@elbruz
Siz bana direk olarak bir sey demediniz ama aldigim bir sey icin manali manali konusuyorsunuz. Siz neyi nasil nerden alacaginizi bilmediginiz icin bu kadar süpelisiniz herhalde. Size tavsiyem önce insanlara güvenmeden önce kendinize güveninizi bulun inan bana size yrdimci olacaktir.
Benim 60€ya aldigim bisikletin calinti olup olmadigini bilmedigimi nerden biliyorsunuz, bakin yine bir dokundurma. Benim herzaman gitdigim ve her hafta o bisikleti satan kisiyi orada gördügümden dolayi bence calinti mal satamaz ki ben yinede nekadar güvensemde polise numarasinida arastirdim ve calinti degil dediler.
Üstelik satan kiside bana kaseli fatura verdi. Düsününki bu adam bana calinti bisiklet satiyor ve ben yolda sürerken polis durdurdu beni ve bu bisiklet calinti dedi. Ozaman o saticinin hali ne olur haberiniz varmi sizin, burasi almanya unutmayin. En cok güvendigim tarafda adamin 2.el bisiklet satis magzasi olmasi.
Size tekrar söylüyorum ben güvenmedigim ve ne oldugu beliriz kisilerden birsey almam ve simdiye kadarda almadim.
NOT: Peki birdefa yazdiniz sordunuz ve cevabini aldiniz üstelik bu tür sorulari özelden sorun diye söylemistim. O halde ikinci birdefa neden yazdiniz? Evet burasi sanal ortam olabilir ama birinin adi geciyorsa ve iylik olarak geciyorsa böyle sorular olmaz. Sanal sanalda okadarda sanal degil, eger okadar sanalsa burasi ozaman facebook daki gibi yazisalim.
Bu bir tartisma degildir yanlis anlamayin ama benim gecekten cok gücüme gitidi yorumlariniz.
@Soner Közen arkadasimizin dedigi gibi....
"Sahibinden.com"da, 5000 TL ye satılan klasik! bisikletlerin, 50-250 euro arası satıldığı yere Almanya denir.