Scudo Sports

SON KARAR CARRARO DAYTONA 436 mı CR-x 912 mi

Enes.

Üye
Tepki
21
Bisiklet
İdeal
daytona 436: (link) FİYAT-1050
crx 912: (link) FİYAT-1192

Scudo
evt büyük ihtimal öyle olacak gibi ama daytonanın kadrosu cok hoşuma gitti daytonayı daha uygun bir fiyata alıp aradaki fiyat farkıyla donanımı eşitlesem daha iyi olmazmı ?

Ben öncelikle görsele baktım sonra donanıma baktım,görsele baktığımda da crx912 daha hoş geldi.

Crx 912 daha hoş duruyor böyle daha atak duruyor gibi tabi daytona da kötü değil ama crx daha bir güzel sanki

SevmedİĞİn bİr kadro alma derİm mantikli olan daytonayi alip Üzerİndekİ sevmedİĞİn donanimlari satip + 200 tl ekleyerek cr x ten Çok daha İyİ bİr bİsİklet oluŞturabİlİrsİn zaten kadro kalİtesİ ayni zevklerİmİz ayni bente daytona al derİm

• Beğen
Tepkiler: gok
@Eren Sakallı

Ne alaka? Neresi tartışılmaz? Hem iki bisikleti de kullandın mı?

Bence daytona al. Görüntü olarak Daytona crx e göre daha pasif durabilir ama bu sadece resimlerd böyledir. Bisikleti yakından gördüğünde daytona kesinlikle hoşuna gidecektir. Crx in ön attırıcı ve aynakolu(!) daytonadan daha düşük. Crx neden pahalı peki. Latikler schwalbe ondan olsa gerek.

• Beğen
Tepkiler: Enes.
@Sait Hislioğlu

Herkes kendi bisikletini önerirse zaten yararlı olamayız.Evet iki bisikletide kullandım(ama kendi bisikletim degil) bence daytonanın 912 degil 812 ile karsılastırılması lazım.

• Beğen
Tepkiler: adapolat ve gok
daytona daha ağırdır birde cr x 912yi stokta bulursanız alın :)

@strongyucel

daytonaya baştan beri sempatim vardı sanırım daytona alıcam teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: gok
Ben olsam Daytona alırdım. 912'nin artısı lastikleri, Daytona'nın artısı ön arttırıcısı ve daha uygun fiyatlı olması. Bence görsel olarakta Daytona daha iyi.

• Beğen
evt daytona alıp lastikleri yeniliyecem kafama takılan crx 912 nin hidrolik fren serisi daytonadan yüksek bir modelmi acaba ?

@Enes.

onu ben de çözemedim işte:) bir de crx 912 diyenler sebeblerini de yazsın.

ağırlığın bi önemi yoksa daytona alabilirsin hidrolik frenler 912nin daha iyidir fiyat aralığıda ,hem ağırlık hemde hidrolik fren farklılığından konulmuştur

pek sanmıyorum firmaların neyapacagı belli olmuyor

crx incetilmis kadro hafif ama daytonanın nesi varki:D daha guzel ayrica su agirlikları kafada sorun yapmayalım.donanım da onemli. (link) su linki okuyun hafiflikte neymis yercikimini unutmayalım.ruzgar da hafiflik savrulur.sürüs onemli. (link) bende olsam daytona alirdim.

• Beğen
Tepkiler: Enes. ve adapolat
benimki carraro cr x 1012 , daytanodan biraz daha hafif sadece aralarında çok bi fark yok ama bu fiyat değiştirmek için yeterli .

• Beğen
14 kgnin üstüne çıkmadıkça ağırlığın bi önemi yok aslında sonuçta yük filanda taşıyıcaksın

Geri