Scudo Sports

sedona 301 mi carraro grande mi?

derya çetin

Aktif Üye
Tepki
25
merhaba. sayenizde tam karar verdim diyordum ki(carraro) sedona çıktı başıma şimdi.:) bi el atında tam karar verebileyim:)

sizce bu ikisinden hangisi daha iyi .

(link) sedona 301

(link) carraro grande

Scudo
Bütçeniz ne kadar? 700 lira ayırabiliyorsanız, biraz daha iyi bir şeyler bakabilirsiniz bence. Aradığınız şehir bisikletiyse tabi. Boyunuz uygunsa;

(link)

Kaçırmayın derim. Çamurluk, bagaj falan buna da takılabilir. Donanım olarak bariz biçimde üstün verdiğiniz bisikletlerden.

bütçem 600 civarı. tavsiye ettiiniz bisikletin fiyatı uyar bana.. aslında ben bayan kadrolu istiyorum. ama daha üstün demişsinz. düşünücem bunu da. tesekkurler.

salcano istanbul L var bir de.

kafamı karıştırayım iyice:D

Şöyle söyleyeyim; bu bisikletin günceli City Sport 30 modeli. Onun fiyatına bakın, neredeyse aynı bisiklet. Avantajı daha iyi anlayacaksınız. İstanbul falan birkaç tık aşağıda.

Bayan kadrosu (gerçi bisiklet genel olarak unisex bir araç zaten) zevkine bir şey diyemem fakat 301 biraz daha ağır bir model, onu söyleyebilirim. Alabileceğiniz en iyi F/P ürünü 27 VS. Kadro uygunsa bence durmayın. :)

başka tavsiyesi olan var mı acaba.
ahmetcan bey tesekkurler bu arada. içime sinmedi görünüş olarak. ve de şuanda alamıcam yakın bir zamanda inşallah.

Geri