@umutcelik
Peki o zaman kurallar diyorsunuzya hani o sizin sade kitaplar da yazan "bisiklet trafikte en sağ şeridi kullanır". İstanbul'da bir çok yol da sağda araç parkı olur, o zaman biz o şeritte park etmiş araçların yanından her an bir kapı açılma veya sağdan gelen bir sapaktan çıkan aracın çıkarken bizi göremeyeceği bir şekilde ilerleyelim. Eeeeee ne de olsa sizin dediğiniz gibi her şey kitap.
Sanırım kuralları ve düzeni savunan bir tek sizsiniz ve başka kimse değil. Bana etrafımda bir çok kişi ne güzel sende bisiklet var istediğin yer de ters yönde de gidersin dediler mi saçlarım diken diken olur. Hatta ters yönde gitmemeye o kadar alıştım ki geçen gün eve yakın her zaman bisiklet ile geldiğim güzergahtan yürüyerek gelirken yine aynı yola sapıyordum kendi kendime la yürüyorsun niye oraya sapıyorsun manyakmısın dedim.
Hah güzel bir de trafik kaosu demişsiniz. Profilinizden anladığım çok güzel ve sistemli bir şehir de yaşadığınız. MAdem oradan bize ders veriyorsunuz, buyurun İstanbul'a buraya gelin ve bize doğrusunu uygulamalı öğretin.
Ha tabi bunun yanında sırf saha da değil internet üzerinde bisiklet kullananlardan ziyade bunlarla uğraşmanız gerektiğini hatırlatmak isterim.
Saygılar