Scudo Sports

Sonunda yol'a geldim Mosso 722 - 105

Noktayı koymuşsun hocam, bundan sonra yollar altından kayıp gider. :) Tekrar güle güle kullan.

Scudo
kazasız sürüşler :) çekiçi duruyor

@ahmetcan44
jant işi tam nokta değil de virgül gibi kalıyor :D kışın ortasında 2 lastik aldığımda tam nokta olur.

@Tunakan Önen

@Berksan

teşkkür ederim arkadaşlar, kazasız sürüşler dilerim.

Bugün Bende Mossa race 722 105 Kadıköy suadiye deki Star bisikletten 2050 tl 10 ay taksitle satın aldım ve bisikletim de aldım. ha ayrıca belirtmekte fayda var ellerinde 52 kadro mavibeyaz renk bir 105 set bisiklet daha var. İlgilenen arkadaşlar olabilir diye belirtmek istedim. Hava çok müsait olmadığı için test sürüşü yapamadım, ama benim emektar Biachi aspid sf den sonra mossa bisiklet kuş gibi hafif geldi. Ufuk beyin çok değerli paylaşımının tamamını okudum, gerçekten çok faydalı olmuş. Mosso 105 için çok sorulacak sorum olacak ama kullandıkça tabiki, zira ilk defa yol bisikleti kullanacagım. kazasız sürüşler dilerim..

az önce bende kapora bıraktım pazartesi salı gelecek mavi beyaz mosso 722 105

Harika bir bisiklet.Güle güle binin.

• Beğen
Tepkiler: KARIZMATURK
@ALİ BAL
teşekkur ederim. kazasız sürüşler dilerim

@ALİ BAL gercekten güzel bisiklet şimdiden hayrlı olsun, güle güle kullanın

@Ali Ceylan

teşekkür ederim

Güzel olmuş hayırlı olsun bence gidonu değiştirin çok rahatsız ve itici gözüküyor göze sanki.

@Berke1903
Bugun sahilde ilk sürüşü mü yaptım. gidonda daha önce yol bisikleti sürmediğim için karşılaştırma yapamıyorum, ancak bana rahatsızlık veren bir durum olmdı. Sadece verilen spd pedali taktırdığım için arada spor ayakkabım kaydı ama onu da zaten ilk sürüş olması nedeniyle tedirgin ve dikkatli olduğumdan :) çok sorun olmadı. kazasız sürüşler ..

• Beğen
Tepkiler: Berke
Evet sanırım utku bey bu pedal konusuna değinmişti. Biraz da tartışmalara sebep olmuştu. Ama basit bir pedal iş görür. Bende eşimin dağ bisikletinde ki basit pedalları söküp mosso ya takacağım, ( kış günü hanım bisiklete binecem derse gidip 5 liraya alırım bir tane ) şimdilik mantıklı gibi görünüyor.

Güle güle kullanın , kazasız belasız, MOSSO satan başka yerlerde var, örneğin: UZUN Ticaret, Çankırı Caddesi No:65 ( YIBA dan Dışkapı ya doğru ).

@Berke1903

gidon sakin kullanım için fazlasıyla güzel, kavisi kısa olduğu için çok eğilmeden kullanım imkanı veriyor fakat agresif sürmeye başlayınca dar kavis yüzünden avuç içi tam olarak frenlere yaklaşamıyor o yüzden 2014 sezonunu yeni bir gidon ile karşılarım gibi :) göze rahatsızlık vermesi konusunda sonuna kadar katılıyorum bisikletin görüntüsü cidden yarım kalıyor. ihtiyacım olan gidon tipini henüz belirleyemedim büyük ihtimalle anatomik gidon tipini seçerim.

merhaba UtkuSener bey ön lastik 100 arka lastik 110 psi hava bastginiz belitmsiniz, bunu nasıl mve neyle yaptniz? ben el popasi ile 90 zor buldum basmıyor benzin istasyonlarda sibop cevrcide kullandim ama ya ben yapamdi yada olmyor, ayrca vites kullanimda ön dişlden cit cit sesi gelince 2 defa söyel yap dedi aldgim yerdeki usta ama ben yapinca büyük dişliye geçiyor :) bu konuda da yardımınız beklyorum. teşekkürler

@KARIZMATURK

çoğu zaman ayaklı büyük pompa kullanıyorum, bisikletin yanında taşıdığım el pompası kendini parçalasa 75psi basıyor :)
benzinlikteki pompanın uç yapısı ve kullanılan dönüştürücü önemli, benzinlik pompasının içindeki dil eğer sibop diline basarak hava yolunu açıyorsa çoğu zaman hava kaçırır ve basamazsınız bisiklet sibobunu dil ile değil de basınç ile açan pompa ağızları ile hava basmak daha kolay. sibop dönüştürücüsü de iç yüzeyinden conta destekli olursa hava kaçağı daha az oluyor.

• Beğen
şu ana kadar 150 km yol yaptım 722 105 ile. Gidonun görüntüsü hariç şimdilik hiç bir sorun yok. Tabii ki de şu da çok önemli benim bisikletimi kıyaslayabilecek hiç bir bilgim yok ki daha önce hiç yol bisikletine binmedim o yüzden şöyle sürüşte bu iyi böyle sürüşte bu kötü diyemiyorum. Tabii ki yol bisikleti ile dağ bisikleti kıyaslanamaz ama ben daha önce dağ bisikletinden başka bisiklet kullanmadığım için onunla kıyaslamaktan başka çarem yok. O şekilde duruma bakınca da yol da yol bisikleti kullanılırmış hakikaten çok keyifli yol bisikleti. Yarın işe arabayla gitmek zorundayım. İzne ayrılacağım iş yerimden gelecek eşyalarım var hani bir yolunu bulsamda keşke bisikletimle gidebilsem diyorum valla.

• Beğen
ellerine sağlık çok açıklayıcı güzel anlatım olmuş

Geri