Scudo Sports

Sorunsuz alış-veriş yapanlara teşekkürlerimiz...

Merhaba,

Geçtiğimiz günlerde hemşehrim Şansal Uysal ile bir alışverişimiz oldu. Üründen kaynaklanan bir sorun yüzünden ürünü kullanamayacağımı anladım ve iade etmek istediğimi Şansal'a bildirdim. Sağolsun Şansal ürünü sorgusuz sualsiz geri almayı kabul etti; bugün buluştuk ve hem ayaküstü muhabbet ettik, hem de iadeyi yaptım.

Şansal'a buradan da teşekkürlerimi bildirmek isterim. Sattığı ürünün arkasında durması herkese örnek olmalı.

Scudo
Sıfır sattığım bir çift dış lastik için daha önce hiç tanışmadığımız halde bana güvenerek önce havaleyi yapan Mutlu Yiğit beyefendiye teşekkür ederim.
İnşallah iyi günlerde kullanırsınız; tekerinize taş değmesin.

Tapatalktan gonderdim Turkce karakter varsa "tepetaklak" olmus olabilir

@halil ibrahim duran
Esas ben size teşekkür ederim, bu dünyada güvenilecek insanların olduğunu tekrardan kanıtladığınız için. Karşılıklı güvenle bu dünyanın çok daha iyi bir yer olacağına eminim...

DRapid 3'le size bol keyifli pedallar...

@Mutlu Yiğit

Çok teşikkür ederim. İnşallah hepimiz kazasız belasız keyifle süreriz

Tapatalktan gonderdim Turkce karakter varsa "tepetaklak" olmus olabilir

Bisikletin kaparosunu ödemiş kalan ücreti ödemek için gönderderileceği günü beklerken bisikleti kargoya verdiği haberini verdi Burhan Çetin abimiz.
Kendisine, bize güvenip paranın tamamını almadan bisikleti kargoya vediği için çok teşekkür ederim.

Bülent Özer kardeşimden bir adet karbon sele borusu ve bir gidon boğazı aldım.Ürünler ilanda belirtildiği gibiydi.Paketleme de bir o kadar ozenliydi.Ürünün kendisine nasıl gelmesini istiyorsa o şekilde kargolamis,ayrıca teşekkürler Bülent.

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bende heybem, çadırım ve suluk kafesim için "Onur Onat"a,
Barend'lerim için "Murat Ali Güneş"e
Jantlarım için de "Orhan Bural"a teşekkür ederim :)

• /////////////////// •
Salcano NG650 V Fren 27,5"

Salcano Astro 26 HD bisikletini sorunsuzca gonderdigi icin "Savaş Uzun" a tesekkur ederim

Burak Paç arkadaşımızdan daha önce sayısal basınç göstergesi almıştım. Bu kez de Eggbeater pedal alışverişimiz oldu. Burak beyden aldığım her iki ürün de sıfır kondüsyonda ve çok titiz kullanılmış ürünler. Aracı site üzerinden alışveriş yaparak kredi kartına taksit imkanı da sunmuş oldu bana.

Kendisine sonsuz teşekkürler...

Sayın Ali AĞUN a çok teşekkür ederim, aldığım zincir sökme aletini özel tasarım ambalajı ile uygun fiyata verdiği için.

İnan Bey'in sattığı Raleigh Scandium yol bisikletini arkadaşıma önerdim ve kendisi beğenip satın aldı, bisiklet gerçekten parasının hakkını veriyor. Dürüstlüğünden dolayı kendisine, bizzat ve arkadaşım adına teşekkür ediyorum.

Sayın Ali AĞUN a çok teşekkür ediyorum. Kendisinden kasetdişli sökme aparatı aldım. İlgili ve iyi niyetli bir arkadaşımız. Kargolamada gösterdiği özen içinde arıyeten teşekkür ederim.

Sayın ALİ AĞUN'a uygun fiyata ve özenli bir kargo ile gönderdiği pedallar için teşekkür ederim. Alışveriş yapacak olan kişiler gözleri kapalı alışveriş yapabilir. Fotoğraflar:

https://i.hizliresim.com/B9pEnG.jpg

https://i.hizliresim.com/Z1bW6z.jpg
https://i.hizliresim.com/ozD25q.jpg

Hayırlı olsun Hasancım :)

------------------------------------------------------------

Mert Kasapoğlu'na sorunsuz ve kaliteli alışveriş için teşekkür ederim.

Emre Linkinpark

Emre Bey'le yaptığımız alışveriş güvenle tamamlandı; sorunsuz desem, hakaret etmiş olurum, gerçek anlamda söylüyorum.

Saygılarımla

Sayın Ender PİYALE dostuma alışveriş için teşekkür ederim, her şekilde elinden geleni yapan olumlu bir arkadaş..

Sayın Ender Piyale, aldığım Topeak MTX DXP çanta dedğiniz gibi tertemiz, sıfır gibi geldi.
Çok teşekkür ederim.

1Yıl kullandığım katlanabilir bisikletimi satmaya karar verdikten sonra 1 gün içinde sorunsuz ve güvenli bir alışveriş sonunda yeni sahibi olan @volkan günendi arkadaşıma buradan tekrar teşekkür ediyorum.

Geri