Burak B.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.960
- İsim
- Burak
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
İki yanlış bir doğru etmez. Burada bisikletlilerin sıklıkla yaptığı ceza sahasındaki altı kusurlu hareketten biri yer alıyor. Ceza sahası diyorum agır tonajlı araçların trafikte durur halde yanında yöresinde bulunmak ciddi bir tehlike. Bisiklet kullanıcılarına bu olay bir ibret vesikası olarak izletilmeli. Otobüsün kör noktasında hareket ediyorsun; denge kaybı, lastigin kayması, dikkatsizlik veya çarpışma sonucu daha trajik bir son ile karşılasman pek mümkün.
e o zaman, otobus gorunce ne yapalım bekliyelimmi?
Yokuşlar düz gibiSpecialized Tarmac Sl de uçuyor maşallah, yağ gibi.
Hocam çok geçmiş olsun.
Kurallara göre şöför belki hatalıdır, ayrıntısını bilmiyorum. Ama tamamen arkadaşça söylüyorum ki mecbur kalmadıkça otobüslerin, minibüslerin sağından geçmemelisiniz. Ben de bunu benzer bir kazayı son anda atlattıktan sonra farkettim. Geçmeye mecbur kalırsam da hızımı çok düşürüp öyle geçiyorum artık.
Öncelikle dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.. Bazıları tek elle kullandıgımı düşünmüşler, YANLIŞ! Diz termallerimi düzelttiğim anda denk geldi, 2 el olsaydı bu sefer sert fren nedeniyle, bisiklet beni atardı. Yolcuya çarpmam hava yastığı etkisi gösterdi, ayrıca orası kavşak, otobusu geçince sağa donucektim, videoda elektrikli motorluyu gordugunuz gibi orda sağa donuş var. Duraklarda hiçbir zaman sağından GİTMEM! Trafikte ayda 750-800 km yol yapıyorum 4 mevsim. Durak yok ve kırmızı ışık. Sağa donmem gereken yolda otobusun solundan geçip, onunden sağa donup, şöfor beni gormeyip ezebilirdi. Bu şekilde düşünelim,