.00 de evden yalnız çıkmak benim işime gelmiyor
evet topik açamam burda çünki başım bağlı olacak ,kartepe jübilesi ile benim burada işim biter
burada boşuna kürek çekiyorum hiç kimsenin burada bisiklet sporu ile felan ilgilendiği yok
1-2 kişi ile bu iş olmaz ,eski adamlar işi iyice sarmış vaziyette,
koşullar beni buradan uzaklaştıracak zati cafe idi büronun işleri idi zati başım bağlı olacak artık özelden herkese ulaşırım
kartepenin çok hakkı verildi vermeyenler düşünsün
zati burada öyle misyon sahibi adam yok ,yani zoru kendisine şia edinmiş ,uzun etaplarda kısa mola yapan ve tempolu sürüşü seven ,
açılan topiklere ve konulara bakıyorumda artık burada benim yerimin olmadığı aşikar ben ne söylüyorum millet neyin peşinde insanlara artık burada bi şeyler anlatmaktanda acaip sıkıldım ,
ayrıca bu ülkede bisiklet sporu felanda gelişmez amatör anlayışta her ilde bisiklet klüpleri olurda anlarım ,
daha hala bisikletin üstüne geçip 60 km sürüp onuda bol bol durarak yapıp bununda adına bisiklet sporu diyenler var burada
başka forumlara göz atacağım birde varmı acaba benim gibi düşünen ,
bir performans sürücüsünün hangi aksesuarları giyeceğinden bi kere milletin haberi yok ,
bi insanın içinde ruh yoksa bu konuda hiç bi şey yapılamaz ,
evet bu topiğin hakkı tabiki verilecek 12 inci seferde 1300 rakım alacağız
evet bu pazar bakacağız 100 km non stopa rüzgarda olmaz yalnız
evet artık ekip ile son çalışmalarım yalnız buna hazır olun ondan sonra herkes yoluna gider
bundan sonra foruma girdiğim zaman özelden ekibe ulaşarak kısa mesafelerde oluruz
zati önümüz yaz artık ,
kartepeye gelince özelden hallederiz 2014 ekimde bi daha bakarız antremanlar tamamı ile özelden organize olur artık ,

Pazar
(link)Genel Olarak Açık. En yüksek 10C. Rüzgâr G ve değişken.

evet saat 08.30 da dudulluda 100 km etabı çözeceğiz ondan sonra 100 km non stop seriler
akabinde kartepe 1300 rakım martta devam nisanda bakacağız nisan sonu da gidebiliriz ve mayıs 10 una kadar alarmdayız

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası7 | 68 | 69 | 69 | 5
Rüzgar8 km/h GGD6 km/h GB8 km/h Güney11 km/h Güney

16 Şub, Paz

• Gündüz
  • Gece
http://media.ntvhava.com/weather-images/120x112/w4.png Gündüz 14[SUP]°[/SUP]
Ara Ara Bulutlu
Hissedilen Sıcaklık
13[SUP]°[/SUP]

(link)

ilk 57.8 km ,,

(link)

zirve 1300 rakım kartepe otel 16 km rampa eğim 7
iniş aynı yer,,

(link)

dönüş 71. 8 km yalova feribot iskelesi,

(link)

evet 100 km non stop etabı

(link)

bu da bana yazacak toplam km
sabah 9 km dudulluya artı bostancıdan eve 3 km hepsi 155 +9 + 3 =167 km
hata payı 3 km der isek 170 km 'ye bağlanırız

60 km non stop sonrası 16 km durmadan rampa ve zirvede beklemeden aynı yerden iniş ve 70 km basmak ne demek
acaip zor demek bizim böyle bi derdimiz yok bura kartepe çünki 170 km non stop pedal basma ile (170 km içinde 16 km rampa yok ise )burayı asla karıştırmayın ya da 100 km non stop ile ,
kartepe adamı yer bitirir ,
bizim burada sistem kesin olarak 60 km de çok kısa mola olabilir 3-4 dakika geçen sene erkan ile öyle yapmış idik ,
evet 16 km rampayı bi solukta almak demek çok çok eyvaliyattan önce çalışmış olmak demek 16 km de kısa mola anlayışı 3-4 dakika ile sınırlı zirvede 10 dakika en fazla ,60 km sonra suadiye köyüne vardığımızda 10 dakika mola olur dönüşte 70 km de kısa mola anlayışları olabilir

Geri