@Kerim A.
erkan bana gelmez ise bu iş olmaz aynen unutun ,açıkçası saat 04.00 de evden yalnız çıkmak benim işime gelmiyor
evet topik açamam burda çünki başım bağlı olacak ,kartepe jübilesi ile benim burada işim biter
burada boşuna kürek çekiyorum hiç kimsenin burada bisiklet sporu ile felan ilgilendiği yok
1-2 kişi ile bu iş olmaz ,eski adamlar işi iyice sarmış vaziyette,
koşullar beni buradan uzaklaştıracak zati cafe idi büronun işleri idi zati başım bağlı olacak artık özelden herkese ulaşırım
kartepenin çok hakkı verildi vermeyenler düşünsün
zati burada öyle misyon sahibi adam yok ,yani zoru kendisine şia edinmiş ,uzun etaplarda kısa mola yapan ve tempolu sürüşü seven ,
açılan topiklere ve konulara bakıyorumda artık burada benim yerimin olmadığı aşikar ben ne söylüyorum millet neyin peşinde insanlara artık burada bi şeyler anlatmaktanda acaip sıkıldım ,
ayrıca bu ülkede bisiklet sporu felanda gelişmez amatör anlayışta her ilde bisiklet klüpleri olurda anlarım ,
daha hala bisikletin üstüne geçip 60 km sürüp onuda bol bol durarak yapıp bununda adına bisiklet sporu diyenler var burada
başka forumlara göz atacağım birde varmı acaba benim gibi düşünen ,
bir performans sürücüsünün hangi aksesuarları giyeceğinden bi kere milletin haberi yok ,
bi insanın içinde ruh yoksa bu konuda hiç bi şey yapılamaz ,
evet bu topiğin hakkı tabiki verilecek 12 inci seferde 1300 rakım alacağız
evet bu pazar bakacağız 100 km non stopa rüzgarda olmaz yalnız
evet artık ekip ile son çalışmalarım yalnız buna hazır olun ondan sonra herkes yoluna gider
bundan sonra foruma girdiğim zaman özelden ekibe ulaşarak kısa mesafelerde oluruz
zati önümüz yaz artık ,
kartepeye gelince özelden hallederiz 2014 ekimde bi daha bakarız antremanlar tamamı ile özelden organize olur artık ,
Pazar
| (link) | Genel Olarak Açık. En yüksek 10C. Rüzgâr G ve değişken. |
evet saat 08.30 da dudulluda 100 km etabı çözeceğiz ondan sonra 100 km non stop seriler
akabinde kartepe 1300 rakım martta devam nisanda bakacağız nisan sonu da gidebiliriz ve mayıs 10 una kadar alarmdayız
| Hourly | 6AM | 12 Noon | 6PM | 12 Midnight |
|---|
| Sıcaklık | Çiğ Noktası | 7 | 6 | 8 | 6 | 9 | 6 | 9 | 5 |
| Rüzgar | 8 km/h GGD | 6 km/h GB | 8 km/h Güney | 11 km/h Güney |
16 Şub, Paz
http://media.ntvhava.com/weather-images/120x112/w4.png Gündüz 14[SUP]°[/SUP]
Ara Ara Bulutlu
Hissedilen Sıcaklık
13[SUP]°[/SUP]
(link)
ilk 57.8 km ,,
(link)
zirve 1300 rakım kartepe otel 16 km rampa eğim 7
iniş aynı yer,,
(link)
dönüş 71. 8 km yalova feribot iskelesi,
(link)
evet 100 km non stop etabı
(link)
bu da bana yazacak toplam km
sabah 9 km dudulluya artı bostancıdan eve 3 km hepsi 155 +9 + 3 =167 km
hata payı 3 km der isek 170 km 'ye bağlanırız
60 km non stop sonrası 16 km durmadan rampa ve zirvede beklemeden aynı yerden iniş ve 70 km basmak ne demek
acaip zor demek bizim böyle bi derdimiz yok bura kartepe çünki 170 km non stop pedal basma ile (170 km içinde 16 km rampa yok ise )burayı asla karıştırmayın ya da 100 km non stop ile ,
kartepe adamı yer bitirir ,
bizim burada sistem kesin olarak 60 km de çok kısa mola olabilir 3-4 dakika geçen sene erkan ile öyle yapmış idik ,
evet 16 km rampayı bi solukta almak demek çok çok eyvaliyattan önce çalışmış olmak demek 16 km de kısa mola anlayışı 3-4 dakika ile sınırlı zirvede 10 dakika en fazla ,60 km sonra suadiye köyüne vardığımızda 10 dakika mola olur dönüşte 70 km de kısa mola anlayışları olabilir