Scudo Sports

Sözün bittiği yer; Kartepe -sefer- 12

http://www.hotdailyvideos.com/swf/flintstones_bicycle.jpg

kartepeye bunlar ilemi gitsek acaba ,,:islik::rolleyes:

Scudo
sözün bittiği yer dedik ,
topik iddalı oldu ,
kartepe zati iddanın en büyüğü ,
istanbuldan ekip bulmak zor ,
istanbuldan bu ekibe performans sürücüsü bulmak gene zor

ekip,
aytekin erzan ile orta kanaldan irtibat devam etmekte ,
bu sefer kesin aytek ile 1300 rakımda buluşabiliriz,
hasret gidereceğiz,
ne de olsa kartepenin tapusu onda ,
biz şuna inandık ,
performansın hakkını verenlere inandık
lafta kalmayıp icrada sahada iş bitirenlere saygımız var idi,
evet son aytekin erzanın derecesi yol bisikletinde 130 km 'de asla mola yapmadan ortalama 31 'e ulaşması
bu iyi bi derece
ama tabi asla kıyas yapmayız euro sportta yapılan yarışlardaki ortalamalar ile

cancellara örneği verilebilinir
254 km 5 saat 45 dakika adam motor motor ,
paris -rube ,
arnavut kaldırım-toprak yol-asfalt güzergah bu,eğim fazla yok,

5 +45/60=5.75
254/5.75=44.17 ortalamaya bak ,,

evet nisan ayına odaklanarak eurosporttan paris-rube yarışına odaklanacağım buraya haber düşerim ,,

cancellara'nın canavarı trek,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

atak
2013
paris rube
son metreler ,

atağına cevap aldı baktı cancellara adam arkada ,,

adam 254 km 'lik etapta sona doğru 4 km 'de atağa geçiyor proluk budur ,,

@Muzaffer K.

muzaffer sahil taraflarında 50 km, bence sen kısa takılabilirsin ya da uzun sana kalmış
bence sen bu gün çalış çünki hava iyi sadece rüzgar fazla ,,ben erkanı bekliyorum saat 14 de bende olacak bizde bineriz ama lay lom lom olur ,

@Muzaffer K.

çok iyi bu gün kerimde ferdi takılacak evet ekip çalışıyor aynen helal olsun hepinizi tebrik ederim ,,:in:

@Kudret Kurtcebe

Ben yatistayim :)
Spor salonunda kondisyonu korumaya çalışıyorum

Bu mesaj mobilden gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
cancellara örneği verilebilinir
254 km 5 saat 45 dakika adam motor motor ,
paris -rube ,
arnavut kaldırım-toprak yol-asfalt güzergah bu,eğim fazla yok,

5 +45/60=5.75
254/5.75=44.17 ortalamaya bak ,,

biz anlık çıkıyoruz o hızlara bunlar ortalama yapıyor cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda izledim de yarışçıları 100 150 km leri geçtikleri oluyor ama hep düştükleri yerler bağdat caddesi dönüşleri oldu :confused: o hızlarda bir gazoz kapağı bile tehlikeli

evde optımumdan aldığım yarış gidonlu kondusyon bisikleti sağolsun evden çıkartmadı bugun beni

• Beğen
güncelleme,,

12 'inci sefer,,
kartepe----istanbul ekibi,,
1300 rakım
204 km ,,,,,

liste
04.30 da çıkışta olacaklar
bostancı
bekleme asla olmayacaktır

1- kudret-28 jant hibrit karbon 44 diş
2- erkan közen 50 diş scott yol
3- kerim 26 jant -44 diş
4- sinan 26 jant 44 diş

hava durumuna bakacağız ,
saat 04.30 bostancı çıkış -
ct günü olacak -
kısa mola anlayışları ve tempo ,
topik sürekli güncellenecektir,

arslanbey ekibi

1- melih çolak

kocaeli ekibi

1- berksan

gölcük ekibi,

1- yusuf ziya özen
2- tahir keskin

kartepe etab hazırlığı olacak evet 160 km lik olayı yapacağız ,,,

antreman şarttır ,,

(link)

Mayıs
PtSaÇaPeCuCtPa
181234
19567891011
2012131415161718
2119202122232425
22262728293031

evet 3-10 -17-24-31 aportta olacağız

tüm ekiplerin ortak buluşma noktası kesin olarak suadiye merkez camidir istanbul ekibinin işi zordur saat 04.30 da yola çıkacağız bizim oraya varmamız en geç saat 09.50 dir

@İsa İhsan Akdoğan
Hakikaten izaha muhtaç bir durum. Yarışı başından sonuna izledim. Zorlu kaldırım etapları vardı. O yollara o hızla nasıl girdiler akıl alacak gibi değil. Birde ortalama 44 km. Herhalde turun asfalt etaplarında 50 km ye kadar çıkmışlardı. 2013 paris- robu yarışı tarihinin en hızlı yarışı olmuştu. Fabianın bisdikletine motor takmış diyorlar. İnsan şüphelenmiyorda değil doğrusu. Ben fitnes bisiklet kullanıyorum düz yolda arkadan yediğim rüzgar dışında bırak 44 km ortalamayı 44 km anlık hızları göremedim.

@Muzaffer K.

