Scudo Sports

Sorunsuz alış-veriş yapanlara teşekkürlerimiz...

Yiğit Dikici adlı üyeden sorunsuz bir şekilde sram trx 3x7 vites kolları aldım. Ürünler satış ilanında aynen bahsettiği şekilde idi. Kendisi kargo ve ürün bilgilendirme sürecinde bana çok yardımcı oldu ve her aşamayı mesajla bildirdi. Buradan kendisine teşekkür ederim.

Scudo
Durumun aciliyetini bildirdikten sonra aldigim 3 urunu ayni gun kargoya veren Delta Bisiklet ve calisanlarina tesekkurler. Urunler geldikten sonra bir tesekkur daha ederiz.

Mehmet_Gürsoylu kardeşimden bisiklet aldık. Her türlü yardımda bulundu, zahmete girdi, güvenli şekilde elimize ulaştırdı. Kendisine teşekkür ediyorum. :)

Sayın Gökhan TOROS a sorunsuz alışverişimiz ve gösterdiği özen için teşekkür ederim. inşallah ticaretimiz devam eder.

Sayın caner ünsal'a teşekkür ederim ,iyi bir alışveriş yaptık kendisiyle .

Orhanalkaya nickli arkadaşımıza çok teşekkür ederim gönderdiği kusursuz zincir için. :)

Sayın M.Yalınkılıç arkadaşıma çok teşekkür ederim, daha ödeme yapamadan aldığım ürünü kargoladı.:)

• Beğen
Tepkiler: M.A.Y.
M.Yalınkılıç ve Pasa G. arkadaşlarıma ben de buradan teşekkür etmek istiyorum.

Engin Yağız (shimano 105 arka arttırıcı) , Murat Atay (Continental GrandPrix 700x24)ve Altan Kalay (43 numara Sidi Logo yol ayakkabısı) arkadaslara tesekkur ederim.Bütün ürünler sorunsuz elime ulaştı.

Burak Adalı'ya teşekkürler . saati saatine sorunsuz bir alışveriş yaptım .

Erendiz Çetiner Arkadaşıma çok teşekkür ederim, çok ilgili ve dürüst bir kişi.
Sözünün eri az kalan insanlardan..

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Tolga Yücel'e teşekkürler . 0 problem .

Hüseyin beyle sorunsuz bir alışveriş gerçekleştirdim. Ürün yanında gönderdiği küçük ama değerli hediyesi için de kendisine teşekkür ederim.
@hüseyin muhammed odabaş

Cemali Bey ile yağtığım alışveriş sorunsuz olarak tamamlandık.Güvenilir birisi kendisine teşekkür ederim.

@Cemali Avcı

• Beğen
Tepkiler: avanak_abdi
@V. Uğur Sabuncu

Ben teşekkür ederim. Memnun kaldıysanız ne mutlu.

Ferhat Köse bey'e sorunsuz alışverişteki ilgili tavrından dolayı teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
ALİ'ye (Ali Ağun) teşekkür ederim, aradığım parçayı birkaç saat içinde postaya verdi. Tavsiye ederim.

Geri