Scudo Sports

Sizce yapabilir miyim?

@ByRamichLee beni ambulans aldı direk hastaneye götürdüler sonra adamı tutuklamışlardı o konuda bir fikrim yok uykulu muydu yoksa alkollü müydü

Scudo
süphelenmiştim zaten birşey oldu diye, neyse geçmiş olsun sen ne kadar söylesende ailen artık bisikletle arana mesafe koymanı haklı olarak isteyecektir.

Çok geçmiş olsun, kaza haberini okuduktan sonra geçmiş yazılarına döndüm baktım... Bende uzun tur yapan biri olarak bu durumdan korktum. Arkadan gelip aracin çarpmasına gerçekten anlam veremiyorum. Kör olması lazım! Aklıma direk marmariste fransız bisikletçinin olayı geldi ama sağlıklı olmana çok sevindim. Lütfen bisiklet ile tur yapma isteğin ve azmin kırılmasın. Bazen başımıza bu tarz şeyler gelebilir. Hele burası dikkatsizlik ve sorumsuzluğun had safhada olduğu bir ülke ise... Ailenin korkusu ve ön yargısı eminim ki bundan sonra ki turlarda kat ve kat daha fazla olacaktır. Inanıyorum; cesaret edersen bir daha ki seferler çok daha keyifli ve sorunsuz olacak.

• Beğen
Tepkiler: berkex
@berkex kardeşim geçmiş olsun biran önce iyileşmen dileğiyle çarpan adama gelince söylenecek çok söz var ama ... Bu olay ilk değil sonda olmayacak bu da istemesek de bisikletçilerin kaderi diye düşünüyorum.

• Beğen
@kronik tabi ki öyle oldular ama en azından suçun bende olmadığını biliyorlar. Ben güvenlik önlemlerini almıştım sonuçta ki almasam Allah korusun şuan hayatta bile olmayabilirdim... Teşekkür ederim bu arada.

@big bike Kayaş jandarmasini aradık yarın sabah gelip şikayetçi olabilirsiniz dediler, ilk işimiz o olacak.

@cagdascaneroglu En azından şimdilik şehir içi yaparım biraz, bir de bu sene ygs-lys sınavım var biraz onun üstüne düşüp uzun turları erteliyorum şuanlık. Allahtan ailem çok aşırı derecede kızmadı zaten izinleri vardi ve suç bende değildi. En rahatlatıcı konu buydu. Ayrıca oturup bisikletimin parçalandığında üzüldüğümü de hatırlıyorum :( Çok teşekkür ederim

@galvaniz Böyle böyle günlerini görecekler, şükür ki hayati tehlike olmadan atlattım. Teşekkür ederim

Kardeş büyük geçmiş olsun.Ufak sıyrıklarla atlatmışsın.Allah korusun şuan bir bisikletli kardeşimizin daha acı haberini paylaşıyor olabilirdik.
Daha napalım emniyet şeridinde sabahın köründe boş yolda böyle bir kaza oluyor.
Allaha emanetiz yollarda.
Ülke olarak insanımız çok geride.Büyük geçmiş olsun toprağım.

@serdar seven Allah razı olsun, cidden verilmiş sadakam varmış ki şansımla kurtuldum. Emniyet şeridinde bile olsa artık korkuyla bisiklete bineceğim bu insanlar yüzünden...

Birde hakkını ara davacı ol.Ceza alsın mutlaka emniyet şeridini ihlal edip kullananlara örnek teşkil eder.Biraz zaman alır dava.Sonuçlanınca bu fotoğraflar ve mahkeme kararınıda fotoğrafıyla yayınla.Basınada ulaştırıp diğer insanlara duyurmak lazım örnek olur caydırıcı olması açısından.

@serdar seven şikayetçi olacağız zaten ve M. Burak abiden de destek alacağım ve inşallah sonuçları makale şeklinde yayınlayacağım... İnşallah cezasını alır.

Kardeşim çok büyük geçmiş olsun annem hacetepede hemşire demişti bugün senşn yaşlarda biri geldi diye forumdan olabilceğin aklıma gelmemişti görünce anladım Allah daha beterinden korusun bu arada annem seni görmüş yarınki batı ankara turu vardı gitmemi engelledi kurtuluşta ki etkinliğe de katılacaktım

• Beğen
@Alperenyuruk Evet muhtemelen denk gelmişizdir çünkü üç nöbet değişimine tanık oldum acilde. Senin adına da üzüldüm turlara katılamadığın için ancak şehir içinde düzenin çok daha farklı olduğunu anlat annene yani endişesi olsa da birden fazla kişi olduğunuz için farkındalık açısından da farklı olacağını söyle. Çok teşekkür ederim bu arada

@berkex
Kardeşim anlatım da ana yüreği işte beni düşünyor yarın 9:30 da başlıyordu uyurken çıkıcam sabah yapacak bişey yok

• Beğen
Oncelikle cok gecmis olsun gercekten verilmis sadakan varmis.. Ben de Pazar gunu Ankara-Sungurlu yapmayi planliyordum ta ki bu kotu haberi gorene kadar..

• Beğen
@Alperenyuruk annenden habersiz yapmamanı öneririm, biliyorum canın çok çekiyor ama benim gibi acile annenin çalıştığı saatte ambulans ile getirildiğini düşünsene ne hale gelir ama yine de sana kalmış tabii

@yusuffeyyaz48 hocam başka yolda neyse de ankara-samsun yolu çok tehlikeli bunu tecrübe ederek öğrendim. Ya şerit ihlali yapan normal bir araç değil de kamyon/tır olsa ne olurdu halim diye de düşünmeden edemiyorum, malum taşımacılık yapan bütün araçlar bu yoldan gidiyor

Geçen gün yol verme meselesi yuzunden uc bes kendini bilmezden dayak yiyordum az kalsın..

• Beğen
aman hocam hiç bulaşmayın, takarlar bıçağı zaten çoğu kişinin belli bir hedefi yok ülkede

Bisiklet elime ulaştı, çok hasar yokmuş gibi görünse de arka tarafın haşat olması nedeniyle düzen tutacağını sanmıyorum. Hemde alalı daha bir ay ya oldu ya olmadı... Sıfır parasını aldırma gibi bir imkanım olabilir mi acaba? Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
20150921_000456.jpg

geçmiş olsun kardeşim işte bu dengesizler yüzünden ne olduğunu bilmeyenler daha yolda nasıl yürünür ondan bir haber olan kişiler araba kullanıyor maalesef. Sen trafik kurallarına uyarak araç kullanırsın dikkat edersin bu tipler birde yanından geçerken dalga geçerler. Allah bunları bildiği gibi yapsın.

• Beğen
Geri