Öncelikle çok geçmiş olsun, bu davadan kesinlikle vazgeçme ayrıca ceza davası haricinde maddi-manevi tazminat davası açarak zararlarının tazmin edilmesini talep et. Sen bisikleti sıfır olarak tekrar aldırabilirmiyim diye düşünüyorsun ama emin ol o magandadan daha fazlasını alacaksın. Hastane masraflarını, bisikletinin uğradığı hasarı ve en önemlisi bedenine verilen zararın tazmin edilmesini talep et. Bu davayı ceza mahkemesinden ayrı olarak hukuk mahkemelerinde açmalısın.
Tur konusuna gelince, benim birlikte bisiklet sürdüğüm 5-6 kişilik bir grup var. Otoyoldaki bu magandalarla uğraşmaktansa mtb yapmayı tercih ediyoruz. Daha dün İzmir'de Narlıdere-Çatalkaya-Behzat Tepe-Uzundere parkurunu tamamladık. Her ne kadar koyun sürüsünün yanından geçerken peşimizden dört tane kangal kovaldıysada çok eğlenceli bir turdu. Elbette dağda da tehlikeler var, yabani hayvanlar vs. Ama dağdaki hayvanlar trafikteki hayvanlardan daha az korkutuyor beni. Sana da bisiklet hayatının devamında mtb yapmanı öneririm. [Extreme downhill mtb'den bahsetmiyorum]
Umarım en kısa sürede iyileşirsin, haberlerini bekliyor olacağım.
Ayrıca bisiklet kullananlara naçizane önerim gidonun sol kısmına bir ayna takmalarıdır. 15-20 TL gibi bir fiyata edinebilirisiniz, monte etmesi çok basit.Trafikte daha rahat gitmenizi ve bu tarz kazalardan korunmanızı sağlayacaktır.
Fotoğraf dünkü tura aittir.