Scudo Sports

Ghost Tacana 2 mi ? Bianchi AFX-7029 mu ? Carraro Big 929 mu ?

Nexura35

Üye
Tepki
0
İsim
Yiğit
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet alacağım yaklaşık 1 aydır karar veremedim Kadro bakımından hangisi daha kaliteli ileride parçalarını geliştirmek istiyorum 90 kg yim biraz sert kullanıyorum hangisinin kadrosu daha dayanıklıdır Bianchi de 7005 Triple Butted Hydroformed 1.1/8"-1.5 Yarı Entegre kadro var Bu üç kere dipçiklenme olayı sağlamlık mı ? kazandırıyor hafiflik mi ?

(link)

(link)

(link)

Scudo
Ghost htx 5 lc . kardeşim bunu almanı tavsiye ederim

2015 model full xt carbon kadro 29 jant 10.5 kg . 5000 tl civarı .

Kardeşim bursada kent meydanı civarında tekyıldız bisiklet var orda 5000 tl . Benimde niyetim var .

(link)

@hasan suna Bey, konu sahıbının lınkını verdıgı bisikletlerın fıyatlarına bakılırsa 2000 lıradan az bır butcesı oldugu ortaya cıkıyor.Şu ana kadar gordugum tavsıye konuları ıcınde , Maksımum 2000 liralik butcesı olana 5000 liralık bisiklet tavsıye eden sayılı kısılerden bırısısınız.Tebrık ederım :)

• Beğen
Tepkiler: oguz62
Donanım olarak Carraro üstün gözüküyor. Ghost'un kadro kalitesi iyi fakat donanım olarak o fiyatı hakettiğini düşünmüyorum. Yerinizde olsam tercihimi Carraro'dan yana kullanırdım.

Kardeşim ben sana öneri bulundum git de al demedim .

Bu arada carraro al .

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Bütçem en fazla 2.000 lira yine de teşekkür ederim yorumunuz için

Bisiklet alırken acele ye gerek yok benim 6000 tl bütçem var halen bekliyorum . onun için biraz daha araştır değerlendirme yap derim .

Geri