Scudo Sports

Sonunda Yola Geldim. Bendeee..

@kivilcimb
Teşekkür ederim. Hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah.

• Beğen
Tepkiler: sewko123
Scudo
hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim

Hayırlı olsun inşallah, Güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@Atilla Gobel
Teşekkür ederim. Bakalım inşallah daha güzel olacak turlarım. İşe gidip gelmek nasıl olacak merak içerisindeyim. 25 - 28km ortalamanın üzerinde seyir edebileceğim inşallah.

Güle güle kullan. Fiyat gerçekten komik ama bisiklete binilen ülkelerde ikinci el fiyatları bizi kıskandıracak mertebede gerçekten. Bir arkadaş 50pounda (yaklaşık 80euro eder) tertemiz bir tane aldı önceki hafta.

• Beğen
@Kaan.Özçelik

Kesinlikle haklısın. Bu durumun tamamen arz talep meselesi olması ülkemizdeki bisiklet piyasasının ne durumda olduğunu gösteriyor.

Kazasız belasız keyifli pedallamalar

Hayırlı uğurlu olsun hocam .Yurt dışından hangi siteden aldınız . Satın alma aşamalarını yazarsanız kısaca bizde bilgilenelim :):)

• Beğen
@Yowamushi

Çok teşekkür ederim. Şu sıralar tam 6 psikopat köpüş ortalama 2 - 2,5km ara ile işe gidiş güzergahımda konuşlanmış durumda. Neyse ki hepsi de ya serbest ama bahçe içerisinde yada tasması ve bağlı ancak bahçe kapıları açık duruyorlar. Bir gün birisinin sahibi kapıyı yada tasmayı unutacak ya hadi hayırlısı..

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim :) kadro rengi çok hoş özellik parlament mavisinin oldugu bölümler çok yakışmış nazarlardan korusun tanrı :D

• Beğen
@sebahattin atalay

Uzun zamandır yol bisikleti arıyordum. @Murat Cömez abi de bunu biliyordu. Sağ olsun üye olduğu kulüplerin birinden buldu benim için. Baya bir aradı. Sonunda o mu? Bu mu? Derken bunu bulduk. Hiç üşenmeden 100 km ileride bulunan yere gitti ve elden aldı bisikleti. Baya da pazarlık yaptı. ☺ Geriye kalan tek sıkıntı nakliyesiydi. Onu da çözdük. Sonunda..

Öncelikle hayırlı olsun. Ben 80€'yu nakliyat sanmıştım, bisikletin komple fiyatı mı?o_O

• Beğen
@Saturn
Merhaba evet bisikletin komple fiyatı. ☺

Simdiden hayirli olsun Serkan kardesim. Bisiklet benim de çok hosuma gitti. Yardimci olabildigime sevindim. Yalnız bisikletin ayankolu degismesi ve ön aktarici takilmasi gerekiyor, alirsan çok daha güzel olur. Bisikletini sana gönderene kadar ben yapa bildigim upgradeleri yapmaya calisirim gerisi sana kalir. :)

@Murat Cömez
Evet abi. Aynakola farklı bir çözüm buldum. Keza ön aktarıcı içinde. Emeğine, ellerine sağlık. Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
geçen gün 8 tane poliüretan paten tekerleği için avrupa fiyatıyla 90 EUR civarında harcama yaptım o yüzden belirttiğiniz fiyata inanmak istemiyorum :(

@ozgur908

Çok güzel bisikletler var elbette ama çoğu yayımlanmadan ve haberimiz olmadan satılıyor. Bu hakikaten güzel şans dı.. Dilerim herkes gönlünde yatan bisiklete sahip olsun.

@sewko123

Çok teşekkür ederim. Rengi beni de cezbetti. Maviyi sevdiğimden mi ne? ☺

Geri