Çok şekil. Aynı zamanda 10' da 8 riskli. Kendinize dikkat edin. Otobüs muhabbetine dahil olmayacağım. Sağlıklı huzurlu günler, uzun sürüşler dilerim.
Kullanırken normal ama aksiyondan izleyince şekilli oluyor

Dilekleriniz için teşekkür ederim
Böyle olaylar olduğunda her zaman Hollanda gibi ülkeleri örnek veririz. Ama başta değil olay olduktan sonra. Ters el ile kapı açma kuralını ben 25 yaşımda öğrendim.
Kapı açmayı ters elle değil hep aynayı kontrol ederek açıyorum. 14yıldır aktif araç kullanıyorum 1 kez bile aynadan kontrol etmeden kapı açmadım ve yolcular varsa onları hep uyardım. Bekle, tamam aç kapıyı gibi. Eşimde hep aynadan kontrol eder açar, babamda annemde. Teker izi muhabbetine gelirsek, bisikletle trafikte ilk gitmeye başladıgımda, ağır vasıtaların ve otobuslerin teker izlerine hep dikkat ettim. Bir arkadaşımız uyarmış otobusun en arka kıçında durmayın diye evet, otobus sağa yada sola dondugunde o koca kıç bi anda 2 metre kayıveriyor. Araç kullanırkende buna hep dikkat ettim.
Yaşadığın yer 50 binden az olacak. O nasıl bir sürüş tırstım imanıma.

O kadar trafikte bisiklet sürmek her babayiğidin harcı değil.
Son videoyu izledikten sonra kalahari çölünde aslanların arasında sürmek daha güvenli geldi.
Kalahari çölü be diye baktım cidden

Aslanlar varmış ama

Africa twin lazım anca kaçarsın

Büyükşehire alışıyorsun, bu video bi kısmı sadece, konak-çankaya-halkapınar-bornova-bayraklı ordaki trafiği gorsen kıpırdamıyor.. Durgun trafikte bisikletle aralardan yavaş hızla geçmek emin ol daha güvenlidir. Duran araç şerit değiştiremez ama kapı açabilir, araladan yaya fırlayabilir. Videoda yayanın fırladıgı görmüşündür, hep oluyor. Trafik hareket ediceğini anladıgın zaman o zaman şeride geçmen lazım. Kendine güveniyorsan, çevik ve iyi bir şekilde hızlanabiliyorsan sol şeride geçip önündeki aracın hareketini beklersin.. 50binden az demiştin valla bayıyo o tarz yerler

Uyku basıyor giderken
Bisikletli ve oluşabilecek olumsuzlukları gülerek karşılıyorsanız lunapark gibi oluyor.
Ben dahil bir çok kişi öyle, o şekilde gitmesinin yanlış olduğunu yazdığı için sayın @Burak B. üşenmeyip o trafiğin içine pür dikkat, 10 km/sa hızlarla girmiş.
Trafik arasında videodaki gibi gidiyorum zaten

Hafiften ön yargı seziyorum 'bir çok kişi uyardı diye burak hızını düşürmüş vs' Üşenmekle alakası yok, hayatımı sevdiğim için, eşimi sevdiğim için, evde bekleyen eşim, beni seven anne ve baba oldugu için, trafiğe bisikletle ilk çıktıgımdan beri bu şekilde kullanıyorum. Arabayıda yavaş kullanıyorum 14 yıldır aktif araç kullanıyorum 1 kez kazaya karışmadım, ilk ve son ceza sigortamı zamanında yatırmayıp polisa yakalanmaktı
@umutcelik Neden gerildinki? Aksine gayet huzurlu şekilde ilerliyorum, diğer arkadaşlara bahsettiğim gibi duran trafikte aralardan, kontrol edebileceğin hızlarda geçilmesi gayet güvenli. Trafiğin harekete geçiceğin gördüğünde şeridine girip ve akışına göre ilerlemek önemli. Zaten kullandıgım arka flasor knogg r70, on far 1600lümenlik. Görmemeleri imkansız

Farı goren surucu yer açıyor geçmem için. Kol kaldırıp sinyal verme olayında sadece trafik aktıgında, kask aynasından aracın sabırsızlıgı gördüğümde sinyal veriyorum, aksilik çıkmadı yer verdiler. Fakat sürekli sinyal verirsem bu sefer gidonu tek elle kullanma muhabbetine dönecek.
''Eger Turkiye'de bisikletle ise gidip gelen herkes bu videodaki gibi surmek zorunda kaliyorsa''
Malesef türkiyede bisiklet kullanım şekli bu. Hindistandaki motorsiklet trafiği düşünün çok karışıktır nasıl çarpışmıyorlar deriz değilmi? Onlara göre normal geliyorsa, bizim türkiyedeki trafik normal geliyor. Avrupaya geçsek bende alışamam ne sakinmiş derim.