Scudo Sports

Sonunda Yola Geldim. Bendeee..

hayırlı olsun @SerkanH maşallah diyelim nazar değmesin. o fiyatı da her yerde söyleme diyeceğim ama forumda deklare etmişsin :D

@Murat Cömez 'ın bu konuda yardımları her zaman takdire şayan dır :D

Scudo
Bisiklet gelince anında temizinden 100 € veririm. :D:D nakliye de bana ait :D hayırlı uğurlu olsun bu arada. kazasız belasız binersin inşallah. :)

hayırlı olsun. yol bisikleti candır :)

Hayırlı olsun kazasız pedallara:harika:

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@halil ibrahim duran
Teşekkür ederim. Fiyat olayi valla azımdan kaçtı bir kere. Çok heyecanlıyım. Merakla bekliyorum işte..

@SerkanH Hayırlı olsun çok güzel. Güle güle kullanın. Hakikaten resimlerine bile bakmaya doyum olmuyor. Acaba bundan önce Mtb mi kullanıyordunuz? Eski bisikletinizi sattınız mı yokda ikisini birlikte mi kullanacaksınız?

@SerkanH
Aramıza hoş geldin derdim ama ben artık cyclocrossçuyum, yollu değiliz artık ;)

Bu fiyat normal değil gibi geldi bana acaba faturası falan var mı çalıntı olma ihtimali olabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@elbruz
Yuntdışında normal, Sonuçta neredeyse on yıl önce üretilmiş kadro, elden geçmesi gereken yerler var.

Kadro ve jantseti temiz, biraz bakımla ön artırıcı ve aynakolla çok güzel başlangıç yol bisikleti olur, ki onlar da almanya da 30-40 Euro ya tutar ya tutmaz

@elbruz
Faturası, garanti belgesi ve bakım fişleri bile duruyor. Aldığımız insan çok güvenilir birisi. Edindiğim bilgilere göre yurt dışında çalıntı bisiklet satmak Türkiyedeki kadar kolay değil. Noterden kayıt yaptırıp öyle ilan açıyorsunuz.

@elbruz
Bu soruyu sormanizi bile hakaret kabul ederim ben.
Ben calinti bir mali ismim adresim yazan bir koliyi türkiyeye gönderecek kadar salakmi görünüyorum. Hatdaha bu bisikleti kargoyla degilde annem augustosda ucakla giderken götürecek ve teslim edecek, 80 yasindaki bir kadini calinti mal ile zor duruma sokmak istemez herhalde kimse. Allaha sükür simdiye kadar haraminda yanindan gecmedik.
Evet fiyati okadarda normal degil, aldigim kisi yasli ve ilk sahibiydi, 270€ istiyordu ben konusarak sohbet ederek 80€ indirdim ve aldim. Tüm belgeleri var ve bisikletle beraber serkana ulasacaktir.

Eger burada bir Isim aniliyorsa ve o isimde yardimci olna kisiye aitse, ozama bu tür sorularinizi özelden sorunki yardimci olan kiside suclu durumuna düsmesin.

Bu bisikletide 60€ya almistim, bunun fiyatida hic normal degil carbon bir bisiklet icin. Simdi ben Calinti bisikletlerimi topluyorum garajimda yada kendimmi caliyorum?
60 Euroluk Carbon Klasik "Giant" Bisiklet... - BisikletForum

@Murat Cömez abi sen arkadasin kusuruna bakma sadace Turkiye de ki fiyat politakasinda asikar olunca ve sadece Turkiyede ki kazikci esnaflarla muhatap olup yurt disindan bi haber yasiyinca boyle tepki verilmesi normal.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Bisiklet güzelmiş hayırlı olsun güle güle güzel günlerde kullan.

@Murat Cömez

Ben bilmediğim için sordum, yurt dışında yaşamıyorum. Fiyatı çok ucuz geldi. Zaten alan arkadaş da sakince açıklamış durumu. Yani sizin böyle bir tepki vermenize gerek yok bence. Bilmeyenlere anlatıldığı zaman zaten onlarda anlamış oluyorlar...

Evet diğer konunuzu da inceledim anladığım kadarıyla sizde ciddi şans var ki hep bu kadar uygun fiyatlı bisikletleri bulabiliyorsunuz dediğinize göre çok da kolay değil her yerde bu kadar uyguna satılmıyor böyle bisikletler...

@HAKKANİYET

Teşekkür ederim. Hep birlikte inşallah.. :)

Geri