Scudo Sports

Sonunda bu da oldu, kurşun sıktılar.

Bu nedir abi yaa...

İzmir Bornova da adam silah çekiyor. Çekmek ile kalmıyor bir de ateşliyor.

Allah yardımcımız olsun :(

Scudo
Doğuda terör batıda maganda trafikte terör.. Bu ülkede yaşamaktan korkuyorum.

Öncelikle yaşadığınız bu çok korkunç ve trajik olay için size çok geçmiş olsun.Sizin yaşadığınızın yanında esamisi okunmamakla beraber İğneada'ya yaptığım bisiklet gezisinde neredeyse her iki arabadan birinden küfür ve hakaret işitmiştim. Bunlar, bu ülkenin bir ferdi olmaktan utanç duyduğumuz anlar maalesef. Merak ettiğim acaba dernek veya herhangi başka bir bisiklet oluşumuna bu konuda bilgi verdiniz mi, ya da onlar size ulaşarak destek verdiler mi? Yorumlarda pek çok arkadaşımızın gitmek istediğini okudum.Size tavsiye vermek elbette ne benim ne de bir başkasının haddidir.Ve böyle bir olayla yüzleşmek çok da kolay değildir ancak ben yaşam tarzımı,elimdeki tek keyfimi üç beş çapulcuya bırakmayacağım. Yine bisikletime binip yine yollara düşeceğim. Ben bırakırsam meydan müptezel insancıklara kalacak. Size çok çok geçmiş olsun. Sevdiklerinize ve kendinize daha fazla zaman ayırıp bunu atlatmanızı bekliyoruz. Destek için yapabileceğimiz bir şey olursa elimizden geleni yapamaya gayret edeceğimizi bilmenizi isterim. Baki selamlar.

Geçmiş olsun dışarıdan biri için belki inanması zor fakat İzmir'de yaşayan biri olarak beni pek şaşırtmayan eylem. Çıktığım turlarda bu kadarı olmasa dahi bende tacizlerle karşılaşıyorum. Bağıranlar mı dersiniz, küfür edenler mi. bira kutusu ya da içki şişesi atan, elindeki puroyu fırlatan. Bir çok kez ağır tepki verdim henüz biri bile durup cevap vermedi. Bendeki beklentide saçma aslında delikanlı adam zaten böyle bir eylemde bulunmaz kaldı ki durup cevap verecekler. İzmir de diğer iller gibi aldığı göçlerle yaşanmaz bir yer olma yönünde hızla ilerliyor. İnsanlar şehre uyum sağlayamıyor şehri kendilerine uydurmaya çalışıyor ve ne yazıkki bunda da başarılı oluyorlar. Bizim gibilerin yaptığı bu tür spor ya da aktiviteler onlara çok yabancı geliyor. Bu tür tepkiler bizleri dışlamak için. Eminim bu yaptıklarına kendileride bir anlam veremiyor çünkü bir fikir yürüterek düşünerek yapmıyorlar tamamen iç güdüsel davranıyorlar. Ne zaman düzelirler? bu çok zor....

Allah korumuş büyük geçmiş olsun. Milletimizin çok büyük kısmı hala çok cahil. Ne kadar öğrenirler orası da tartışılır. umarım bunu yapanlar cezasız kalmaz

geçmiş olsun

Buna oha denir başkada bişey denmez bira şişesi falan fırlatmışlardı üstüme kırıp küfür falanda etmişlerdi bana ama silahla ateş edeni ne duydum nede denk geldim izmirde olması benide şaşırttı ankara da olsa hiç şaşırmazdım da tabi izmire nerden geldiği belirsiz o holiganların çok geçmiş olsun

Öncelikle çok geçmiş olsun.

Bu olayda herhangi bir gelişme var mı ?
Gerçekten merak ediyorum ne olduğu konusunda..

Bu tarz olaylar gerçekten çok üzücü ama bu olaylar karşısında, dünya üzerinde ş...lik yapan tek ülkeymişiz gibi bahsedilip, herşeyin Avrupa ve Amerika'da çok güzelmiş gibi anlatılması da ayrıca üzücü bir durum.

Bir kere biz her türlü ekipmanımızla yollara çıkabiliyoruz. Dağlar, taşlar, ormanlar, akarsular eşliğinde extreme yapabileceğimiz sayısız yerler var. Belki oran olarak bisiklet kullanıcısı ve bisiklet bilinci kişi sayımız az olabilir ama doğu ülkelerinde insanlar bizim beyaz eşyacılarda satılan bisikletleri bile bulamıyor. Bulsalar dahi kullanacak doğru dürüst asfaltları yok. Bu yönüyle bir kere şükretmeliyiz. Diğer yandan Avrupa standartlarının altında donanım ve bilince sahipte olsak (ülke olarak) cahillik ve pislik yapacak insan heryerde var. Türkiye'den çıkmamış, görmeden etmeden biz şöyleyiz, biz böyleyiz diyoruz. Amerika ve Avrupa sadece filmlerinde öyleler. Ve o filmlerinde okullarının eğitimlerini de görüyoruz. Sanat ve festival filmlerini izleseniz halimize şükredersiniz. Çünkü o filmler gerçekleri yansıtıyor. Ayrca yabancı basını takip ederseniz yaşanan olaylardan aklınız hayaliniz durur.

Hasılı ülkemi seviyorum ve her yerde herşeyin başımıza gelebileceğini düşünüyor, eğitim ve şuurun insanlara verilmesini her zaman destekliyorum.

@timurdigital

çok geçmiş olsun,kültürden medeniyetten uzak bu insanlarla aynı havayı soluyor olmak ne kadar acı,:(

Geri