önce 160 km ye bakacağız ,,

(link)

evet bilare bura olacak nisan sonu ,

@Kudret Kurtcebe

bence bununla gidelim abey karda kaymaz

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1546085_490598787717623_1975136237_n.jpg

• Beğen
12 'inci sefer,,
kartepe----istanbul ekibi,,
1300 rakım
200 + km ,,,,,

liste
04.30 da çıkışta olacaklar
bostancı
bekleme asla olmayacaktır

1- kudret-28 jant hibrit karbon 44 diş
2- erkan közen 50 diş scott yol
3- kerim 26 jant -44 diş
4- sinan 26 jant 44 diş

hava durumuna bakacağız ,
saat 04.30 bostancı çıkış -
ct günü olacak -
kısa mola anlayışları ve tempo ,
topik sürekli güncellenecektir,

arslanbey ekibi

1- melih çolak

kocaeli ekibi

1- berksan

gölcük ekibi,

1- yusuf ziya özen
2- tahir keskin

kartepe etab hazırlığı olacak evet 160 km lik olayı yapacağız ,,,

antreman şarttır ,,

(link)
Mayıs
PtSaÇaPeCuCtPa
181234
19567891011
2012131415161718
2119202122232425
22262728293031

evet 3-10 -17-24-31 aportta olacağız

tüm ekiplerin ortak buluşma noktası kesin olarak suadiye merkez camidir istanbul ekibinin işi zordur saat 04.30 da yola çıkacağız bizim oraya varmamız en geç saat 09.50 dir

muzaffer seni listeye almadım bunun iki nedeni var
birincisi işten kesin izin alacaksın cumartesi gününe,
ikincisi ise 160 km de ne yapacağını göreceğim ona göre karar vereceğim yapıp yapamayacağına,
senin 50 km pedal kesmeden derecen 26 jantta 2 saat 35 dakika idi ve 65 km de pedal kesmeden derecen ise ortalama 21 idi ,
etap
bostancı-eskihisar -topçular-suadiye köyü-kartepe otel-suadiye köyü-yalova olunca tam 201 km
180 km den sonra arazlar başlar bu da turun sonuna doğru olacak sabahtan geleceğin km de çabası sana 250 km ye patlayacak bura ,
onun için senin üzerinde fazla duruyorum senin önce 160 km de ne yapacağını göreceğim ondan sonra karar vereceğim kartepe için senin oralarda asla perişan olmanı istemiyorum ,
evet sinana gelince o da aynı şekilde 160 km var olacak ,
kartepede ne olabileceğini anlamak için ,
kerim mtb kaptanı olduğuna göre adamlarından sorumlu tutarım sinanı ve de muzafferi
kartepede sıkı bir ekip disiplini olacaktır ,
160 km de dereceleri gerek sinanın gerekse muzafferin iyi olmaz ise sorumlu kerimdir
yani buna rağmen gelmek isterler ise başaramayacaklarını bile bile o vakit benden günah gider sonra bana burada sitem etmeyin,çektinde gittin diye
kartepede kimseyi beklemem
kimsede beni asla beklemeyecek
bekleyenin ehliyetini aynen alırım ona göre :rolleyes:
kartepede kimseye acımam kimsede bana acımasın

ayrıca son olarak muzaffer attığın mesajda zati hazır olmadığını belli ettin hazirana atalım diye demekki içinde şüphe var dediğim gibi kesin olarak senin kartepede ne yapabileceğin 160 km de yatıyor , kesin geleceksin gelmez isen kartepeyi felan unut derim ,

Muzaffer K.
https://www.bisikletforum.com/images/statusicon/user-online.png
Kıdemli Üye
https://www.bisikletforum.com/customavatars/avatar71943_3.gif

Kudret abi antrenmanlı olmamız lazım yani bence biz bu kartepe olayına hazıran gibi girmemiz lazım kondüsyon şart abi?

attığın mesaj burada ,,,

Kudret abi tam kondüsyonumu ancak toparlarım diye haziranı yazdım.. ayrıca benim yaptığım km'ler tecrübeyle sabit gecenlerde 70 km 'de nonstop olayında gün içinde. Antrenman bitiminde 154km yapmıştım tecrübeyle sabit.

• Beğen
kudret abi mtb ekibi iyi dayanıcaklardır diye umuyorum, çalışmaları yapıcaz herkez ona göre hazırlanacak artık ama kartepe olayı hiç bi antremana benzemez diye düşünüyorum her an herkez orda kesilebilir geriye kalan kendinden sorumludur artık bu kesin ve net.
muzaffer yeni girdi aramıza ama oda dayanıklı boş değil etabı çıkaracağını düşünüyorum sinan zati canavar :) şekeri düşmedikçe bişey olmaz ona :D
Bana gelince bende sabırsızlıkla bekliyorum 16 km lik tırmanışı, benim olayım motivasyon bütün iş ve hayat stresimi o rampada atmayı düşünüyorum o motivasyonla bi çırpıda alırız orayı :)

@Kerim A.

Şeker düşmemesine çözüm buldum iyi bir kahvaltı herseyi çözuyor :) son performansim 105 km 8 dk mola 23,5 km ort 1500 irtifa :) bunu geliştirmem lazım önce

Bu mesaj mobilden gönderildi.

Kudret abi kartepeden bir çekincem yok ama hazırlıksızda yola çılkılmaz..160 km bir aksilik olmaz ise geliyorum abi antrenman şart size 160 km bana tam 200 km yazar :)

• Beğen
herkese teşekkür ederim,
evet bu işi yapacağız o vakit
allah herkesin yardımcısı olsun
bu etap gerçekten zor çünki ,
savaşa gider gibiyiz ama gerçekten savaş vereceğiz ,,
evet bu pazar saat 08.30 da dudulluda toplanarak darlık etabına 100 km de hazır olalım
şimdi tempo yok
sadece ekipçe yolu göreceğiz ve birbirimizi bekleyeceğiz
bilare etap iyice anlaşılınca 100 km non stop aynı etapta basacağız ,,

Geri